Живеем в многоизмерен свят

Този откъс от книгата ще покаже, че живеем в многоизмерен свят. Един ден, докато бях сам вкъщи, чух много ясно гласове на много хора, които говореха на неразбираем за мен език, дори беше език, който никога през живота си не бях чувал и не можех да сравня с някой земен език. След като помолих духовния свят за повече информация, разбрах, че в този момент съм получил информация от друго измерение, което се намира в същото пространство, в което е построен блокът, в който живея. Друга интересна случка беше как една сутрин, след като си отворих очите, на земята беше пълно с живот. Като мравки щъкаха наляво надясно безброй малки човечета с хуманоидна форма. Бях много учуден от видяното, но след време разбрах, че и това е било поглед към друго измерение, което съществува успоредно заедно с нашето.

Разказвам ви всичко това, за да разберете, че тук на Земята не сме сами и колкото и отдалечени един от друг да изглежда, че са нашите измерения, те са силно свързани и си взаимодействат помежду си. По този начин много души от другите измерения ни помагат в нашето развитие, като ни вдъхновяват, закрилят и ни помагат да достигнем до нови прозрения, но има и такива същности, които не са добронамерени и целят да се възползват от нашата енергия. Бях изумен, когато разбрах каква огромна роля оказват тези същности в живота ни. Беше ми показано многократно как тези недобронамерени енергийни същности се възползват от нашите товари и слабости, като умишлено насочват енергия към тях, с цел да ги обострят и по този начин да ни уязвят и направят лесни за манипулиране. Това е така, защото когато се поддаваме на слабостите си, ние излъчваме болка, страх, възмущение и много други емоции и чувства, които провокират излъчването на негативна енергия, която отслабва светлината в нас. Намалее ли светлината в нас, това е признак, че се отдалечаваме от Бог, а колкото по-далеч от Него сме, толкова по-уязвими и лесно манипулирани сме.

Докато сме в хармония със себе си и със заобикалящия ни свят, ние излъчваме любов, която ни обгръща в светлина. По този начин ние пропускаме любовта на Бог през себе си и тя, образно казано, ни закриля. Но когато нещо провокира в нас негативни чувства и емоции, ние започваме да излъчваме негативна енергия, която отслабва нашата собствена светлина. Това позволява негативните същности да ни достигат, защото докато излъчваме светлина, те не могат да ни достигнат.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови