СВЕТЛОНОСЕЦО, научи повече за своя път

Здравейте Светли души, един ден ще разберете в дълбочина какво влагам в този израз като се обръщам по този начин към вас. Пиша този пост по повод последното видео представяне в групата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“, което ме провокира да споделя повече за пътя на Светлоносеца.

Пътя на светлоносеца не е лек. В живота на хората този път се проявява предимно по два начина. Единият път е човек да бъде пример за останалите и по този начин да разпространява светлината сред, колкото се може повече хора. Привидно, това изглежда нещо много голямо и значимо и е така, но е издигнат на прекалено голям пиедестал, който ви пречи да оцените другият път, а именно пътя на личните вътрешни процеси на прочистване. Когато си на голямата сцена и си пътеводна светлина за много хора се превръщаш в техен жив учител, който няма нищо общо с учителите, които някога са живели по земята и са оставили своята мъдрост и светлина след тях. Когато следваш жив учител, той е свързан с мъдростта,

светлината и любовта, които ежедневно излъчва. Тази енергийна свързаност съществува и при другите учители, но тя е различна, защото те вече не са част от триизмерния дуален материален свят, докато живият учител е тук и има пряко въздействие върху плътните измерения на съществуване. Когато жив учител разпространява светлина, тя е като семена, които посява в своите ученици, последователи и съмишленици.

Докато те ги интегрират в себе си се сблъскват със собствените си ограничения, илюзии и страхове. Тъй като семената са част от живият учител, той усеща вашата вътрешна борба между светлината и мрака (истината и илюзията), защото част от него е във вас. В зависимост от това как живият учител улавя тези импулси и е справя с тях зависи дали ще ви подпомогне или утежни в тези процеси. Това са уроци както за учителя, така и за ученика. По този път не е никак лесно на един жив учител да навлезе надълбоко в себе си, когато има много последователи, защото техните собствени ограничения и страхове изразходват много енергия, която той отдава от себе си и това го провокира да отлага своите вътрешни процеси на пречистване и израстване, за да има нужната енергия да отговори на колективната енергийна вълна на своите ученици. Това е причината съвременните посланици на светлината и любовта да са се специализирали в една конкретна тема, област от истината, да са се хванали здраво за нея и само нея да следват без да разширяват своето съзнание, което да им помогне да погледнат по-голямата картина. Изисква се много опит, сила и мъдрост натрупана през много превъплащения не само на Земята, за да може вътрешния и външния път да се балансират и успоредно да вървят.

И тук идва момента, в който да ви споделя за втория път на светлоносеца, а именно вътрешния път на пречистване. Много от светлоносците го подценяват и омаловажават като го сравняват с пътя на тези, които са излезли на голямата сцена и имат много последователи. Този път дава възможност на светлоносеца да навлезе, толкова надълбоко в илюзията, че да се гмурне в пластове, в които никой до сега не се е осмелявал да навлезе, за да ги освети със своята мъдрост, сила и любов. Този път е изпълнен с много перипети, но знайте, че преминавайки през този мрак, осветявайки го вие осветявате не само своя път, а пътя на цялото като със своя личен пример оставяте енергийна следа след себе си, която дава възможност на готовите да навлязат в мрака след вас да ви последват. Ооо само ако можехте да усетите, колко значима е ролята на всеки един светлоносец, който се осмелява да премине през дълбоките пластове на мрака (непознатото). Да не е лесно да приемеш с любов, благодарност и изследователски дух нещо от което цялото колективно съзнание на човечеството се бои. Във вас се надига огромна вълна от страх, безпомощност, желание за бягство, страх от невъзможност да се справите и още и още, което са ясни симптоми, че душата ви смело се е устремила към неизследвани територии, върху които ще се изгради новият живот на Земята. Да, това от което се бои сега човечеството и колективно бяга от него са нещата от които има нужда, за да заживее на НОВАТА ЗЕМЯ.

Имайте вяра в себе си и знайте, че цялата болка и страдание не са признак, че не се справяте, а са ясен знак, че сте смели войни на светлината, които навлизат в мрака, за да го изследват и докато го правят го изпълват със светлина. Всичко това се случва на енергийни вълни (цикли), които следват три основни вълни на усвояване на по-висши вибрационни честоти, тяхното заземяване в материалния свят и пречистване от старото и ненужното. Всяка една душа има свои лични цикли, които душата до голяма степен дирижира във вашия живот, но заедно с това има и планетарни цикли, за които съм говорил подробно в две бъдещи видеа. Сега навлизаме, дори вече започнахме да навлизаме от съвсем скоро в планетарния цикъл на пречистване и освобождаване от старото и ненужното. Колективната вълна на цялото ще тласка все повече хората да навлизат в собствения мрак, който носят в себе си, за да могат да го изследват и с любов и благодарност да го приемат и осветят. За целта се изисква смелост, вяра и постоянство и не на последно място по-висок поглед за който се постарах да ви помогна да придобиете във зимния цикъл видеа, които предстои да публикувам в групата.

Светлоносецо, ако знаеш колко е значима мисията ти и с колко много любов се гледа от духовния свят за смелостта, която проявяваш да навлезеш в мрака. Тези, които живеят привидно спокоен и балансиран живот са души избрали да странят от мрака. Тези, които са смели и усещат силата в себе си, която търси поле за проявлението й се осмеляват да навлязат в мрака, за да го изследват и осветят. Твоята болка и страдание светлоносецо е благословия за всеки, който ще последва следата от светлина, която оставяш след себе си в мрака, защото с твоя опит ще му покажеш по-безболезнен и любящ начин да премине всеки един, който предстои да премине през мрака в себе си, който е все още неизследвана от душите ни територия в това измерение на съществуване.

Светлоносецо, по този път не си сам, с теб има много светли души, които те подпомагат. Имай вяра в тях и в себе си и не позволявай на показното изразяване на светлината на други да провокира в теб чувство на невъзможност да проявиш своята светлина в този свят. Това, че не си следван на физическо ниво от други хора, не означава, че не си следван на енергийно ниво от техните души. С всяка своя смела крачка навлизайки в мрака ти оставяш след себе си енергийни следи, които душите на хората улавят и следват. Без да осъзнаваш със земния си ум се превръщаш в духовен водач за много други души, които наблюдават всяка твоя крачка, защото в настоящия си живот са избрали по сходен на твоя път да вървят. Бъди добър водач и знай, че всяка твоя крачка е за пример на много други души, които те следват и се учат от твоя опит дори все още да не сте се срещнали на материално ниво.

Пътя на дълбоко вътрешно пречистване е много по-труден от това да служиш в горните пластове на съзнание, което може все още да не са познати на масата, но са вече изследвани от много души и те своите енергийни следи са оставили за тези, които сега ги следват. Много по-труден е пътя на дълбоко вътрешно пречистване, където навлизате в дълбините на мрак, където никога преди това човешки крак не е достигал. Все още ли нямате вяра в себе си? Време е да я изградите, защото в най-плътните слоеве на мрака тя ще е вашата пътеводна светлина, която ще ви помогне да не се загубите в непознатото.

ОБИЧАМ ВИ!

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

Ширинан
2019г.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови