Признаци за разпознаване на злонамерени същности

Този откъс от книгата ще ви научи да разпознавате кога пред вас седи човек подвластен на злонамерена същност. Най-лесно ще започнете да разпознавате влиянието на злото около вас, когато напреднете в своето вътрешно изчистване и хармонизиране. По този начин ще засилите своите вътрешни сетива, които произлизат от нашите души. Или с други думи казано, това са нашите духовни сетива. До тогава ще ви споделя няколко прости признака, които да наблюдавате.

Ако следите магнитните бури и слънчевите изригвания, знайте, че те на тях не им влияят, защото са загубили връзката с Бог и не усещат енергията му. Всъщност, ако те можеха да си служат с енергията на източниците от енергия, които са навсякъде около нас в изобилие, тогава те не биха полагали толкова труд, за да завихряме ние тази енергия за тях. Това, което те правят, е че използват нашата връзка с Бог, за да завихрим и насочим енергията с негативен заряд в желаната от тях посока.

Истината е, че злото без нашата енергия е като едно малко невинно дете, което се е загубило и не знае какво прави, но когато то достигне до нашата енергия, тогава е в състояние да сътвори безброй пакости. Ние сме тези, които овластяваме злото със сила и в същото време сме ние тези, които можем да му я отнемем, за да спре да руши всичко по пътя си.

След това кратко отклонение продължавам с признаците как да ги разпознавате. Друг ярък показател са техните очи. Когато гледате човек, който излъчва любов, тогава и очите му светят, те са лесно разпознаваеми, но когато пред вас стои човек, който е обладан или е подвластен на негативна същност, тогава неговите очи са властни и изпиващи. Когато ги погледнете не виждате светлина, а сякаш потъвате в тях. Чувството е все едно ви изпиват и е трудно да задържите погледа си дълго време към тях.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#2 Светлана Недялкова 04-03-2019 22:32
Адреса е:
София ул.Черни връх 46
Среди
Светлана Недялкова
0898588390
Цитиране
#1 Светлана Недялкова 04-03-2019 22:26
Здравей прекрасен и слънчев Ширинан!
Взех първата книга "Живот на светло".
И сега искам "Моят път към духовно просветление!
Със любов ще ги чета и препрочитам!
Благодаря!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови