Моят урок за предателството

К.Б.: Здравей, Ширинан. Имам и четирите ти книги и ги държа близо до себе си, защото усещам силната положителна енергия, с която са заредени. Дават ми сила ги чувствам като енергиен щит, който ме зарежда.Благодарение на теб, вече успявам да усвоя уроците си. Благодаря ти!

След 6 месеца лутане и обърканост по отношение на събитията, връхлетяли ме напоследък, най-после осъзнах урока, който ми се предоставя от вселената. Моят урок е да приема предателството с любов и да му отвърна отново с любов, както майката отвръща с любов на раните, нанесени й от нейните рожби. Уча се да излъчвам любов към хората, които ме лъжат и предават. Спомням си думите ти, че трябва да погледна на тези хора, като на объркани деца, които имат нужда от повече любов. Не мисля, че жертвам себе си, както мнозина биха отсъдили. Единственото, което отчитам като своя грешка, е че не мога да скрия от предателите си, че съм напълно наясно за тяхното предателство спрямо мен. Това ги настройва враждебно към мен, въпреки, това, че не ги съдя. Не искам да изгубя тези хора, защото ги обичам, но не мога да се преструвам, че нищо не виждам. Какво да правя, как да се справя?

Ширинан: Здравей К.Б. урокът който учиш е широко разпространен сред всички хора. Всеки минава през него в даден етап от своя живот. Това, което вече правиш не е никак малко. Предателството често има корен от минали животи, когато се появи подходяща събитийност, тези така наречени предатели са подканени да ви предадат от негативния заряд, който са пренесли във взаимоотношенията си с вас от минали животи.

Ще се опитам да обясня с прости думи, това което се случва, за да е ясно на всички. Когато хората не работят със себе си на енергийно ниво (описал съм как това да се прави в книгата “Пътеводител за духовно развитие”), тогава събитийността ги подканва по един или друг начин да го правят. Това е по-насилствен и труден път, защото събитийността се проявява по начин, който цели да разтресе човека и да го накара да се замисли и да осъзнае зрънцето урок, който се крие зад всяко събитие. Нищо в живота на хората не се случва случайно, то е отражение именно на уроците, които сме взели в настоящия си живот да отработим и доразвием. По тази причина и предателствата не са случайни, те имат за цел да провокират негативен заряд от миналото да изплува на повърхността и да даде възможност на хората да осъзнаят уроците, които учат и с излъчване на любов и благодарност един към друг да трансформират негативния заряд в положителен. Това е причината хората да срещат предателство в лицето на други хора, защото по този начин те им помагат да усвояват важни и ценни уроци за тях самите. Не си мислите, че винаги сте били добри и чисти, всеки минава през различни опитности, които оставят своя отпечатък в душата, пренасяйки ги от живот в живот, докато не съумее от всички тях да се освободи.

Съвета ми е винаги с благодарност да подхождаш към хората, които те нараняват, защото те целят да те научат на нещо, което ти самата някога не си осъзнавала и затова навярно си вървяла по техния път, като си предавала други хора в минали животи. Търси урока, който търси намира, той сам ще се разкрие пред теб когато достатъчно количество енергия любов си излъчила към него, за да трансформираш негативния заряд, който като в мъгла го държи. Когато успееш със светлината, която излъчваш да разсееш мъглата, тогава урока пред теб ще се разкрие, в този момент ще достигнеш до осъзнаване, което ще разкъса оковите на миналото.

Съвета ми е да не казваш на тези хора, че знаеш че те предават, защото това допълнително ще ги озвери и рискуваш да ги отблъснеш от себе си. Работи със себе си, с товарите, които взаимно обработвате и времето ще промени както теб самата, така и самия човек, с който споделяте товари. Когато той е готов сам пред теб ще се разкрие и ще сподели, че някога те е предал, искайки прошка от теб, за това свое дело. Тогава ако искаш може да споделиш, че си била наясно, но преди това направиш ли го, рискуваш пътищата ви да се разделят (дълго би било обяснението да обясня защо би се получило така, вече си чела книгата “Живот на светло”, там съм обяснил подробно причината за това), но ако усещаш силен порив в сърцето да го направиш, тогава го направи. Понякога е нужно картите да бъдат свалени, за да може в разговор по-лесно товара да бъде разтоварен и отработен. Затова се самонаблюдавай и послушай сърцето си, то никога няма да те подведе, то е твоята пътеводна светлина в живота.

Бъди Благословена с мир, любов, хармония и баланс в сърцето и душата, които да разпространяваш и споделяш с останалите, които срещаш по своя път.

Повече информация по  темата може да се прочете в книгите: "Пътеводител за духовно развитие", "Да откриеш щастието вътре в себе си" и "Живот на светло".

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Добавете коментар


Защитен код
Обнови