Всички сме свързани помежду си

Този откъс от книгата напомня, че всички живи същности са свързани помежду си. Нужно е да разберете, че ние всички сме свързани и си оказваме влияние един на друг. Когато много хора вярват, че са уязвими за много болести, тогава колективното съзнание оказва влияние на всички. За да повярвате истински със сърцето си, че сте неуязвим за заболявания, е нужно да преодолеете тази всеобща вълна на вярвания, която е кодирана в колективното съзнание. Ние сме част от него и то неминуемо ни оказва влияние.

Това е причината масата от хората да имат сходни разбирания и вярвания за живота. Това е така, защото те са водени от колективната вълна. За щастие, напоследък се раждат все по-често достатъчно силни души, които преодоляват влиянието на колективното съзнание върху тях и показват, че съществуват и други съзнателни форми на вяра, които могат да направят живота им много по-светъл и хармоничен.

Не случайно всички пророци повтарят едно и също, а именно, че единствените ограничения, които съществуват са тези, които ние самите си поставяме. Спомнете си, Бог това съм Аз. Всички ние сътворяваме всичко, до което се докосваме, през което преминаваме през целия ни живот.

Някои от вас могат да кажат, че са им се случвали беди в живота, за които никога не са мислили и не смятат, че сами са ги сътворили в живота си. Напомням ви, че в нашите подсъзнания са кодирани многобройните товари, които сме пренесли в настоящия живот от минали животи. Много малка част от тях осъзнаваме, повечето са дълбоко кодирани в нас, но това не означава, че не излъчваме тяхната енергия. Те са част от нас и докато протича енергията на Бог през нас ние ги излъчваме, докато не дойде момент, в който не се проявят във видимия свят. Това е причината едни и същи събития постоянно да се повтарят, колкото и да се опитваме да избягаме от тях.

Докато носим причината (модел на съзнание) в себе си, която ги сътворява във видимия свят, няма място където да отидем, за да избягаме от тях. Пак повтарям, всичко видимо е сътворено не от някоя външна сила или е плод на случайността, а е сътворена от самите нас. Много е важно да успеете да го разберете, защото това е в основата на всичко, което предстои да споделя с вас.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments