ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА

Живота е толкова голям, колкото сме и самите ние и по тази причина понякога изглежда като тъмна бездна, а понякога като безгранична простор от нови възможности за забавление, творчество и експерименти.

МИСИЯ ЛЮБОВ

Иска ми се да ви поговоря отново за любовта, защото дали ще говорим за женското начало или любовта, е все едно и също нещо. Синонима на женската енергия е любовта произлизаща от вярата, а символа на мъжката енергия е мъдростта произлизаща от опита.

Напоследък често ми се налага да казвам "ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ"

Кога ми се налага ли? Пишат ми хора, които разказват колко много обичат половинките си, но те не са съвършени, те ги нараняват, те постоянно ги игнорират, те постоянно правят нещо, което накратко човека отсреща не желае, а в същото време те изпитвали силна любов към тях и по тази причина искат да ги променят.

Какво ме събуди в този живот?

Разговарях с едно момче, което прави подкастове и кани различни хора и желае да ми вземе интервю в неговия подкаст. Подходи по начин, който ми допадна като отношение и се съгласих. Започна да ми разказва как си представя да протече самия подкаст и ми сподели, че по традиция питал всичките си гости какво е нещото, което ги е събудило, респективно и мен какво е това, което ми е помогнало да се пробудя.

Моя опит с личните консултации

Знаете, че публично през годините не съм предлагал никакви лични услуги като сеанси, консултации и т.н. Времето е един от най-ценните ми ресурси тук на Земята и се научих да го ценя изключително много и най-важното да го използвам пълноценно. Обикновено цялото ми ежедневие е уплътнено по конец и ако трябва да направя нещо странично то е за сметка на някое лично занимание свързано с процесите през които преминавам целогодишно.

СВЕТЛОНОСЕЦО, научи повече за своя път

Здравейте Светли души, един ден ще разберете в дълбочина какво влагам в този израз като се обръщам по този начин към вас. Пиша този пост по повод последното видео представяне в групата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“, което ме провокира да споделя повече за пътя на Светлоносеца.

Да погледнеш на живота отвисоко

Вечната битка в дуалността винаги е била и ще бъде между двете крайности, които се проявяват във всички сфери на живота. Тези сблъсъци са неизбежни, защото истинското разделение е невъзможно, то е една илюзия, която се разсейва или подхранва в различните периоди жизнен цикъл на дуалността. Когато илюзията се разсейва, тогава истината събира в съзнанието двете крайности и ги обединява в едно, но между двете крайности се завихря огромна сила, която не е лесно да бъде удържана в измерението на дуалноста. Тази сила е в състояние на покой единствено в най-висшия свят на съществуване за който с думи не може да бъде описан, може да бъде казано само, че е отвъд времето, пространството, материята, измерения и всяко едно друго ограничение. Ако се задълбочите по темата ще почувствате, че всяко творение може да съществува благодарение на ограничения, който са ограничили и впрегнали енергията в определена посока. По този начин са сътворени 12-те измерения и всичко съществуващо в тях.

Мракът не е толкова лош от по-висока гледна точка

Здравейте СВЕТЛИ души, скоро не съм повдигал така любимата на мен тема за Злото (загубени души, оплели се в илюзиите). Тази сутрин Дани сънува сън, който да и покаже, защо през последните дни се чувства, толкова зле и този сън ме провокира да поговоря малко по тази така любима на мен тема. Любима ми е, защото в Андромеда където е започнало моето начало на душата ми да опознава творението там светлината, любовта, съвършенството са разгърнати в много голяма степен. Това ми е позволило да опозная истината в много голяма дълбочина, но в същото време ме е отегчило като душа, защото да бъдеш в непрестанен мир на земен език казано си е скучно. Това е еднообразен живот, който сякаш нищо ново не ти се случва. Живееш в един непрестанен ритъм на съвършенство където всичко е предопределено да е красиво, изобилно, любящо, съвършено. Неща, за които хората в този свят бленуват, толкова много, но ви уверявам, че другата крайност е толкова тежка, колкото и това да бъдеш потънал в мрака, каквото е положението на земляните.

Размисли след Ахтопол – Относно промените, които предстоят

В последното видео споделих с вас, че този път бях насочил цялата енергия докато бях в Ахтопол в това да я вложа във видеата. Докато го правих и насищах с енергия думите, които изричах през мен протичаше интензивно енергия подпомагана от мястото в което се намирахме. Най-често видеата ги правих веднага след гледането на 1 час изгрева. Първата ми работа беше да взема оборудването и отивах във водата, стъпвах върху една скала, която е покрита с вода и се обръщах към слънцето, за да може докато говоря пред камерата енергията на слънцето да се влива през очите и да продължа да я влагам във видеата.

Равносметка през последните дни на годината

Един от основните чарове на Зимата е, че когато покрие снежния пухкав сняг, тогава сякаш света става по-красив, защото снега има способността за момент да отклони погледа и вниманието ни от сивото, старото и непотребното, което повече ни натоварва от колкото вдъхновява и зарежда.

Страница 1 от 8