Хората са магьосници способни на чудеса

Толкова много време е минало от както масата от хората са загубили умението да си служат с енергията, че тези, които го правят са обявявани за магьосници. Истината е, че те не се различават с нищо от всички останалите, освен с това, че са се научили да контролират своето съзнание и умение да си служат с енергията. Тези уменията могат да бъдат развити от всеки един и вярвам, че тази статия ще ви помогне да се убедите в това.

Много дълги години така наречените магьосници са били гонени и убивани зареди смелостта да покажат с личния си пример на останалите на какво те самите са способни. Всичко това е било с цел да не се позволи на човечеството да повярва в себе си и в своя Божествен потенциал, защото това би разкъсало всички окови, с които властта образно казано е контролирала населението. Това е било причината хилядолетия наред да бъде убиван публично всеки, който е дръзнал да покаже силата на своя дух проявена в материалния свят.

Чрез публичните екзекуции се е насаждало страх и чувство на вина, че е нещо лошо човек да прояви своя Божествен потенциал, който е заложен във всеки един от нас. През различните свои животи всеки един от нас се е сблъсквал с това, независимо дали е ставал свидетел на публични екзекуции или той самият е бил убит публично за назидание на останалите. Тези травми духът ги носи в себе си и на подсъзнателно ниво това все още оказва влияние на хората, независимо, че в днешно време хората разполагат с по-голяма свобода на действие, което позволява на всеки един от нас да разгърне и прояви своите Божествени заложби.

Времената постепенно се промениха, но ограниченията в хората останаха и масата от хората на Земята все още не могат да повярват в своя собствен потенциал, който има Божествен произход или с други думи казано ние всички сме творци. Всеки един човек носи в себе си умения с които толкова умело може да контролира енергията на заобикалящия го свят, че спокойно може да бъде обявен за магьосник.

Нека се запитаме какво е да си магьосник? Не са ли наричани така тези хора, които са умеели да правят така наречените магии, които за останалите са изглеждали невъзможни и неразбираеми? Това, че в даден момент вие не може да си обясните как дадено нещо се е случило не означава, че и вие не може да го направите. Когато чуете някой, човек да говори на чужд език вие може да го възприемете като нещо много сложно и граничещо с чудо, особено ако това ви се случва за първи път, но когато положите усилие да научите този език, тогава постепенно вие също ше сте в състояние да го проговорите. Когато много хора научат и проявят това умение, тогава то спира да бъде чудо, защото се превръща в масово явление.

Това е природата на чудесата, те са проявления на Божествения потенциал, който малцина все още са развили и проявили, но когато те споделят своя опит и обучат останалите в него, тогава тези чудеса се превръщат в умения, с които хората започват да си служат. В миналото и огъня е смятан за чудо, а сега е част от ежедневието на всеки един от нас.

Ако така наречените магьосници са тези, които извършват чудесата, а самите чудеса са умения, които все още не са проявени масово, тогава защо да не може всеки един да се превърне в Магьосник? Всеки един човек е уникален със своя опит и заложби, които носи в себе си. Всеки един е способен да прояви своя Божествен потенциал по уникален за всички останали начин, чрез който спокойно може да бъде наречен магьосник защото ще сътвори поредното чудо, което ще сподели с останалите и така постепенно ще се превърне в умение, което е широко разпространено из целия свят.

По този начин година след година ние се учим един от друг от нашите собствени чудеса и израстваме в своето развитие. През последните години хората съсредоточиха основно фокуса си върху материалните умения и духовните останаха някак си на заден план. Чрез книгата „Моят път към духовно просветление“ целя да пробудя вашият скрит духовен потенциал, който е заложен вътре във вас. Всички чудеса, за които мечтаете да владеете са вече развити умения, които сте придобивали в минали свои животи и са добре познати на вашата душа, която ги носи със себе си като натрупан опит. Вярвате ли в чудеса? Вярвате ли, че сте способни на абсолютно всичко? Ако отговорът е НЕ ще съм изключително щастлив след прочита на тази книга отговорът да се промени на категорично ДА.

Всеки един човек е цяла една вселена от натрупани умения, с които може да контролира осъзнато и целенасочено енергията. Всичко от което имате нужда е да пречистите сърцата си от всички товари и травми на своето минало, за да може уменията, които носите кодирани в своята душа да се проявят в живота ви по възможно най-добрия начин. За целта е нужно да работите осъзнато и целенасочено със себе си на енергийно ниво. Всичко необходимо за това как може да се освободите от товарите на своето минало може да откриете в книгата „Пътеводител за духовно развитие“.


Препоръчани книги:

    

Коментари  

#2 Пепи 02-02-2023 08:46
Да всеки от нас има скрити заложби. Харесва ми да се просветлявам с нови идеи .
#1 Mihail 24-07-2021 21:27
Ще ме интересно да видя какво може да прави този „ Ширинан”

You have no rights to post comments