Живота през очите на мъжката и женската енергия

Иска ми се да поговоря за живота през очите на мъжката и женската енергия. Натрупах достатъчно опит и с двете, за да мога да ги сравня. Дълго време живях с помощта на моята мъжка енергия, която смело ме бранеше в трудните моменти и в същото време ми помагаше да изкачвам нови върхове от където да виждам света от по-високо. Това ми даваше нов поглед, знание, разбиране за живота, които да ги прилагам в ежедневието си в името на това да живея по-добре.

144 - Енергиен код / Значение

144 и неговите производни 144 000 и 10 44 са често срещани от много светлинни работници. Причината е защото това е енергиен светлинен портал, който активира енергийния потенциал на нашата многоизмерна енергийна същност, която се е свила в самоосъзнаването й само на част от нея в триизмерния дуален свят, в който съществуваме като хора. Не е лесно да усещаш потенциала, който носиш в себе си и в същото време реалността около теб да е коренно различна.

В този свят най-сигурното нещо е ПРОМЯНАТА

В този свят най-сигурното нещо е ПРОМЯНАТА. Ако се съмнявате в това попитайте водата, тя е типичен пример за това как едно и също нещо е подтикнато да се видоизмени, за да може да се приспособи към променящата го среда.

ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА

Живота е толкова голям, колкото сме и самите ние и по тази причина понякога изглежда като тъмна бездна, а понякога като безгранична простор от нови възможности за забавление, творчество и експерименти.

МИСИЯ ЛЮБОВ

Иска ми се да ви поговоря отново за любовта, защото дали ще говорим за женското начало или любовта, е все едно и също нещо. Синонима на женската енергия е любовта произлизаща от вярата, а символа на мъжката енергия е мъдростта произлизаща от опита.

Напоследък често ми се налага да казвам "ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ"

Кога ми се налага ли? Пишат ми хора, които разказват колко много обичат половинките си, но те не са съвършени, те ги нараняват, те постоянно ги игнорират, те постоянно правят нещо, което накратко човека отсреща не желае, а в същото време те изпитвали силна любов към тях и по тази причина искат да ги променят.

Какво ме събуди в този живот?

Разговарях с едно момче, което прави подкастове и кани различни хора и желае да ми вземе интервю в неговия подкаст. Подходи по начин, който ми допадна като отношение и се съгласих. Започна да ми разказва как си представя да протече самия подкаст и ми сподели, че по традиция питал всичките си гости какво е нещото, което ги е събудило, респективно и мен какво е това, което ми е помогнало да се пробудя.

Моя опит с личните консултации

Знаете, че публично през годините не съм предлагал никакви лични услуги като сеанси, консултации и т.н. Времето е един от най-ценните ми ресурси тук на Земята и се научих да го ценя изключително много и най-важното да го използвам пълноценно. Обикновено цялото ми ежедневие е уплътнено по конец и ако трябва да направя нещо странично то е за сметка на някое лично занимание свързано с процесите през които преминавам целогодишно.

СВЕТЛОНОСЕЦО, научи повече за своя път

Здравейте Светли души, един ден ще разберете в дълбочина какво влагам в този израз като се обръщам по този начин към вас. Пиша този пост по повод последното видео представяне в групата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“, което ме провокира да споделя повече за пътя на Светлоносеца.

Страница 1 от 8