Масова манипулация чрез популярни ченълинги

Този откъс от книгата ще покаже как хората са манипулирани чрез много известни ченълинги. Живях известно време с това убеждение, докато един ден се събудих и осъзнах, че всички красиви думи в ченълингите са един мираж, който ме караше да седя на едно място и да чакам нещо да се случи, което постоянно се отлагаше във времето. Определено ме заболя, защото паднах от високо. Не малко време се носих из облаците от красивите думи описани в многобройните ченълинги, които прочетох. Да, в тях имаше много истини за предстоящите промени. Няма как да привлечеш вниманието на някого, ако не му кажеш истината, но те бяха пълни и с много заблуди, които насочваха вниманието ни към това, че ще получим помощ вън от нас, от нашите приятели извънземните, че те ще ни заведат на това светло и любящо място, което описваха.

През последните три години бях научил едно, че всичко е в моите ръце и колкото и да беше голяма подкрепата на духовния свят към мен в тези моменти, нищо не се случваше, ако аз бездействам. Помощта и енергията потичаше към мен като следствие от моите действия. Нямам спомен нещо в живота ми до този момент да се е случило наготово, аз само да седя и да се наслаждавам.

В този момент на осъзнаване знаех, че сме на планетата Земя на училище, а не на курорт. В училище човек полага усилия, за да израсне в своето развитие. Така осъзнах, че и в земното училище е нужно да положа усилия, за да постигна целите си. Замислих се за пътя, който бях извървял и целите, които си бях поставил, а именно освобождение от всички болки и дискомфорти, които изпитвах след шестнадесетата ми година. Бях постигнал голям прогрес в овладяването на болката и дискомфорта, но тях все още ги имаше. Това за мен бе ясен знак, че има нещо, което пропускам и ако продължавам да чакам чудото на прехода, което се описваше в ченълингите, да се случи, това означаваше да стоя на едно място, а аз определено исках промяната в живота ми да навлезе час по-скоро.

Осъзнах още нещо, от което ме заболя, а то е, че преходът няма да се случи както е описано в ченълингите. Образно казано, в тях се твърдеше, че един ден ще се събудим и ще се озовем в изцяло ново измерение, с нови закони и ред, където всичко е много по-светло и любящо. Красиви думи, за които мечтае всяка една душа, защото в своята истинска същност ние сме изградени от светлина и любов, защото това е нашата истинска природа. Не случайно идеята за един по-хармоничен и любящ свят ни звучи толкова примамливо. Но истината е, че преходът предстоеше да се осъществи не вън от мен, а вътре в мен. Изискваше се упорита работа и готовност да се изправя очи в очи с най-големите ми страхове и слабости, и да ги изцеля с любов. Защото, докато продължавах да ги нося в себе си, те бяха вратите, през които недобронамерените същности ме достигаха и по този начин ме караха да чувствам любовта и светлината на Бог далече от мен.

Бях едновременно тъжен, щастлив и силно учуден. Тъжен, защото един мираж се спука и аз паднах от високо. Щастлив, защото вече виждах пътя пред мен и от мен се изискваше само да поема по него. Бях силно учуден защо моята душа и духовен екип не са ми казали, че съм се потопил в заблуждение. Но дори без да ги питам знаех отговора. Той кънтеше в главата ми, а именно: „Тук си, за да се учиш!“ Ако получавах всички отговори наготово, какво бих научил от този живот?

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови