ПО ПЪТЯ КЪМ ВЪРХА

Живота е толкова голям, колкото сме и самите ние и по тази причина понякога изглежда като тъмна бездна, а понякога като безгранична простор от нови възможности за забавление, творчество и експерименти.

Осъзнато започнах да вървя по този път през 2009г., преди това го правих неосъзнато и по тази причина търсих помощта все вън от мен. През 2009г. се случиха събития, които ме разтърсиха, спукаха балона и осъзнах, че всичко зависи от мен. Това не бе единствения балон, до тогава усещах потенциала, който носих в себе си, но това, че го усещах не осъзнавах, че е нужно да се постарая, за да го проявя. Чувствах го като даденост и страдах от факта, че вътрешното не съответства на външното. Това много ме нараняваше.

Защо пиша всичко това? Защото знам колко труден може да бъде живота в определени участъци, защото няма как да разгърнеш земния си потенциал без да навлезеш в най-дълбоките и мрачни кътчета в себе си. ЗАПОМНЕТЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО. Болката не идва от липсата на светлина и чувство на единство, а от невъзможността да ги приемем., защото те противоречат на нашето истинско Аз, което е изтъкано от Светлина и Любов.

Живеем в дуален свят в който всичко си има цена и тя е няма как да проявиш истинското си Аз без да познаваш илюзията, защото в дуалността те са свързани помежду си като рамки, които позволяват на материята да съществува. Именно затова ние се гмуркаме в дълбините на илюзиите, защото колкото по-надълбоко стигаме, толкова по-високи са върховете, които покоряваме разгръщайки ИСТИНСКОТО СИ АЗ в този свят.

През годините Ширинан ми е казвал. Ширинан знам колко ти е трудно, усещам те, но знай, че един ден това което сега ти се вижда непосилна задача ще дойде момент, в който ще се чудиш сам на себе си и ще осъзнаеш колко лесно е било всъщност.

С всяка изминала година, месец, ден тези думи се потвърждават в живота ми, защото мъдростта в мен попива все повече в земното ми съзнание, навлизайки в дълбините на съзнанието ми където са ранените детенца на женското ми начало. Мъдростта е като светлина, която навлиза и изцелява женското начало и му помага да се възроди, а възраждането на женското начало се състои в това да почувства и преживее отново свързаността с цялото, но тук има една много висока цена, която плащаме и която ще ви обясня подробно в бъдещи видеа и тази цена без подкрепата на мъдростта е в състояние да ни погълни и отдалечи от истинското ни аз както и се е случило и това е причината да сме били навлезли толкова надълбоко в илюзията.

Това е тема в която в момента вря и кипя и цялото знание, което преминава през мен го записвам, за да може един ден да достигне и до вас.

Но нека се върнем отново на темата, а именно ПЪТЯ. Да, докато навлизаш в собствените си дълбини ти се иска да избягаш от тях и понеже човешкия ум не осъзнава многоизмерността на тези дълбини смята, че ако сложи край на живота си ще избяга от чувството за мрак, отдалеченост, изгубеност и всички купища страхове, които те поглъщат, но истината е, че те имат своите корени в Астралния свят и след смъртта те не само не изчезват, а се преживяват в много по-голяма сила, защото в Астралния свят творческия процес е много по-бърз и динамичен от колкото тук на Земята.

Казвам ви го, за да осъзнаете, че единствения изход е не в бягството, а в това да преминеш от там. Да спреш да се бориш и да осъзнаеш, че някога в минали животи ти се е налагало да преживееш илюзията в нейните крайности, която по един или друг начин ни е ранила дълбоко. Тези рани с времето са растели и болката от тях ни е обгърнала като в мъгла, която още по-силно е засилила чувството ни за отдалеченост от истинското ни Аз.

През годините,, толкова много пъти ми се наложи да премина през собствения си мрак, че в даден момент свикнах това да е моето ежедневие. Чувството на отдалеченост, самота, несигурност и куп други неприятни усещания се превърнаха в пътеводен знак, който просто ми показваше, че съм навлязъл в поредното тъмно кътче за осветяване, което се нуждаеше от светлината на мъдростта вътре в мен, която да пробуди любовта., а любовта се пробужда чрез приемането, а именно за това помага мъдростта.

Понякога сме били много жестоки със себе си и сме се обвинявали, че сме допускали "грешки", така сме наранявали още повече себе си. След това сме изпитвали вина, че сме страдали и сме заровили в себе си куп емоции, мисли и чувства, които са останали на тъмно, защото не сме ги приели и свързали с любовта вътре в нас.

В тези трудни моменти, понякога имаме нужда да си позволим да изпитваме всичко това и да се опитаме да се разберем, да изслушаме нараненото дете вътре в нас и не както един родител често казва не плачи, не страдай, а да му позволим да си поплачи, да пострада и да разкаже своята история. Детето в нас има нужда да бъде разбрано, така ще се почувства прието, а от това приемане вие ще осъществите връзка с него и от там магията ще се случи от самосебеси, защото детето във вас има пълното основание да страда, защото страданието е задействано от отдалечаването на дома от истинското ни АЗ.

Детето има пълното право да не се чувства добре, когато е далеч от дома и от истинското си аз, това са защитни реакции, които на по-късен етап когато овладеете ще ви помагат да следвате импулсите на душата си. Но до тогава ще извървите дълъг път по който ще е нужно да натрупате много опитност от която се нуждаете, за да изучите този свят.

Просто изслушайте себе си и не бъдете строги със себе си, защото това е ваш минал свой аспект, който вие носите тази опитност със себе си и може да разберете болката, никой друг освен вас не може да ви разбере толкова добре, колкото самите вие. Детето във вас има нужда точно от това от разбиране, след това то само ще бъде готово да чуе вашата мъдрост, но за да я чуе преди това е нужно да се свържете с него.

И накрая с днешна дата ми се иска просто да ви кажа, че това, което Ширинан ми казваше преди години и сякаш не ми се вярваше, сега мога да го потвърдя. Колкото повече мъдростта в мен се отключва и ми обяснява законите на съществуване, толкова по-лесно мога да си служа с енергията, защото всичко е енергия и от това как ние си служим с нея зависи целият ни живот. Идва момент, в който просто си казваш всичко е било толкова просто, но за да стане просто е нужно да изцелиш преди това много рани, защото няма нищо по-лесно от това да бъдеш СЕБЕ СИ, но и в този свят това е едно от най-трудните неща, защото раните вътре в теб са сформирали много страхове, които са те убедили да гледаш на живота от не толкова добра гледна точка и като творци ние сме преживяли точно това, живот преживян от не толкова добра гледна точка.

В трудните моменти не губете Вяра в пътя. Аз имах един спасителен пояс, който може и вие да използвате. Винаги, когато ми беше много-трудно и отказвах да помогна по какъвто и да е начин на себе си, защото вътрешно смятах, че заслужавам да страдам, тогава Ширинан все ми изпращаше хора на които да помагам, така докато помагах на тях, аз всъщност помагах на себе си. Когато ви е най-трудно бъдете сред хора, които не са запознати с трудностите ви, защото ще сте изкушени все за тях да говорите, и се постарайте да бъдете даващите.

Попитайте с какво може да им помогнете, защото когато ти е трудно да дадеш на себе си може да го направите към другите, а те са част от вас и винаги към вас ще са привлечени хора със сходни на вашите проблеми и докато им помагате ще се оглеждате в тях. Това ще ви помага да приемете и своя мрак като по този начин ще го осветите, докато помагате на другите да осветят своя.

Знам, че понякога изглежда, че живота е една вечна борба, но истината е, че с времето перспективата с която гледате на живота се променя и от там се променя целия ви живот, а заедно с това и вие самите. Пък, когато съумеете да възродите единството на своята мъжка и женска енергия, тогава живота ще ви се отплати пре щедро за всички усилия, които сте положили по този път, като ви даде възможност да преживеете всичките си мечти (дори тези, за които вече сте забравили).

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

ШИРИНАН
2021г.

You have no rights to post comments