Как да се освободя от страх, болка, гняв, физическо и емоционално неразположение?

Винаги, когато енергията, която достига Земята е завишена ме заливат с едни и същи въпроси, защото тя обостря техните слабости. Реших да отговоря на един въпрос по-подробно и да го споделя и с вас. Приятно четене:

"Здравей слънчево момиче, този въпрос, който ми задаваш от години е един от най-честите, които ми задават. Всеки ден ми пишат хора, които ме молят за помощ с която да им помогна да се освободят от страх, болка, товар, гняв, зло и т.н. Всичко това са различни думи описващи едно и също нещо, а именно вътрешен мрак, нещо, което на даден етап от нашия земен опит в настоящия или минал живот сме потиснали и така сме отслабили връзката със своята цялост.

Мислих си дори да запиша едно видео и да обясня, че вълшебен лек няма, "хапчето"(практиката), което мнозина обещават, че ще ги изцели не работи, защото е нещо външно. Единствения начин да си помогне човек е като осъзнае, че:

  1. Има в себе си нещо подтиснато, което е блокирал енергийния му поток.
  2. Това е ограничило енергийния му обхват и така е навлязъл в борба с илюзии.
  3. Злото, което усещаш, че ти влияе е огледален образ на твоята собствена вътрешна борба от неприемането на част от себе си.
  4. Никой няма силата, да промени това в живота ти. Ти си единствената, която може да го направи. Външната помощ се изразява в светлина и любов излъчена със силна вяра към теб виждаща твоята цялост и съвършенство. Това може да го направи само човек, който е надраснал собствените си илюзии, защото ако той самия е в тях, няма как да надскочи и твоите илюзии.
  5. Всичко винаги е зависило от нас и винаги ще зависи от нас. Не е лесно да се разбере в дълбочина, защото дълго време сме учени, че съществува Бог вън от нас, който може да ни изцели или накаже. Да има по-висш аспект от теб, който е в теб и отвъд теб, но за да се свържеш с него отвъд теб е нужно първо да го преоткриеш в себе си, а този път преминава през вътрешния ти мрак.
  6. Изцелението е равносилно на това да навлезеш в себе си, да откриеш всичко, което някога си потиснала и се бориш с него от векове и да го приемеш и заобичаш. Или с други думи казано да постигнеш вътрешен мир с него.

Аз мога да ти кажа практика, която да правиш, да те посъветвам да гледаш слънцето, да ходиш боса, да медитираш и да се храниш с жива храна, да дишаш, но разбери това са външни методи и те сами по себе си ще те подпомогнат, но не и изцелят. Истинското изцеление е свързано с навлизането в себе си, осмеляването да погледнеш в мрака и докато си там да осъзнаеш истината отвъд илюзията, за да може да се самоизцелиш и да възстановиш връзката със своята цялост.

Съзнавам, че това не е никак лек процес да се направи, затова създадох услугата "Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ", където да споделям всички истини, които разбулвам след всеки вътрешен мрак през който преминавам. Така докато хората навлизат в мрака имат светлина от Фар, който да ги поведе докато се чувстваш опустошени от дълбока депресия, тъга, липса на вярата и загубили смисъл за живот.

Запознат съм с пътя и знам, колко много изисква. Не случайно, цялото ми ежедневие е посветено на това и съзнавам, че не всеки е в състояние да си позволи, толкова много време да отдели, за да може да получи подкрепата на елементите и в същото време да има среда, която да го подкрепи, за да премине през вътрешния мрак, а повярвай ми колкото повече напредваш по този път и поглеждаш на живота от високо ще осъзнаваш, че той не е никак малко. Не всеки може да си го позволи, но всеки, който сърцето го води към това, което създадох може да се докосне до него и да го подпомогне, защото няма нищо по-силно от любовта, а в този свят любов може да изпиташ единствено, когато се освободиш от страха и борбата, а това е възможно, когато се издигнеш над илюзията с помощта на ИСТИНАТА.

ДОПЪЛНЕНИЕ: През годините, когато са ми задавали подобни въпроси съм забелязал, че по-голямата част от хората търсят нещо, което да ги изцели с минимални усилия. С други думи казано да им струва колкото се може по-малко време, пари, енергия и усилия от тяхна страна, за да могат да продължат да живеят по стария си начин, неразбирайки, че именно стария им начин на живот е огледален образ на товарите, които носят в себе си. Вътрешния път изисква посвещаване и готовност да преминеш през много емоционални, ментални и физически катарзиси, които да ти помогнат да се издигнеш над илюзията и да се пробудиш за истинското си Аз. Най-доброто, което мога да споделя с теб е Истината, тя лекува, но Истината сама по себе си е нужно да си проправи път през илюзиите, които носим в съзнанията си, затова съм посветил стотици часове във видеа, в които подробно обяснявам истината в различните сфери от живота, като по този начин помагам на всички, които са ми се доверили да се пробудят за истинското си Аз, а то е ЕДИНСТВОТО между всичко, включително и с това, което се борят от не един и два живота. Не е лесно да приемеш Светлината и Мрака и да ги погледнеш с очите на любовта приемайки ги като свои деца, които обичаш по равно и в същото време да се освободиш от привързаността към което и да е от двете. Защото борбата се изразява в привързаността към едно от тях. Когато си привързан към светлината започваш да се бориш с мрака и обраното.

За да се освободим от борбата, която ни е провокирала да потиснем част от себе си и по този начин сме отслабили връзката с Източника, Единството, Многоизмерното ни Аз, Бог, както искаш го наречи е нужно да се пробудим за това, че ние сме Творецът и Творението едновременно и всичко, с което се борим сме самите ние. Но, за да се пробудиш за тази истина е нужно да се премине през много илюзии, които са те убедили в разделението между Творецът и Творението и благодарение на това преживяваме всичко в дуално измерение. Веднъж сме Насилника, а след това жертвата. Друг път сбъдваме най-съкровените си мечти и след това плаваме цената им. Примерите могат да бъдат много. В услугата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“ знанието е разгърнато с стотици видеа структурирани по категории."

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici


Ширинан 


Книги:

Добавете коментар


Защитен код
Обнови