Земята се променя и ние сме главната причина

Често чувам въпроса: “С какво сме заслужили това?”, когато в живота на хората се случи нещо лошо. Зачестилите природни катаклизми провокират постоянно хората, да си зададат въпроса: “Защо преминаваме през такива тежки изпитания?” Да, причините за природните промени са много, но една от основните причини сме самите ние. Ще си позволя да цитирам няколко откъса от книгите ми, в които говоря за причините, всичко това да ни се случва.

“За съжаление пътят, по-който е поело човечеството, е в състояние да погуби всичко живо. С всеки изминал ден земята става все по-токсична, а естественият ритъм на природата се нарушава и тя все по-трудно успява да се прочисти от всички наши замърсявания. Ако сами не променим тази тенденция, земята ще ни помогне да го направим, но може би не така, както на нас би ни се искало. Не забравяйте, че земята е жив организъм, също като нас. Нашите прадеди са го знаели и са се учили в хармония с нея да живеят. Когато ние се разболеем, тялото преминава през очистителни, понякога през много кризисни състояния, опитвайки се да се освободи от всички токсини, с които сме го задръстили, които нарушават неговия естествен ритъм и предизвикват болестно състояние. Същото е и при земята, ако хората скоро не променят своето отношение към нея и не спрат да я замърсяват и разрушават, тя ще премине през очистителни процеси, които ще предизвикат много земетресения и катаклизми по цялото земно кълбо, и най-вече там, където има най-голяма нужда от прочистване. Вярвам, че любовта към земята отново ще се възстанови и хората няма да позволят това да се случи.”

Най-много замърсяваме природата, като използваме преработен нефт, газ, руда и въглища за производство на енергия. По този начин насищаме пространството с „парникови газове”, като въглероден двуокис, азотен окис, метан и фреони. По този начин пречим на Земята да диша и да се освобождава от излишната температура. Ако тази тенденция не бъде променена, ще настъпят климатични промени, които са се случвали не веднъж на Земята, поради завишена вулканична активност. Ако не ние, жертва на тези промени ще са нашите деца и внуци. В идните години Земята ще ни напомня все повече за нашето неблагоразумие, опитвайки се да ни вразуми.

“Всички може би вече знаят, че съществуват многобройни екологично чисти източници на енергия, които не замърсяват по никакъв начин природата. С помощта на вятъра, слънцето, водата и дори геомагнитното поле на земята, ние сме способни да произведем много повече енергия, отколкото ни е необходима на практика, при това, почти за без пари. Отдавна съществуват технологиите, които правят всичко това възможно. Проблемът се корени в това, че ако ние въведем нови технологии, които са на практика почти безплатни и не замърсяват по никакъв начин околната среда, това ще повлияе осезаемо на финансовия доход и власт на определена група хора. В момента без изкопаеми горива животът не би бил възможен да съществува по същия начин, по който го живеем сега. Електричеството, снабдяването с вода, цялата промишленост и търговия се крепят на тях, което дава огромна власт на всички хора, които разполагат с петролни кладенци, залежи на въглища и газови находища. Ако ние въведем новите технологии, ще вземем властта от ръцете им. Разбирате, че те не биха допуснали това така лесно да се случи. Да, изисква се голям ресурс за внедряване на новите технологии в обществото, но след като това бъде сторено, поддръжката им ще е минимална. Разполагаме с всички нужни ресурси и средства, за да направим тази голяма промяна, която ще подобри живота на всичко живо по земята. Новите технологии ще позволят и да се направят много нови открития с помощта на безграничната енергия, която природата и вселената ни предоставят.

Тези, от които зависи промяната, са същите онези хора, които държат основния финансов ресурс, необходим да се направят всички промени. Именно затова в мен напира необходимостта да споделя с вас знание, което да ви помогне да погледнете на парите от един нов ъгъл и да разберете, че те са енергия, която ако се научите да използвате, може да я привличате към себе си в неограничено количество. Колкото повече добронамерени хора се научат да боравят пълноценно с финансовата енергия, толкова по-скоро ще успеем да променим света към по-добро, защото парите дават сила и власт. Когато са в ръцете на недобронамерени хора, те са в състояние да вредят, а когато са в ръцете на добронамерени хора, те са способни да помагат.”

На този етап на развитие финансовата енергия оказва огромно влияние в живота на хората. Но за съжаление, в момента с този вид енергия масово се злоупотребява, като се използва недобронамерено. Енергийният поток на финансовата енергия е обърнат да тече с отрицателен знак. Всички хора, които по един или друг начин изкарват парите си недобронамерено, биват подпомогнати от тази енергия, а тези, които с честен труд се опитват да изкарват парите си, срещат редица трудности и изпитания, сякаш плуват срещу течението. Това е сторено чрез внедряването на негативни символи в банкнотите и погрешни вярвания, че парите са нещо лошо и носят след себе си само беди. Не забравяйте, че каквато е вашата вяра, такава е и реалността. Ние сами създаваме реалността си и колкото повече се подаваме на провокации да вярваме, че парите са нещо лошо, толкова повече подпомагаме недобронамерените сили да провличат с лъжа и измама финансовата енергия към себе си.

Да, в момента финансовата енергия тече с обратен знак към хората, но всички ние може да променим това, със своята вяра, любов и благодарност. В книгата “ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ” съм споделил информация, получена с помощта на моя духовен екип, която е в състояние да промени всичко това. Колкото повече хора използват силата на своята вяра, любов и благодарност, толкова по-лесно ще обърнат финансовия поток да потече отново в положителна посока, така че тя да тече с лекота към добронамерените хора, а всички недобронамерени да срещат редица трудности по пътя си. Заедно можем да го направим и го правим ден след ден, но колкото повече ставаме, толкова по-бързо ще видим мечтите си осъществени.

Друг много ефективен начин да помогнем на Земята е като помогнем на самите себе си. Земята е жив организъм, също като нас и не забравяйте, че сме свързани с нея. Колкото повече ние самите израстваме в своето духовно развитие, освобождавайки се от всички товари, които по един или друг начин ни провокират да излъчваме негативен заряд, толкова по-малко ще вредим осъзнато или не на нашата мила Земя, която ни дарява с толкова много дарове, които не винаги успяваме да оценим по достойнство. В книгата “ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ” съм споделил знание за това как всеки един да впрегне своите сили, за да прегори и освободи целия негативен товар, който сме пренесли в настоящия си живот от отминали наши превъплъщения. Ние получаваме непрестанна помощ от нашите духовни екипи, от Земята и Вселената по своя път на развитие. Научим ли се осъзнато и целенасочено да използваме тази енергия, тогава светът ще придобие друг облик, който ще бъде много по-приятен за живот, свят, в който добродетелите и любовта са издигнати на пиедестал.

ВСИЧКО Е В НАШИТЕ РЪЦЕ! 

ШИРИНАН
20.06.2014г.

Коментари  

#7 vanya 17-04-2015 17:28
:lol: искаш или не и скаш един ден се изпраеяш лице в лице с истината...... молитвата. Е надежда независимо дали ср изразява с слово или мислено. Но. За да има сила се казва със сърце....и промяната е неизбежна така както казвате в книгата освобождаване от негативния товар.
Цитиране
#6 Tsenka 21-06-2014 22:08
Vachata trilogija e azbuka na lubovta. Kolkoto poveche hora prochetatvopred elenieto za tovar tolkova po- burzo chte nastupva promjanata. Putevoditel za duhovjo razvitie str.71 Blagodarja vi!
Lubovta e edinstvejoto na koeto moje da se upovavame v tezjki za nas momenti!
NB Interesen e slovoreda v knigite, zvuchi mi njakak germanski, t.e. vtorija glagol e vinagi v kraja na izrechenito. Blagodarja!
Цитиране
#5 Росица андреева 20-06-2014 13:40
От няколко седмици ми се въртят в главата едни мисли , точно в тоя дух .Човека се мисли за всесилен и това е груба грешка, която няма как да се размине
Цитиране
#4 Танелия 20-06-2014 12:54
http://tanelia.blog.bg/drugi/2012/12/11/strashniiat-syd-na-maikata.1029788
Цитиране
#3 Ширинан 20-06-2014 07:28
МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ: http://shirinan.com/statii/220-molitva-za-bulgaria
Цитиране
#2 Petya Vasileva 20-06-2014 07:20
Благодаря ти сърдечно за тази статия... аз мога само да добавя да се държим, да бъдем Силни и Заедно... и да се молим.. И това ще мине...всяко изпитание, трудност...нека се държим и вярваме!!!
~ Молитва в случай на бедствия ~
Милостиви Господи! Смирено те моля за твоето небесно благоволение. Моля те, избави страната от нейните страдания. От хората, които съм срещал там, съм видял само добрина, уважение и искрено приятелство.

Господи, избърши сълзите на тези, които плачат, вдъхни сили на онези, които умират, и дай надежда на онези, които я губят. Моля те за Всевишната Ти милост в това време на велико отстъпление…

Амин!
Цитиране
#1 Тихомир 20-06-2014 07:15
Така е друже .....Нека Всевишния да се смили на човешкия род ...Амин !!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови