144 - Енергиен код / Значение

144 и неговите производни 144 000 и 10 44 са често срещани от много светлинни работници. Причината е защото това е енергиен светлинен портал, който активира енергийния потенциал на нашата многоизмерна енергийна същност, която се е свила в самоосъзнаването й само на част от нея в триизмерния дуален свят, в който съществуваме като хора. Не е лесно да усещаш потенциала, който носиш в себе си и в същото време реалността около теб да е коренно различна.


Вибрационния код на 144 има за цел да активира този потенциал в енергийното ни поле, Най-често той се среща, когато се намираме в труден момент (изпитания) от живота ни или предстои да навлезем в такъв период. Свързан е с Великото централно Слънце на нашата слънчева система и ни помага да осъществим контакт с Него. Това помага в съзнанието ни да се пробуди мъдростта от която имаме нужда, за да разкъсаме оковите на илюзията (страховете и привързаностите) в която сме се оплели. 

Самото насочване на вниманието върху 144 въздейства на подсъзнателно ниво като енергиен ключ, който активира подсъзнателния ни потенциал. Това се случва на неосъзнато ниво и е направлявано от наша душа.

Още по темата от друга моя статия:
"От както съм навлязъл в по-тъмно кътче в съзнанието ми непрестанно ме преследва 144 по всевъзможни начини на ден.

И това не е само сега, а винаги когато съм навлизал в такива периоди предимно зимния период, защото зимата нашата роля е да се отпуснем и доверим на душата ни да свърши тази работа. От нас се изисква да "изтърпим"(приемем) този период. Следващия период е това, което душата ни е освободила като потенциал да замени старото. Тук вече е нашата роля да съумеем да пуснем старото и да се доверим на новото. Свързано е с промени на физически план.

Сега си влизам в пощата и спама ми е 144 дори, а преди това съм видял още 30 пъти 144 под различни форми. Което има своята причина и тя въздейства подсъзнателно отключваща енергийни кодове в подсъзнанието ни, но друга е причината да напиша този пост.

Докато слушах регресиите попаднах на един човек под хипноза, който каза, че момента в който тялото завибрира на вибрационна чистота 44 000 херца, тогава автоматично се задейства процеса на изтегляне в петизмерно съществуване без да е нужно да правиш нещо съзнателно.

Стана ми интересно и веднага се допитахме до Ширинан и това, което каза, че това е само едно число, което обозначава на физическо ниво вибрационната чистота на клетката, но зад нея седи много други неща, като ниво на осъзнатост, вътрешна чистота и още и още и още. Да не забравяме, че материята е производна на всичко това. Стана ми интересно близостта и връзката между 44.

Между другото вибрационната чистота на телата ни се видоизменя непрестанно в зависимост от нашето моментно съзнание на какво обръщаме внимание, защото има значение дали сме тъжни или щастливи, дали мислим за отмъщение или как да дарим любов или пък ядем пица или плод. Вибрационната чистота е производна на всички пластове в земното ни съзнание и когато съумяваме да задържаме вибрацията без да позволяваме на външния свят да отклонява фокуса (усещането) върху чувството, емоцията, мисълта, светогледа и усещането върху това конкретно състояние, което носи тази вибрационна чистота, тогава мисията изпълнена.

По тази причина вибрационните честоти на човек варират в много голям диапазон в зависимост на това как реагираме на провокациите (тестовете) на външния свят. Когато човек съумее да остава неутрален (незасегнат) от провокациите (тестовете) на външния свят, тогава ще е в състояние съзнателно да избере по-високата вибрационна чистота и да я задържи в съзнанието си, но както знаете, че колкото по-високи са вашите вибрации, толкова по-надълбоко навлизат в подсъзнанието ви и ако нещо не вибрира на тази честота то е подканено да се освободи. От тук идват изпитанията, защото когато задържаш висока вибрационна честота в съзнанието си е нужно постепенно да освободиш всички котви, които носим в себе си като рани, блокажи, илюзии, страхове, които ни закотвят във вибрационните честоти на триизмерния дуален свят.

Би било хубаво да има едно материално уредче, което да измерва в реално време вибрационните честоти на клетката или най-външния слой на аурата без да се налага все да се допитваме до душите си до къде сме стигнали. Който го измисли ще просперира, защото ЛЮБОПИТСТВОТО на хората е много голямо.

Също така самото насочване на вниманието ви към тази вибрационна честота без да познаваме всички производни от нея като мисли, усещания, емоции, чувства и всички останали сетивни възприятия може да ви помогне да я пробудите в себе си. И съм убеден, че постоянното виждане на 144 е като ключ, който е свързан с всичко това, което написах по-горе."

Тази статия е част от „Проект съзнание БЕЗ ГРАНИЦИ“. Услугата е насочена към хора, които желаят да навлязат по-надълбоко в процесите на вътрешно просветление и изцеление, пробуждайки се за своята истинска многоизмерна същност, която носи безграничен потенциал в себе си. За повече информация: https://shirinan.com/proekt-suznanie-bez-granici

ШИРИНАН
2021г.

You have no rights to post comments