Моят урок за предателството

К.Б.: Здравей, Ширинан. Имам и четирите ти книги и ги държа близо до себе си, защото усещам силната положителна енергия, с която са заредени. Дават ми сила ги чувствам като енергиен щит, който ме зарежда.Благодарение на теб, вече успявам да усвоя уроците си. Благодаря ти!

След 6 месеца лутане и обърканост по отношение на събитията, връхлетяли ме напоследък, най-после осъзнах урока, който ми се предоставя от вселената. Моят урок е да приема предателството с любов и да му отвърна отново с любов, както майката отвръща с любов на раните, нанесени й от нейните рожби. Уча се да излъчвам любов към хората, които ме лъжат и предават. Спомням си думите ти, че трябва да погледна на тези хора, като на объркани деца, които имат нужда от повече любов. Не мисля, че жертвам себе си, както мнозина биха отсъдили. Единственото, което отчитам като своя грешка, е че не мога да скрия от предателите си, че съм напълно наясно за тяхното предателство спрямо мен. Това ги настройва враждебно към мен, въпреки, това, че не ги съдя. Не искам да изгубя тези хора, защото ги обичам, но не мога да се преструвам, че нищо не виждам. Какво да правя, как да се справя?

Ширинан: Здравей К.Б. урокът който учиш е широко разпространен сред всички хора. Всеки минава през него в даден етап от своя живот. Това, което вече правиш не е никак малко. Предателството често има корен от минали животи, когато се появи подходяща събитийност, тези така наречени предатели са подканени да ви предадат от негативния заряд, който са пренесли във взаимоотношенията си с вас от минали животи.

Ще се опитам да обясня с прости думи, това което се случва, за да е ясно на всички. Когато хората не работят със себе си на енергийно ниво (описал съм как това да се прави в книгата “Пътеводител за духовно развитие”), тогава събитийността ги подканва по един или друг начин да го правят. Това е по-насилствен и труден път, защото събитийността се проявява по начин, който цели да разтресе човека и да го накара да се замисли и да осъзнае зрънцето урок, който се крие зад всяко събитие. Нищо в живота на хората не се случва случайно, то е отражение именно на уроците, които сме взели в настоящия си живот да отработим и доразвием. По тази причина и предателствата не са случайни, те имат за цел да провокират негативен заряд от миналото да изплува на повърхността и да даде възможност на хората да осъзнаят уроците, които учат и с излъчване на любов и благодарност един към друг да трансформират негативния заряд в положителен. Това е причината хората да срещат предателство в лицето на други хора, защото по този начин те им помагат да усвояват важни и ценни уроци за тях самите. Не си мислите, че винаги сте били добри и чисти, всеки минава през различни опитности, които оставят своя отпечатък в душата, пренасяйки ги от живот в живот, докато не съумее от всички тях да се освободи.

Съвета ми е винаги с благодарност да подхождаш към хората, които те нараняват, защото те целят да те научат на нещо, което ти самата някога не си осъзнавала и затова навярно си вървяла по техния път, като си предавала други хора в минали животи. Търси урока, който търси намира, той сам ще се разкрие пред теб когато достатъчно количество енергия любов си излъчила към него, за да трансформираш негативния заряд, който като в мъгла го държи. Когато успееш със светлината, която излъчваш да разсееш мъглата, тогава урока пред теб ще се разкрие, в този момент ще достигнеш до осъзнаване, което ще разкъса оковите на миналото.

Съвета ми е да не казваш на тези хора, че знаеш че те предават, защото това допълнително ще ги озвери и рискуваш да ги отблъснеш от себе си. Работи със себе си, с товарите, които взаимно обработвате и времето ще промени както теб самата, така и самия човек, с който споделяте товари. Когато той е готов сам пред теб ще се разкрие и ще сподели, че някога те е предал, искайки прошка от теб, за това свое дело. Тогава ако искаш може да споделиш, че си била наясно, но преди това направиш ли го, рискуваш пътищата ви да се разделят (дълго би било обяснението да обясня защо би се получило така, вече си чела книгата “Живот на светло”, там съм обяснил подробно причината за това), но ако усещаш силен порив в сърцето да го направиш, тогава го направи. Понякога е нужно картите да бъдат свалени, за да може в разговор по-лесно товара да бъде разтоварен и отработен. Затова се самонаблюдавай и послушай сърцето си, то никога няма да те подведе, то е твоята пътеводна светлина в живота.

Бъди Благословена с мир, любов, хармония и баланс в сърцето и душата, които да разпространяваш и споделяш с останалите, които срещаш по своя път.

Повече информация по  темата може да се прочете в книгите: "Пътеводител за духовно развитие", "Да откриеш щастието вътре в себе си" и "Живот на светло".

Ако имаш други въпроси към мен не се колебай да ми ги зададеш

Коментари  

#13 Norma 29-05-2023 20:03
What'ѕ up to ɑll, how is everything, Ӏ thіnk eᴠery one iss getting more from tһіs
site, аnd yoᥙr views аre gooԁ іn favor of new viewers.


Have a lo᧐k at mу website: 온라인카지노: https://onclub123.com
Цитиране
#12 Patti 29-05-2023 08:34
Ӏ'm not suгe why ƅut thiѕ blog is loading vdry slow
foг me. Is anyone else aving tһіs problem or is it a
issue on my end? I'll check bacdk ⅼater onn and seе іf the problem stiⅼl exists.Տtop by my website :: 온라인카지노: https://spinmania1.com
Цитиране
#11 Melissa 29-05-2023 06:02
After exploring a number of the blog posts on yоur blog, І reallу ɑppreciate your wаy of blogging.
I saved aas a favorite іt to my bookmark website list ɑnd will bee chdcking Ьack soon. Takе a loоk aat
mу website too ɑnd tell me what yⲟu tһink.

Ꮋere is my bloog post :: 에볼루션카지노: https://gbmania888.com/
Цитиране
#10 Chassidy 29-05-2023 02:53
I absolutely love your blog аnd find neaгly аll of your post'ѕ to Ƅe hat precisely I'm ⅼooking fоr.
Do you offer guest writers tօ writе content avaiⅼable for
you? I wouldn't mind writing a ppst orr elaborating on ѕome of the subjects you
writе reցarding here. Aցain, awesome weblog!


Feel free tߋ visit my web site: 카지노커뮤니티: https://canara7.com
Цитиране
#9 Deneen 21-05-2023 22:17
Excellent goods from үou, man. I haѵe undeerstand уоur stuff рrevious tо ɑnd you're juѕt extremely gгeat.

I really like what yoս've acquired here, гeally ⅼike wһat you're stating and the wаү іn whіch yoᥙ say it.
You mаke it enjoyable ɑnd you stіll care for to keep it wise.
Ӏ can't wait to rеad far more from yⲟu. This is reаlly ɑ terrific site.


mү web site - 에볼루션카지노: https://gbman1.com
Цитиране
#8 Collette 17-05-2023 05:41
Thеse are genuinely great ideas in cοncerning blogging.

Yⲟu hɑve touched ѕome pleasant factors һere.
Any way қeep up wrinting.

my site ... 온라인카지노: https://onclub123.com
Цитиране
#7 Edison 16-05-2023 23:00
Y᧐ur ѡay of describing еverything in thіs paragraph is truly nice,
all can easily knoᴡ іt, Thankѕ a lot.

Feel free to visit mmy webpage 카지노사이트: https://canara7.com
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови