Злото в своята сърцевина е изтъкано от любов

Този откъс от книгата ще покаже как злото също носи любов в себе си. Това, че не виждаме енергийните същности около нас не означава, че не можем да се научим да разпознаваме къде злото човърка слабостите на хората. Да не можем да обвиняваме за всичко злото, защото ако ние не носим рани в себе си, тогава няма сила, която може да ни провокира да извършим каквато и да е злина защото тя е в противоречие с нашата природа. Това, което ни прави уязвими са енергийните товари и модели, които носим в себе си. Когато една недобронамерена същност манипулира някой човек от видимия материален свят, това се дължи на неговите слабости. Затова е много важно да се погрижим за нашата вътрешна чистота, защото в противен случай сме уязвими, а в близките години злото на Земята ще се прояви с невиждани размери от много хилядолетия насам.

Не искам да всявам страх в когото и да е, а да се разбере, че време все още има за лична подготовка, но времето минава и сблъсъка между доброто и злото предстои. Този сблъсък ще задвижи всички процеси на глобална промяна, които ще разклатят както живота на хората, така и цялата планета. След като премине този период и светлината отново вземе превес над мрака, тогава тези недобронамерени същности ще напуснат нашия свят, защото тук вече няма да има условия, в които те да съществуват. Докато има слепи хора злото ще пирува с тяхната енергия, но когато вече ги няма, тогава недобронамерените същности не биха могли да виреят в свят без източник на енергия. Нека си го признаем, ние сме техният източник на енергия. Без нас те не биха могли да съществуват. Прочетете книгата „ЖИВОТ НА СВЕТЛО“. Там се постарах да обясня как се е зародило злото и по какъв начин ни въздейства.

Тук само ще напомня, че злото в своята сърцевина не се различава по нищо от нас. То също носи Божествената искра и всеки път, когато влизате в осъзната битка със злото, го правете с нагласата, че любовта на Бог ще изцели неговата душа и ще разкъса оковите на мрака. Защото не малко същности потънали в мрака ще преминат отново към светлината, докато с любов ги захранвате. Но има и такива, които мрака в тях е много силен и ще продължат да му служат, докато не извървят своя път и рано или късно стигнат до момент, в който светлината в тях отново ще се възроди като феникс от пепелта. Защото дори най-мрачното зло продължава да носи Божествената искра любов в себе си, независимо къде се намира и какво прави.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments