МИСИЯ ЛЮБОВ

Иска ми се да ви поговоря отново за любовта, защото дали ще говорим за женското начало или любовта, е все едно и също нещо. Синонима на женската енергия е любовта произлизаща от вярата, а символа на мъжката енергия е мъдростта произлизаща от опита.

Всяка година в края на лятото се насочва енергия от духа, която достига колективното съзнание на Земята и започва един есенно, пролетен цикъл на интегриране и посяване, за да може лятото да пожънем това, което сме посели.

В края на Лятото знанието и енергията, която вложих в заснимането на видеата за групата „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“ са много силно свързани с Любовта (женската енергия), защото там са най-големите травми, които носим в себе си и по тази причина, любовта е много силно деформирана, ограничена, подтисната и изкривена във времето, което живеем.

Именно по тази причина кръстих тази статия Мисия Любов, защото в следващите месеци до следващия цикъл, когато нова енергия ще достигне колективното съзнание от духа ще бъдем посветени на тази тема. Колкото повече напредват видеата в модул "Радостта от живота", толкова по-надълбоко ще навлизаме във взаимодействието между мъжката и женската енергия и техните роли в живота ни. Заедно с това успоредно подготвям нов модул, който ще се казва "Наръчник на Светлоносеца", където също акцента ще бъде взаимодействието между мъжката и женската енергия (Любовта и Мъдростта).

И двете са огромна сила, която има способността да постигне целите си. Любовта го прави, чрез осъзнаване, чувство и вяра, докато Мъдростта го прави чрез умело използване на придобития опит. По отделно са могъщи сили, но заедно са БЕЗГРАНИЧНИ. Защото колкото по-всеобхватно е цялото, с което се слива женското начало, толкова повече тя губи своите граници и губи своята идентичност. От друга страна мъжката енергия, колкото повече се специализира в придобиването на опит като отделна същност, толкова повече губи подкрепата на цялото. Така двете сами по себе си могат да постигнат целите си, но по-тромаво. Женската енергия има нужда от закрилата на мъжката енергия, а тя самата има нужда от вдъхновението на женската енергия. Дълбоки теми са, които са много дълбоко обяснени в бъдещите видеа.

Те ще се публикуван в ритъм и с медитациите, които ще правим, които също ще са посветени на тези теми. Искаше ми се вече, да сме ги започнали от началото на февруари, но от 2 седмици се намирам в период на подготовка да навляза в по-дълбоко и мрачно кътче в себе си, свързано именно с женското начало и душата ми сега ме подготвя да си припомня най-важната мъдрост от която се нуждая, защото там в мрака, връзката с душата отслабва и имаш нужда от така да се каже инструменти, с които да се справиш. Тази подготовка ме измаря и затова когато приключи започваме с медитациите, тъкмо ще съм вдъхновен и от мрака, който ще разкрие пред мен много нови хоризонти и с осветяването му ще отключа ново знание, което да споделя с вас. Експедициите във вътрешния мрак са винаги много вълнуващи, защото са свързани с това да преоткриеш себе си, да бъдеш по-цялостен и хармоничен сам със себе си. Да има и много изпитания, ама мъдростта ни помага да преминем през тях по-леко.

ЛЮБОВТА е нещо, което всеки един носи в изобилие в себе си. Измеренията от които сте дошли е основен инструмент, с който сте си служили, но в даден момент сте имали нужда и от подкрепата на опита, за да може любовта ви да не се загуби в безкрайността, а да може опита и мъдростта да запази самоосъзнатостта ви. Именно затова се гмурнахте в мрака на тази вълшебна планета да придобиете нов опит, който да застане достойно до вашата преизобилна любов, която носите в себе си. От вас се изисква да и позволите да се прояви, защото вие вече я носите в себе си.

По коледа ви разказах за импулса да се приберем у дома. Представете си дома като по-висшето измерение, където любовта е била основната сила, с която сте се самоосъзнавали и свързвали с безкрайността. В даден етап сте имали нужда от по-дълбоко опознаване и това е бил импулса, който ви е провокирал да придобиете опит с творението, а Земята е била като мястото, което ви е привлякло със своята харизма. Така вие сте се отдалечили от своя дом (любовта) и сте тръгнали да се скитате, да преоткриете себе си и докато го правите да опознаете света придобивайки опит с него.

Настана време да се приберем у дома, което не е никак лесно, защото е свързано с много рани, защото отдалечавайки се от дома, вие претърпяхте много ранни и това подтикна да развиете своята мъжка енергия от което всъщност вие имахте нужда, но колкото по-добри ставахте в умението да контролирате, толкова по-сигурни се чувствахте в това свое умение и все по-уверено с него си служихте. Докато любовта е диаметрално противоположна. Докато мъжката енергия разгръща силата си чрез контрола, то женската енергия разгръща силата си чрез покоя.

Тук има много изпитания по пътя да успееш да се прибереш у дома, което е свързано с това да пуснеш сигурното, това което ти дава спокойствие, увереност и сила и да се довериш на отдавна забравеното. Всички видеа, които съм ви подготвил ще ви помогнат за всичко това. Постарах се много, за да ги обясня от колкото се може повече ъгли и да ви опиша пътя и самия процес на това отново да се прибереш У ДОМА в ЛЮБОВТА.

Това исках да споделя с вас и също така мисля да обновя информацията за групата в сайта ШИРИНАН, така че ако някой от вас изпитва желание (импулс) да сподели своя отзив (разказвайки с какво групата ви помага и как ви е променила) свързан с групата, независимо дали сте го правили и той вече е публикуван ще се радвам да ми пишете на лично съобщение, за да мога да обновя информацията.

БЛАГОДАРЯ ВИ!

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

ШИРИНАН
2021г.

You have no rights to post comments