Телата ни носят в себе си огромен потенциал

Този откъс от книгата показва, че физическите ни тела притежават огромен потенциал. В отговор на един от въпросите ми Ширинан ми обясни, че физическото тяло носи в себе си много механизми, които сега са в латентно състояние поради времето и условията, в които живеем. За да са активни те се нуждаят от повече енергия и от по-различен начин на живот спрямо обичайния за съвременния човек. Обясни ми, че това, през което преминавам, помага на тялото да се трансформира и постепенно да започне да активира тези спящи механизми, за да може постепенно, когато приключи цялостния процес на трансформация, да бъде отново съвършено, както Бог го е създал, защото сега нашите тела са несъвършени, поради много причини. Нямам представа колко дълго време ще отнеме тази трансформация при мен. Само времето и събитийността могат да отговорят на този въпрос. В крайна сметка всичко зависи от мен самия и от това, как подпомагам тялото си в тези процеси.

За да можем да бъдем проводници на по-голямо количество енергия, е нужно и физическите ни тела да еволюират заедно с нас. Добрата новина е, че в клетъчната памет на тялото се пази информация за периодите, когато сме били с по-ефирни тела. Не е нужно ние да контролираме този процес. От нас се изисква да създадем подходящи условия за нашите тела, за да могат те да се трансформират, а те много добре знаят какво да правят, стига ние да не им пречим.

Колкото повече вървях по пътя, толкова повече опознавах своето тяло и разбирах от какво има нужда, за да се трансформира. Дълго време обръщах много по-голямо внимание на моето енергийно прочистване, а в същото време физическото тяло беше някак си на заден план. Единственият начин, с който го подпомагах, беше на енергийно ниво, като насочвах енергия към него.

Много е важно да се грижим за нашите тела. Всъщност, те са нашият основен инструмент, с който постигаме целите си във видимия материален свят. Колкото и да са големи опитът и силата на нашата душа, колкото и да е голяма подкрепата под формата на енергия, която нашият духовен екип насочва към нас, всичко това се обезсилва, ако нашите тела не са в състояние да пропуснат тази енергия през себе си.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments