За злата сила с Любов

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЗЛАТА СИЛА И КАКВО ВЛИЯНИЕ ОКАЗВА ТЯ В НАШИЯ ЖИВОТ?
Злата сила е видоизменена Любов. Ще обясня защо се получава така. Представете си окръжността на дартс с много обръчи, в центъра на който се намира Отецът-Създател. В най-близките кръгове са душите, които са достигнали по-високо ниво в своето еволюционно развитие и са успели да се приближат най-близко до Него. В най-крайните обръчи се намират душите, които са се отдалечили най-много от Отеца-Създател. Те или са прекъснали връзката си с Него, или тя е прекалено слаба. Загубили връзката с Отеца-Създател злата сила се лута в тъмнината. В стремежа си да оцеляват и да се “развиват” (обличам думата “развиват” в кавички, защото там в тъмнината душите имат погрешно разбиране за еволюиране и развитие) за тези души славата, купищата пари (един от инструментите за контрол) и властта са се превърнали като връх на еволюционното развитие. Там в края, където много трудно достига светлината-любов на Отеца-Създател, е студено и мрачно, за да черпят енергия.

За изпълнението на своите цели злата сила е “принудена” да черпи енергия от душите, които се намират в обръчите между Отеца-Създател и тях. Отново поставям “принудени” в кавички, защото е въпрос на личен избор, дали да обитаваш най-външните слоеве или да се стремиш към Отеца-Създател чрез личностно развитие и еволюиране. Не оправдавам действията на злата сила за поведението си, но полагам усилия да я разбера, защо “вреди” на хората по този жесток начин. Всъщност вечната битка между доброто и злото е един от основните движещи инструменти на еволюция във Вселената.

КАК ЗЛАТА СИЛА ИЗТОЧВА ЕНЕРГИЙНО ХОРАТА?
Представете си хората като мощни излъчватели, които пропускат през себе си божествената енергия любов през връзката с Отеца-Създател. Когато те са целеустремени към светлината, към чистата безусловна любов, към благодатта и добрината, те насочват енергията към центъра на тази окръжност. По този начин душите засилват връзката с Отеца-Създател , като така те се приближават все по-близко до Него. Знаете, че подобното привлича подобното и това е начинът на душата да се развива. Колкото по-близо тя се намира до центъра на окръжността, с толкова по-голяма сила разполага и още по-голям потенциал за развитие и самоусъвършенстване й се дава, за да развива нови дарби, способности и умения. Когато вниманието на хората бъде изкривено и насочено към негативното, към дълготрайни дълбоки страдания, страх, чувство за безпомощност (и много други начини, чрез които злата сила влияние на хората), тя ги провокира по този начин да насочат своята енергия, която пропускат през себе си, към външната част на обръчите. Знайте, че накъдето насочите своята енергия, това ще привлечете към себе си. Колкото повече сте целеустремени към светлината, толкова по-ярко тя ще свети в живота ви. Позволите ли да допуснете вниманието ви да се задържи дълго време към мрака, тогава светлината ще се отдалечава все повече и повече. Злата сила използва всевъзможни методи за манипулиране и за насочване на вниманието ви към себе си, за да може да се захранва с енергия, като провокира страх у вас, което е нейното най-силното оръжие. Друг добър инструмент на злата сила е манипулация на егото. То може да помага много, тласкайки ни да се развиваме и самоусъвършенстваме, но позволим ли егото да контролира живота ни, а не ние него, тогава то може много да го обърка, повеждайки ни в различна посока от тази, която сърцето ни копнее.

ПО КАКЪВ НАЧИН ХОРАТА МОГАТ ДА СЕ ПРЕДПАЗЯТ ОТ ЗЛАТА СИЛА?
Като самоусъвършенстват себе си всеки ден. Именно по този начин злата сила подпомага еволюцията. Представете себе си като един огромен фар в морето, които излъчва светлина във всички страни и посоки. Когато злата сила се опита да ви провокира, да загубите баланс, се получава нещо такова. Представете си как се завихря буря около фара и вълните все по-нависоко се блъскат по стените му. Ако фарът не е стабилен, не е здрав и има пукнатини по себе си, тогава водата ще навлезе и ще разруши основите му отвътре. Ако не е бурята, да покаже кои са слабите места на фара, къде има пробойни, ние много трудно бихме забелязали, че ги има и къде точно са те. Когато забележим такива пробойни е нужно да ги изглаждаме, за да може все по-неуязвими за бури да става животът ни. Това, което всъщност прави злата сила, е да търси нашите слаби места, това, което ние сами не бихме направили. Тя ни ги показва и ако ние съумеем да ги забележим и отстраним, тогава ние скокообразно бихме се развивали по стълбицата на еволюцията. Книгата "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ" съм я посветил именно на това, как хората да се научат да използват своята лична енергия и енергията на заобикалящия ги свят, за да се освободят от всички свои товари, които като слабости уязвими ги правят. Всеки товар има на какво да ни научи и когато това се случи от наши слабости, те се превръщат в наши силни страни. Най-важното за хората сега е да са целеустремени към прочистването на своите енергийни центрове, защото там е коренът на основните ни слаби места, които злата сила използва, за да ни контролира. В енергийните центрове е кодиран товар, който душите преди да слязат на земята, са взели със себе си, да се разтоварят от него, както и от новообразувания товар в настоящия живот. За да бъде разтоварен този товар е нужна много енергия, защото не може нещо трупано, пренасяно и наслагвано животи наред, да се освободи така лесно, без достатъчно количество енергия Любов, която да разбие напластените пластове. За тези, които са посещавали някои мои семинари, знаят колко е важно да се научим да контролираме себе си и да мултиплицираме енергията Любов вътре в нас, защото ако ние не го правим много други души от най-външните обръчи биха го направили.

КАКВО СЛЕДВА?
Вслушайте се в шепота на вътрешния глас, който ви нашепва постоянно, подсказвайки ви кое е добре и кое не е добре за вас и знайте, че душата се стреми към развитие и всеки застой или регрес предизвиква в нея вътрешен дискомфорт. Направете анализ на живота си, опитайте се да откриете своите слаби места, превърнете ги в силни и продължете напред в пъти по-силни, търсейки пукнатините в себе си, изглаждайки ги и така ден след ден, шлифовайки себе си. И знайте, че най-красивите диаманти в света са преминали през много старателна и прецизна шлифовка.

Научи как да изградите енергиен щит около себе си, който да държи настрана от вас недобронамерените сили, които целят да се възползват от вашата енергия

12.08.2013г.

"Shirinan"

Коментари  

#1 Ирина 06-08-2016 14:43
Здравей Деян,аз живея в чужбина и немога да участвам в твоите семинари.
Бих ли могла да установя връзка с теб, и би ли ми помогнал да тръгна по този път на духовно израстване.
Ако имаш желание и ми дадеш стационарен тел.бих могла да ти се обадя.
Също имам vaiber тел ми е;7706709090
За евентуална връзка по vaiber ,или Skype;
sunlight224
Ако нямаш желание или възможност.Усех ти желая!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови