Вечната битка между доброто и злото

В този откъс от книгата ще говорим за вечната битка между добро и зло. На Земята предстоят големи промени и един от основните двигатели на тези промени ще е ескалирането между доброто и злото. То е видимо и сега, обърнете внимание, как всички хора, които се пробуждат за любовта и светлината на Бог вътре в тях и около тях, им става все по-трудно да съжителстват сред хора, които са подвластни на мрака. Чувал съм много хора да твърдят, че това е нормално и всеки носи доброто и злото в себе си, че в това нямало нищо лошо, стига човек да балансира доброто и злото в себе си.

Това твърдение може да бъде казано само от човек, който не е развил своето вътрешно зрение, не вижда и не усеща заобикалящия го свят с духовните си сетива. Също така, тези хора, които твърдят това, не са имали щастието да се докоснат до духовния свят, да разговарят със своята душа, със своя духовен екип, с техните души другари или на земен език, приятели, с които са най-силно свързани. Душата сама по себе си е добронамерена и не носи злото в себе си. Мракът е външна енергия, насадена вън от нас. Тя не е в нас, тя не е част от нашата природа. Моля се и пожелавам на всеки един, който вярва в обратното, Бог да му помогне да усети и почувства своята истинска същност, дори само за няколко мига и тогава ще разбере, че казвам истината.

Всъщност, когато някой друг активира наша слабост, често зад това действие стои злонамерена същност. Душите ни са изградени от светлина и любов, и дори да виждат във вас слабост, те биха общували с вас по начин, в който внимават по никакъв начин да не ви наранят и огорчат, защото душата е наясно, че е свързана с всичко живо и ако допусне да ви нарани, това е все едно да нарани себе си. В повечето случаи, когато общуваме с други хора, дори ние да съумеем да излъчваме светлина, която да държи злото настрана от нас, то може чрез нашите най-близки хора да достигне до нас, като използва тяхната енергия и я насочи с негативен заряд към вашите слаби места. А всички знаем, че от близък човек най-боли да получиш удар. Когато не виждаме и не осъзнаваме какво се случва, допускаме да ни заболи, а това ни прави по-уязвими, но знайте, че душата на когото и да е от нас никога не би ви наранила, ако е себе си. Цялото зло на Земята не е продиктувано от нашите души, а от невъзможността на нашите души да устоят на провокациите на злото.

Предстоят големи промени на Земята, в които доброто и любовта ще царуват и ще са в основата на всичко, което предстои да се случва на Земята. Именно затова сега сме стигнали до момент, в който става все по-трудно доброто и злото да съжителстват едновременно. От нас самите зависи по кой път ще изберем да поемем. Всеки един от нас има свободната воля да го направи. Помнете, че нашите действия оказват влияние не само върху нас, а и върху всичко живо, както на Земята, така и в цялата Вселена. Ние сме едно цяло и е нужно да заживеем като такива.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments