Трансформация на физическото тяло

В този откъс от книгата ще говорим за трансформация на физическото тяло. Колкото повече навлизах в процесите на енергийно и клетъчно пречистване, толкова повече промени започнах да забелязвам да се случват с физическото ми тяло. Докато работих със себе си на енергийно ниво, аз освобождавах блокажи и товари, които са ме ограничавали да пропускам през себе си по-голямо количество енергия. Колкото по-усърдно работих за тяхното освобождение, толкова повече промени започнаха да се случват с физическото ми тяло.

Забелязах, че в различните етапи от моя живот то преминаваше през процес на вътрешна трансформация. Знаех го, защото Бог ме е благословил в този живот да имам възможността да общувам с останалата част от мен, която е в духовния свят и има много по-обширен поглед спрямо мен, който съм тук, на Земята, потопен във воала на материалния свят. Процесите на трансформация най-често бяха свързани със силен физически дискомфорт и най-вече с висока температура, която не е съпътствана със симптоми на хрема или друг дискомфорт, който да подскаже, че тялото ми е настинало.

Всъщност, докато преминавах през тези симптоми, си дадох сметка какъв дар за човечеството са всички болести и най-вече високата температура. Това е един от механизмите на тялото, чрез който то се освобождава както на физическо, така и на енергийно ниво от стари енергии и клетки, които оказват неблагоприятно влияние на неговото функциониране. Писал съм вече в книгата „ПОДГОТВИ СЕ ЗА НОВОТО ВРЕМЕ, В КОЕТО ЧОВЕЧЕСТВОТО НАВЛИЗА“ за това, как през различните раси населявали Земята човешкото тяло е преминало от състояние на ефирно до плътно тяло, което добре познаваме сега. Осъзнавах, че всички тези процеси на трансформация целяха този процес да се обърне и отново, макар и малко по-малко, то да започне да възвръща своята ефирност.

Може би и вие се питате, защо е нужно това, както аз съм си задавал тези въпроси по онова време. Причината е лесна за разбиране. Колкото повече напредвах в прочистването на своите енергийни тела и клетъчна памет на физическото ми тяло, толкова по-голямо количество енергия бях в състояние да завихря около себе си. Но за да мога да я пропусна през себе си, бе нужно физическото ми тяло постепенно да започне да се трансформира. Колкото по-плътно е то, толкова по-малко количество енергия е способно да пропусне през себе си. Спомням си голямото любопитство, с което обсипвах от въпроси Ширинан, какво се случва с мен. Когато отговорът беше разбираем за мен ми обясняваше това, което ме интересуваше, но в повечето случаи ми казваше, че за човешкото съзнание е много трудно да си представи на клетъчно ниво какво точно се случва вътре в мен. За да мога да си представя какво точно се случва, ми казваше, че след тази трансформация тялото ще функционира по нов начин.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови