Моя опит с личните консултации

Знаете, че публично през годините не съм предлагал никакви лични услуги като сеанси, консултации и т.н. Времето е един от най-ценните ми ресурси тук на Земята и се научих да го ценя изключително много и най-важното да го използвам пълноценно. Обикновено цялото ми ежедневие е уплътнено по конец и ако трябва да направя нещо странично то е за сметка на някое лично занимание свързано с процесите през които преминавам целогодишно.

Тази година беше малко по-различна. За първи път направих толкова много лични консултации в рамките на 1 година при това без да съм предложил публично такава услуга. Хората сами ме намираха. Това обикновено бяха хора, които са ходили при други терапевти и не са получили нужната помощ от която се нуждаят и са продължили да търсят. Повечето споделяха, че след като са гледали видеа от Ютюб канала са усетили вътрешен порив да ми пишат и да ме попитат дали правя консултации. Обикновено първоначално ги отклонявам като ги насочвам към групата, книгите и видеата в ютюб, но малка част от тях проявяваха силна воля и желание и това бе причината да се съглася да ги консултирам.

Всъщност консултацията изглежда привидно нормален разговор, в който те първо споделят проблемите си и след това задават въпросите си. Докато го правят ми става много мило, защото ми напомнят за началото на моя път, когато не разбирах защо преминавам през всичко това и поради неразбирането се лутах в безброй много начини за контрол да променя нещата. Това, което те не разбират е, че на мен ми е много лесно да се свържа с душите им и да им кажа това, което те имат нужда да чуят и да излъча към тях енергията от която имат нужда понеже блокажите в тях са все още силни и енергията не може свободно да протече от душите им към земното съзнание, докато аз като мост мога да съдействам за това. Накрая са широко усмихнати и благодарни, а не разбират, че благодарността основно трябва да насочат към душата си и екипа си от колкото към мен, защото аз просто им помагам на земен език да им предам това от което те имат нужда.

Общото между всички случаи и нещо, което и при мен се е наблюдавало през годините е, че:

- В началото всички търсят вълшебното хапче (метод, техника, медитация, молитва, която да ги оправи;
- Желанието нещата да приключат, колкото се може по-скоро;
- Липса на вяра в процеса и невъзможност да задържат дълго време истината в съзнанието си. Когато са насветло разбират, чувстват и вярват в истините, които осъзнават, а когато навлязат в тъмно кътче много бързо истината избледнява, но това е нормално. Истината се посява като семе. С времето тя израства и колкото повече време се използва, толкова по-силна и непоклатима става.

Всъщност ако трябва да обобщя наблюденията ми са, че общото между всички е, че проблемите могат да бъдат най-различни, но общото между тях е, невъзможността да се види, че всичко това се случва за тяхно добро. Общия корен на болката е борбата. Момента в който на достъпен език им покажа, че това през което преминават е за тяхно добро, това им помага да се отпуснат, а както вече знаете по този начин се отварят шлюзовете на любовта да потече към тях. В повечето случаи просто имат нужда от някой, който първо да може да ги разбере и второ да им покаже на достъпен за тях език по-висока гледна точка, която да подреди пъзела в главата им и това да даде покой в ума им, а всичко това води до цялостно отпускане и приемане, което е в основата на осветяването на вътрешния мрак.

Да след това има почивка, зареждане и после пак изплува нов товар за отработване и тогава си мислят, че са се провалили, защото отново имат проблем, болка и хармонията и щастието отново са загубени. Става ми едно мило, защото всичко това ми е толкова познато и е нормално да се изпитват тези състояния, но най-мило ми става, когато са дълбоко в мрака да виждам огромното желание за светлина въпреки все още крехката опитност с нея. Просто вътрешно я усещат и копнеят за нея, но все остава трудно достижима за тях поради безброй много причини, които тук вече много се различават при различните казуси.

От скоро реших официално да обявя възможността за лични консултации. Повече информация, може да прочетете тук: https://shirinan.com/lichni-konsultatzii

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

Ширинан

2020г.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови