Илюзорната мъгла на земния живот

Иска ми се да ви разкажа за една от регресиите, която слушах свързана с навлизането в земния живот.

Става дума за душа, която няма земен опит. Относно видовете души, които са дошли да помагат на душата съм говорил в двете части на видеата "Историята на моята душа". Душата е била призвана да участва в прехода и да помогне за колективното издигане над мъглата на илюзорния свят, който е хванал в капан, толкова много души.

Душата на този човек е отишла на регресия, защото в живота тя пие, пуши, взема наркотици и често си е мислила за самоубийство. Объркана и загубена в живота е потърсила помощ чрез регресия. Така, тя научава, че това и е първото превъплащение на Земята. Спомняйки си пътя преди да се въплъти тя каза "Казаха ми, че ще е трудно, но не ме предупредиха, че ще е толкова трудно".

"Навлизайки в този свят се чувстваш сам, липсва ти любов, подкрепа, упора. Чувстваш се уязвим, крехък и често беззащитен, неразбран. Толкова е трудно, защо не казаха, че ще е толкова трудно."

Както ви бях казал в гореспоменатите 2 видеа. Самия факт, че сте тук е подвиг достоен за възхищение, дори привидно нищо да не сте постигнали в илюзорната матрица на обществото. Истинските подвизи се постигат вътре и те често остават незабележими за външния свят.

Намираме се в месеца, когато сме към края на периода, когато навлизаме в тъмнината и следва следващия период, когато енергията ще се изтегли отново в земното съзнание носеща семената на новото, което сме освободили навлизайки в мрака през зимния период.

Следващите изпитания ще са свързани с това да пуснем старото и да се доверим на новото, което душата ни носи със себе си през дългите и често изтощителни походи, които направи през изминалите месеци навътре в дълбините на нашето съзнание.

След този период и идва и най-сладкия, а именно жътвата, когато обираме плодовете на своя труд, който пак повтарям често остава незабележим във външния свят, но това не означава, че няма огромна стойност.

Пиша тези редове, за да ви напомня колко смели души сте и колко много се изисква да продължавате да вървите по този път без да се отказвате. По пътя съм срещал много, които са били захласнати по истинското си аз, но са се спирали пред първите пластове на мрак, които срещаха по този път.

В трудните моменти си напомняйте, че не сте сами и има огромна тълпа от светли същности, които редом до вас вървят и ви подпомагат буквално във всяка една крачка, правейки за вас това, което вие в този момент не сте способни осъзнато да направите. Грижат се за вас с толкова много любов и всеотдайност. Никога не го забравяйте.

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

Ширинан
2021г.

You have no rights to post comments