Изграждане на енергиен щит

Живеем в свят, където не всички хора са изцяло добронамерени. Тези, които са достигнали вече до знанието, че всичко е изградено от енергия и се учат да работят с нея, са все още малцина, но не всички от тях биха използвали това знание добронамерено. Те знаят, че за да постигаш по-големи успехи в живота си, се нуждаеш от по-голямо количество енергия. Също така знаят, че ние сме като огромни генератори на енергия, които творим реалността такава, каквато я познаваме, благодарение на енергията, която пропускаме през себе си, дори без да го съзнава по-голямата част от населението на Земята. Всичко това е добре дошло за недобронамерените същности, които се нуждаят от повече енергия, за да постигнат своите цели.

Много е важно хората да се научат осъзнато да изграждат енергийни щитове около себе си, които да ги пазят цели и невредими, без да позволяват някой друг да черпи от тяхната енергия. Да, някои ще кажат, аз когато не вярвам, че някой друг може да ми навреди, тогава той не е в състояние да го направи. И това е точно така, но не забравяйте, че има значение колко силно вярвате в това. Започнете да се наблюдавате в своето ежедневие и вижте дали допускате нещо да наруши вашата вяра и да предизвика във вас страх. Защото ние постоянно сме подложени на изпитания, но сякаш не ги забелязваме. Често човек казва, че вярва в дадено нещо, но в същото време с делата си показва точно обратното. Когато изпадне в ситуация, дошла да провери силата на неговата вяра, той реагира по точно противоположен начин на своята вяра, като по този начин тя намаля своето действие. В такива моменти човек често дори не осъзнава какво му се случва. Няма по-голяма защита от силната вяра в Бог и неговата всеобхватна любов, но когато не сте в състояние с делата си да докажете своята вяра, тогава най-добре се погрижете да изградите енергиен щит, който да ви служи вярно по пътя напред опазвайки ви цели и невредими.

Една от първите стъпки в изграждането на енергиен щит се състои в това, да изградите механизъм, чрез който да подлагате на тест хората, преди да им се доверите напълно, защото колкото и да са големи крепостите около вашето царство, ако вие доброволно отворите вратата към себе си, тогава стените, които ви пазят стават безполезни. Именно затова не бива да сте наивно доверчиви, разтваряйки сърцето си към всекиго, защото в такъв свят живеем, че не знаеш кой откъде какво ти мисли. Хората носят масово маски и не са тези, за които се представят. Затова бъдете предпазливи, опазвайки себе си и своята енергия, защото тя ви е нужна, за да изпълните своята мисия, за която сте дошли на Земята.


Друга важна стъпка е да възнамерите и да помолите своя духовен екип да ви помогне да изградите енергиен щит около себе си, който да ви пази цели и невредими, държейки настрана от вас всички недобронамерени същности и негативна енергия. Много е важно да опазите сърцето си цяло и чисто, дори повече, отколкото може да си представите. Ще дойде ден, в който ще разберете какво се крие зад него и ще разберете, че то е като огромно богатство, което несъзнателно сте бранили през целия си живот. Сърцето е и пътеводител в живота. Колкото по-слабо свети то, толкова по-малко вижда човек и така той е лесен за манипулиране. Колкото по-силна е енергията, която излъчва сърцето, толкова по-ясно осветява неговия път, по който върви. Само един сляп човек може да бъде манипулиран. Запазете светлината в себе си, имате нужда от нея, за да ви води по пътя напред. Намирайте време поне два-три пъти седмично да оставате насаме със себе си и да практикувате следващата медитация.

"Настанете се удобно и се отпуснете. Ако това ще ви помогне да се отпуснете по-лесно, си пуснете релаксираща музика. Започнете да наблюдавате своето дишане, всяко вдишване и всяко издишване. Усетете как докато наблюдавате своето дишане, мускулите на тялото ви се отпускат, мислите ви се успокояват, а съзнанието се разтваря за неограничените възможности на вашия дух. Просто дишайте и наблюдавайте осъзнато този божествен процес. Продължавайте да го правите, докато не усетите, че сте се отпуснали напълно. Когато това се случи можете да продължите с визуализацията.

Изкажете следното намерение: “Нека Божествената енергия и чиста безусловна любов да потекат през мен, с помощта на Земята и Вселената, използвайки я мъдро и целенасочено за доброто, както на мен самия/самата, така и за благото на цялата Вселена. Със силата на Божията любов и светлина изграждам мощен, непробиваем от никакви зли сили енергиен щит около мен, който да ме пази цял/а и невредим, закриляйки ме от всякакви недоброжелатели, както на физическо така и на енергийно ниво. Призовавам моя духовен екип да бъде неотлъчно до мен по време на целия сеанс, напътствайки ме с визуализации, мисли, чувства и емоции, помагайки ми да се концентрирам и да дам най-доброто от себе си, така, че сеансът да протече по възможно най-добрия начин. Така да бъде. Амин”

Представете си как от ядрото на Земята и от Вселената бял стълб светлина се насочва право към сърцето ви. Вижте как то се регенерира от цялата преживяна болка и разочарования, които сте изпитвали по пътя досега и заедно с това се насища със светлина и чиста безусловна любов, заблестявайки като ярко слънце, което огрява целия ви път. Постепенно сърцето ви засилва своето сияние и като пътеводна светлина показва правилната посока в живота ви. Задръжте вниманието си върху тази картина, толкова дълго колкото усетите със сърцето си за необходимо, докато не почувствате сърцето си отново цяло, здраво и неразрушимо, преливащо от светлина и любов.

Сега си представете как светлината ви обгръща в ореол от ярко бяла светлина, която като енергиен щит седи около вас, закриляйки ви на физическо и енергийно ниво от всякакви недобронамерени същности. Задръжте няколко минути вниманието си върху ореола от светлина, наблюдавайки как той се насища с енергия и започва да свети все по-ярко. Вижте как вървейки по пътя си, откъдето и да минете, вие огрявате и насищате със светлина и любов всичко около себе си и така тъмнината около вас постепенно отстъпва пред ярката светлина, която вие самите излъчвате. От където и да минете всичко повехнало и разрушено оживява като феникс от пепелта подхранено от вашата любов. Усетете силата на любовта в сърцето си и вижте как любовта и светлината, която произлизат от там, ви обгръщат в енергийна сфера, която е неразрушима за злонамерените сили. Нека тази сфера трансформира негативната енергия в положителна и ви закриля до края на земния ви път.

Сега си представете как енергията ви облича от главата до петите в бели доспехи изградени от чиста безусловна любов. В лявата си ръка държите щит, с който отблъсквате всяка атака към вас, а в дясната си ръка държите магически меч, чрез който канализирате любовта, която извира от сърцето ви. Усетете любовта на Бог, с която ви обгръща, която държите в ръцете си, с която сте облечени. Цялата тази любов ви пази от всички, които по един или друг начин се опитват да ви навредят, както на физическо, така и на енергийно ниво.

Задръжте вниманието си още няколко минутки върху тази картина, за да може да наситите енергийния щит с повече енергия. След това благодарете на всички, които взеха участие в този сеанс и помогнаха той да протече по възможно най-добрия начин. Благодарете и на вашия енергиен щит, който е неотлъчно до вас и ви пази цели и невредими във всеки един миг от живота ви."


ПРОЧЕТИ: ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕНЕРГИЕН ЩИТ - ЧАСТ 2

Освен тази визуализация, вие може да подсилите своята защитата чрез ежедневно изговаряне на намерения и молитви:
"Бог е Любов и е в мен, аз съм Любовта и с Бога в едно цяло с вярата и упованието в Бога аз съм неговото най-достойно проявление, за което той ме обича и облича в ризница от Любов, която да ме пази и закриля от всякакви зли сили и вмешателства в живота ми и в мен самия! Амин"

"Господи, моля те обвий ме в защитна обвивка - 100 хиляди пъти по-здрава от диамантената, която да ме пази от всякакви зли сили, от хора с лоши сърца и зли намерения, от бедствия, аварии, злополуки и всякакви други нещастия. Нека моите ангели хранители бдят над мен и ме закрилят във всеки един миг от моя живот - където и да съм, с когото и да съм. Благодаря ти, Господи! Амин"

Темата за злото и вечната битка между доброто и злото съм разгърнал подробно в книгата "ЖИВОТ НА СВЕТЛО". Ако ви е трудно да устоявате на злонамерените атаки можете да откриете повече информация в книгата за това, как сами на себе си можете да си помогнете. Тя ще ви помогне да опознаете злото и техниките, с които то си служи, за да манипулира съзнанието на хората. По този начин знанието допълнително ще ви помага да се предпазвате от клопките на злонамерените същности.

Помнете, че вие сте стопани на своята енергия и от вас зависи как ще я опазите, така че да не ви бъде отнета, дори без да се усетите. Нека чистата безусловна любов, ви помогне да изградите своя непробиваем енергиен щит, който да ви служи вярно през целия ви живот. Всичко е във вашите ръце. Успех ви желая!

ПРОЧЕТИ: ИЗГРАЖДАНЕ НА ЕНЕРГИЕН ЩИТ - ЧАСТ 2

 Повече информация относно изграждането на енергиен щит и съхранение на личната енергия може да прочетете в книгата "ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си"

 

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#24 Йоана 19-03-2016 10:54
Здравейте, чудя се защо хората с които съм се разделяла по някакви причини, и съм им пожелавала щастие и успех, в последствие точно те правят неща които да ме наранят или нещо подобно / незнам точно как да го формулирам, защото не винаги съм наранена/ просто правят не добри неща.
#23 iren dodova 26-09-2015 16:23
Otnovo raztursvasht surceto energien vzriv ot Liubov, Dobrota i Jelanie za pomosht!...Blag odarja ti, Shirinan!
#22 rico 14-07-2014 14:00
Polu4avame za6tita ako ia zaslujavame.Nai mo6tniat i siguren na4in da izgradim za6tita e da izgradim na6iat harakter kato bezuslovno lubia6ta li4nost bez da 4akame obratno da da polu4im su6toto koeto davame.Vsu6tnos t vru6tane ima no ne vinagi ot su6tite hora ili su6testva(jivot ni ili rastenia dori minerali i nai razli4ni predmeti i nai vajnoto slu4ki i situacii v jivota) na koito davame i ot tam idvat dosta nerazbirania i obidi.Za da izvur6im tova nai lesno e da poglednem jivota kato 4e li se vijdame sebe si ot 3 to lice i da zapazim spokoistvie v trudni situacii.Princi put e lesen- BOG ne pozvoliava lo6i i nenujni sili i subitia da dostignat niakoi koito e izpulnen s lubov kum sveta i e gotov da pomaga i pro6tava na koito i da e!!!!!!!!!
#21 mimi 19-06-2014 20:15
:o ami....ste probvam...no ne mislq ce tova ste pomogne osobeno,ako dushati lipsva...ili prosto si obezveren...
#20 Пламен 14-06-2014 22:50
Освен белия лъч ,стълб то цвета може и да е златен, виолетов ,смесен.Доспехи те ,бронята да е огледална или доспехи повърхността на които да се променя като огледална водна повърхност,отра зяваща всички негативни енергии и постоянно променяща се.При изграждане на бял щит и след ограждане с бяла светлина визуализиране на златен дъжд ,който вали върху вас и прибавяте златен ореол около вашия щит.После визуали зирате и виолетови пламъци допълнително около златното.Друг начин е да призовете за защита и очистване виолетовия пламък.Успех.
#19 nada yordanova 27-02-2014 22:55
:-) :lol:
#18 Маги 25-02-2014 17:13
Нека всички заедно да увеличим добрата енергия !

You have no rights to post comments