Паник атаките се лекуват с любов

В последните години нашумя много тази диагноза, която е крайно неразбрана от лекарите и това допълнително обърква, хората на които я поставят. Лекарите се опитват чрез физическите симптоми да достигнат до корена на причинителя на паническите атаки, но това няма как да стане и след малко ще разберете защо. Цялата тази безизходица кара хората, които изпитват паник атака, да се чувстват безпомощни и това провокира в тях страх да не преживеят отново „ужаса“, а след малко ще разберете, че това допълнително допринася за повторната поява на паническото разстройство. Това, с което лекарите могат да ви помогнат, ако изпитвате паник атаки, е да повлияят чрез лекарства на вегетативната ви нервна система, която е най-силно засегната по време на паническото разстройство. Да, те могат да потушат огъня, като успокоят нервната система, но не и да изкоренят причинителя на пожара. В тази статия ще поговорим именно за истинския причинител на паник атаките и как да го изкорените завинаги от себе си.

През този живот душата ми е взела със себе си много опит, свързан с недобронамерените същности, които непрестанно оказват влияние в живота ни. За да бъдат по-ясно разбрани следващите редове, е желателно да се запознаете с информацията, която съм споделил в книгата „Моят път към духовно просветление“, там ще откриете всичко необходимо, от което се нуждаете, за да разберете следващите редове.

За да разберат хората откъде идват паник атаките, е много важно да осъзнаят, че земята е многомерна и ние не сме единствените същности, които я населяват. Поради условията, в които живеем, хората са загубили сетивата си да ги виждат и затова са забравили за тях, но истината е, че те съществуват успоредно заедно с нас и взаимно си оказваме огромно влияние. Разликата се състои в това, че те съществуват на енергийно ниво, докато ние познаваме най-вече физическото проявление на земята. Но нека не забравяме, че хората са многоизмерни същества и освен физическото си тяло имат и енергийни тела. Тези енергийни тела са в досег с другите измерения и именно от там идват паник атаките. Не случайно лекарите не могат да открият физически причинител на паник атаките, защото физическото тяло регистрира паник атаката, но нейния корен не се намира във физическото ни тяло, а в енергийните ни тела.

Прочитайки книгата ще разберете, че в другите измерения не всички същности са добронамерени и ни мислят доброто. Да, сред тях има много такива, които ни помагат на енергийно ниво и ни напътстват в живота, като ни внушават идеи, мисли, желания и стремеж за развитие. Но също така има и злонамерени енергийни същности, които целят да провокират във вас слабите ви места и така да ви внушат страх, тъга, ужас и чувство на безпомощност, чрез която те могат да се вкоренят във вас на енергийно ниво и така с времето все по-лесно да ви манипулират и източват енергийно, защото това е тяхната основна цел.

Ако сте преживявали паник атаки, се замислете и ще разберете, че когато сте били обгърнати в любов и е нямало нищо в живота, което да ви провокира в негативна посока, в тези моменти сте били неуязвими за паник атаките, но момента, в който любовта във вас намалее и паник атаките се връщат отново. Книгата „Живот на светло“ е посветена изцяло на темата за злото и как може с любовта си да го неутрализирате и отблъснете от живота си. Ако съумеете да приложите на практика напътствията и техниките, които ще откриете в нея, тогава ви гарантирам, че повече няма да имате среща с паническото разстройство. Освен това е нужно да започнете да работите със себе си на енергийно ниво, за да можете да изкорените всички товари и слабости, които носите в себе си, защото именно те са вратичките, чрез които недобронамерените същности ви достигат и ви внушават всички негативни мисли, внушават ви чувство на тревожност и насочват негативна енергия към вас, която цели да похити душата ви. Душата обитава областта на сърцето и когато този опит бъде осъществен, тя започва да се брани и да прегаря негативната енергия и това може да доведе до силно стягане в областта на сърцето, сърцебиене, а понякога дори и физическа болка. Техники и напътствия за пречистване и хармонизиране на всички нива и тела ще откриете в книгата „Пътеводител за духовно развитие“.

В този живот съм влизал не веднъж в осъзнати битки със злонамерени същности с цел да браня своята душа и да помагам на похитени души да се освободят от набезите на злонамерени същности и добре познавам симптомите и действията на злото. Преживявал съм ги не веднъж на свой гръб и знам колко силни могат да бъдат внушенията. Това от което се нуждае в този момент човек е повече любов, която да освети и изпари мъглата от негативна енергия, която го е обгърнала. Да знам, че когато изпитвате паническа атака хората около вас се опитват да подходят с голяма доза любов и разбиране към вас и това вместо да ви помогне ви кара да се чувствате още по-зле. Това е така, защото злото се брани и умело отблъсква помощта от вас чрез още по-силни внушения и чувство на страх и безпомощност. Трудно мога в една статия да ви предам цялото знание от което се нуждаете, за да преодолеете тези състояния с лекота, затова и написах книгите по-горе в които има всичко необходимо от, което се нуждаете, за да се справите. Нуждаете се от източници на енергия и развиване на умението да си служите с тази енергия. Колкото по-добри и умели ставате, толкова по-силно ще светите и ще държите злонамерените същности настрана от вас. Докато това се случи ви съветвам да започнете редовно да изграждате енергиен щит около себе си, който допълнително ще ви помага да отблъсквате злонамерените същности от живота си и в същото време, той ще окаже огромно благотворно влияние в живота ви. Повече информация за енергийните щитове може да откриете тук:

- Изграждане на енергиен щит
- Изграждане на енергиен щит – Част 2

Спешни мерки по време на паник атака: Знам, че по това време ви е много трудно да се контролирате, но има начин да си помогнете сами. Нашето физическо тяло е силно свързано с енергийните ни тела. Когато сме в покой, то функционира по един начин, но когато е под стрес, се активират корено различен механизъм на функциониране, който ограничава връзката ни с енергийните светове, за да сме в състояние да концентрираме енергията си в материалния свят. Това състояние е вроден защитен механизъм, който всеки един човек носи в себе си. Той ще ограничи и намали негативната енергия и внушения, които са насочени към вас и ще ви позволи да си поемете глътка въздух за известен период от време. Това е временно решение на вашето състояние, което ще ви даде време да се съвземете и да предприемете мерки да се заредите с повече положителна енергия, която да отблъсне недобронамерените същности от вас.

Можете да активирате автоматично защитния механизъм на вашето тяло, когато си внушите някое действие, че е на живот и смърт и от вас се изисква спешно да го свършите, за да спасите нечий живот на ваш любим човек. По този начин сами ще се вкарате под стрес. Подчертавам стрес, а не страх. Не ги бъркайте тези две понятия. Не си внушавайте неща от които се страхувате, а си внушете нуждата да свършите нещо спешно, защото всичко зависи от вас и няма време за губене. Например може да решите, че на всяка цена трябва веднага да изхвърлите целият боклук от вашия дом, за да се освободите спешно от старото и ненужното. Колкото по-бързо се вглъбите в действието, което сте избрали да свършите, толкова по-скоро ще си поемете глътка въздух. Моментът, в който се съвземете не губете време, а действайте и се заредете с положителна енергия. Така ще парирате повторна паник атака още преди да се е появила.

Колкото повече ви се избистря картината от къде идват паническите атаки и какво ги причинява, толкова по-ясно ще разбирате техният благодат и помощ в живота ви. Да те освен да ви причиняват силен дискомфорт ви помагат много, като провокират душата ви да прояви своя потенциал, с който е слязла в настоящия си живот. Така страха от паническите атаки ще се трансформира в силна благодарност, която ще обезоръжи злонамерените същности и това допълнително ще ги отдалечи от вас. Успех Ви желая и нека цялата любов и светлина от която се нуждаете да ви обгърне и изцели на всички нива и тела, за да прогледнете и осъзнаете колко прекрасна и величествена същност се корени вътре във вас в лицето на вашата душа.


Препоръчани книги:

    

Коментари  

#3 Ради Петрикова 20-07-2021 20:27
Dana моля те пиши ми на моят фб
Това ми е фб-ка Ради Петрикова
Бях с ПА а сега след тях съм още зле и на легло,не виждам изход и мисля за...... :'(
Ще те очаквам
Цитиране
#2 Анонимен 10-12-2019 12:24
Бихте ли споделили,как се преборихте?
Цитиране
#1 Дана 09-03-2019 11:44
Това е страхотна статия, много хубаво написана, просто чудесно. И аз искам да се похваля, с пмоща на терапевт вече не получавам паник атаки. Чувствам се страхотно , не мога да повярвам че най-накрая всичко приключи. Искам да дам кураж на всички вас, че изход има и той изобщо не е толкова труден. Ако искате прочетете статията на която ще оставя линк. Ще ви даде кураж и тема за размисъл . Писал я е терапевта който ми помогна на мен г-н Добрев https://www.tonidobrev.com/2019/03/blog-post_14.html?m=1
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови