Злонамерените същности се стремят да обгърнат светлината в мъгла

Този откъс от книгата ще покаже как злонамерените същности целят да замъглят светлината. Когато стигнете края на книгата ще имате вече много по-обширен поглед за това, как злото ни влияе, но нека сега за миг се огледаме в своето ежедневие. Спомнете си като деца как в училище винаги е имало деца, които несъзнателно са смачквали самочувствието на останалите и са ги наранявали както физически, така и психически. Нали не вярвате, че една светла душа е в състояние да причини болка на когото и да е? Тези деца са били манипулирани от недобронамерени същности, които са успели да ги достигат поради пукнатините в тяхното семейство.

Спомнете си как повечето пъти, когато сте били окрилени от някоя идея, която сте чувствали със сърцето си значима и важна за вас, как в същото време се появява някой, който осъзнато или не, започва да ви разубеждава или да всява страх и съмнения, които постепенно подкопават вашата вяра във вашето вътрешно усещане. Върнете се назад в миналото и вижте как всички, които са били новатори и са дошли на Земята да споделят ново знание с хората, което е целяло да подобри живота им, да го направи по-независим, в същото време как мнозина са ги обграждали с негативизъм и са изграждали негативни съзнателни форми, които постепенно са разрушавали новата съзнателна форма, която е търсила проявление във видимия материален свят. С прости думи казано, новаторите винаги са срещали страховете и неразбирането на масата от населението. Запитайте се, кой е провокирал тези страхове в тях и с каква цел?

Накъдето и да се обърнете можете да откриете как злото постоянно подкопава основите на всичко, което е създадено с любов и цели да помогне на цялото. По този начин злото е създало условия за нас, в които да се борим и непрестанно да се стремим да проявяваме светлината в нас, независимо от това, колко провокатори срещаме по пътя си. Това е голям двигател за развитие, защото колкото по-големи са изпитанията, толкова по-съвършени ставаме самите ние в своите творения, за да не може злото по никакъв начин да ги достигне и разруши. Когато нещо ново, сътворено от светлината, не е изцяло съвършено и има пукнатини, тогава злото се вклинява в тях и насочва цялото внимание към тях. Ако ние се подадем на провокациите на злото и насочим енергията си към тях, тогава можем сами да срутим собствените си творения, но ако подходим мъдро и шлифоваме пукнатините, тогава злото ще ни е оказало огромна подкрепа в развитието, защото с негова помощ ще сме открили слабостите, които сами не бихме могли да открием, защото погледът на доброто е винаги устремено напред и нагоре.

В близко бъдеще хората, които са избрали да вървят по пътя на светлината, ще вървят все по-устремено към нея, а тези, които са се подали на мрака и не могат сами да се освободят от оковите му, ще затъват все по-надълбоко. Това ще направи много отчетлива границата между доброто и злото, и ако досега двете сили са намирали начини да съжителстват заедно, в близко бъдеще това ще се променя все по-явно.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови