Навлизане на злонамерени същности в живота на хората

Този откъс от книгата ще покаже как злонамерени същности оказват влияние в живота на хората. Колкото по-често си позволяваме да бъдем негативни, толкова по-често привличаме негативни същности към себе си, а те се възползват от всеки удобен момент, за да пуснат корени в нас. Образно казано, колкото по-често сме негативни, толкова по-често те са около нас и образно казано, пускат пипалата си в нас до момент, в който загубим контрол над себе си и вече ни е трудно да бъдем положително настроени. Сякаш мракът ни обзема и нашето нормално състояние се превръща във вечен песимизъм, в страх и негативизъм. Каквото и да се случва в живота ни, ние все го приемаме от негативната страна. Каквото и да видим, първо забелязваме негативите и след това позитивите страни, а понякога изобщо не ги виждаме, дори да са право пред нас. Започваме да обсъждаме хората, да търсим техните кусури и т.н. Много примери може да се дадат за това, по какъв начин негативната енергия намира проявление в материалния свят. Накратко казано каквото е отвътре, такова е и отвън. Ако позволим мракът да навлезе в нас, тогава и животът ни ще бъде мрачен, изпълнен с куп злощастни събития.

Имах възможността да видя как се случва всичко това и да разбера, че тези хора се наричат “обладани”. Това е така, когато едно зла същност се вкорени в човек толкова силно, че в по-голяма част от времето измества душата му и взема контрол над съзнанието му, като по този начин контролира неговите чувства, емоции и действия. Започнах масово да забелязвам в ежедневието ми как срещам такива хора и най-лошото е, че те не го осъзнаваха. Сякаш някой друг дирижираше живота им, но те не си даваха сметка за това. Образно казано, може да се каже, че всички негативни действия от тяхна страна не бяха продиктувани от техните души, а от негативните същности, които им влияеха в този момент.

Има и много по-леки случаи, в които човек не е обладан от зла същност, но в случаите, когато се е чувствал зле, поради провокиран страх, слабост или силно емоционално разочарование, е допуснал да отвори врата към себе си за злонамерена същност. В тези случаи душата на човек е силна, защото не е изтощена от системното излъчване на негативна енергия и бързо възвръща контрола над себе си. След като се освести човек си казва, че всичко, което е изрекъл и направил в този момент, сякаш не е бил той. Случвало ли ви се е? Замислете се добре и прелистете своите спомени. Злото е добре прикрито и въпреки, че не е видимо, то не означава, че не съществува.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments