Какво ме събуди в този живот?

Разговарях с едно момче, което прави подкастове и кани различни хора и желае да ми вземе интервю в неговия подкаст. Подходи по начин, който ми допадна като отношение и се съгласих. Започна да ми разказва как си представя да протече самия подкаст и ми сподели, че по традиция питал всичките си гости какво е нещото, което ги е събудило, респективно и мен какво е това, което ми е помогнало да се пробудя.

Усмихнах се широко, защото знаех, че на този въпрос са дадени много различни отговори от неговите гости, като някои той ми сподели от рода. Събужда ме всеки ден отношението ми към мен самия. Или пък това да търся нова информация. Много различни отговори са му дали и аз му казах добре, когато направим подкастта ще ти отговоря и аз. Преди да го направя ще ви пофилософствам малко на темата, затова правя тази публикация.

Истината е, че това, което ни наранява най-много и от което бягаме най-много ни помага най-много в живота. Раждайки се тук на Земята в различните етапи от своя път ние имаме различни мечти, желания и цели. С постепенното разширение на съзнанието ни и мечтите и целите ни се разширяват. Това е част от земния път, да но с това ние сме подканени и да се променяме, защото по-разширеното съзнание е свързано с освобождението на стари котви, които са ни помогнали да се задържим на нивото, в което сме били някога като реализирана наша минала мечта цел. По този път илюзиите ни помагат да преживеем мечтите си, но и в същото време ни ограничават.

Водени от вътрешния импулс да преживеем в материален свят разширяващото ни съзнание, което разкрива нови хоризонти пред нас по естествен път се сблъскваме с ограниченията на старото ни Аз. Така ние започваме да се сблъскваме със собствените ни ограничения (котви), с които често започваме да се борим и от тази борба се ражда БОЛКАТА. Затова и моят отговор в предаването ще бъде, това, което ме пробужда е БОЛКАТА.

Нещото от което постоянно се опитваме да избягаме, а в същото време ни помага да преодолеем собствените си ограничения, като ни помага по един не винаги приятен начин да се осмелим да надскочим собствените си страхове. Защото понякога новото е на една крачка разстояние от нас, но страха от неизвестното ни държи в старото. Именно тук идва на помощ болката, която като наш верен приятел ни помага да се осмелим да направим дълго отлаганите промени в живота ни, които чувстваме в сърцето си като необходимост, но поради страх, рана, или друг вид причина ние отлагаме.

Това, което ни помага най-много да се пробудим е и нещото от което най-много бягаме, а именно БОЛКАТА. Но истината е, че земното съзнание познава болката и колкото да я избягва, я предпочита пред НЕИЗВЕСТНОСТТА. Най-големия страх на земното съзнание е неизвестността и понякога болката се засилва до толкова, колкото да ни подкани да направим крачка към нея, към това неизвестно кътче, което ни провокира да визуализираме безброй много страшни картини в ума си.

Не забравяйте, болката е дете на борбата (нещо вътре във вас има нужда да бъде забелязано и прието), тя е създадена да ни помага да напускаме познатите територии и да навлизаме в неизследваните като по този начин преживеем разширяващото ни съзнание и на земно материално ниво.

Това е и една от причините, когато към Земята е насочено повече енергия след това да изпитвате болка от това, което изплува на повърхността. На подсъзнателно ниво изплува нещо, което някога сте потиснали и не желаете да приемете и изследвате. Това ражда болка във вас, а колкото по-нетърпима е болката, толкова по-голяма смелост придобивате да насочите вниманието си към неизвестното, а винаги когато го направите разбирате, че те е било обгърнато от илюзии, които са ви убедили, че е нещо страшно, а в същото време това е загубена част от вас от която сте имали нужда.

Така земното съзнание се разширява, а с това и ежедневието на човек се променя, защото новата енергия, която се влива в земното съзнание намира проявление в земния живот на просветления човек. Какво е да си просветлен, да допуснеш светлината на своята душа да навлезе в живота ти, а това е възможно само тогава, когато енергията на душата си поправи път през всички страхове, илюзии и рани които среща по своя път на навлизане в земното ви съзнание.

В подкаста няма да има време да отговоря толкова обстойно, затова споделям моя отговор на този въпрос с вас в писмена форма.

Ако те боли, радвай се нещо ново чука на вратата ти и те чака да се осмелиш да я отвориш.

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

 

ТУК МОЖЕ ДА ИЗГЛЕДАШ ИНТЕРВЮТО, КОЕТО ДАДОХ

 

ШИРИНАН
2021г.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови