Моят път към духовно просветление - ВЪВЕДЕНИЕ

Пътят на просветление, по който все повече хора поемат, е вечен, защото вътрешният стремеж на душите ни да се развиват, е толкова силен, че те не се спират пред нищо от възможността да опознаят безкрайния творчески потенциал на любовта, във всички сфери и измерения на живота. В тази книга аз ви разказвам за моят път и личен опит, който придобих по него.

Пътищата, които водят до светлината и любовта на Бог, са толкова много, колкото сме на брой самите ние, защото всеки един има свой индивидуален път, който е нужно да извърви, за да достигне до извора на светлина и любов вътре в себе си. Няма два напълно еднакви пътя, които да се препокриват, но има много сходни участъци от пътищата ни, по които взаимно можем да се подпомагаме, за да ги извървим по-умело. Моята цел е да споделя своя опит с вас, който натрупах, за да помогна на всички души, които вървят по сходен на моя път. Призовавам за разбиране и смирение всички останали души, на които им е отредено да вървят по коренно различен път от моя, който рано или късно също ще ги отведе до Бог вътре в тях. Ние всички сме различни и понякога гледаме света от коренно различни ъгли. Но любовта между хората ни е показвала не веднъж, че можем да се обичаме, дори да сме на различни мнения.

Това е хубавото на любовта, че за нея граници не съществуват. Всичко, което е осъждане, критикуване и поучаване, не е любов, защото любовта никога не пречи на растежа, а точно обратното, подпомага го. Тя ни дава сили и ни вдъхновява да разтворим криле, за да полетим. Няма как да опознаем Бог, ако не се гмурнем в безкрайния океан на Любовта и не се научим да плуваме свободно из него.

Вярвам, че с прочита на тази книга поставяме основите на нашето взаимно и дълбоко приятелство, в което аз правя първата крачка и разголвам душата си пред вас, като споделям най-щастливите и най-трудните моменти от моя път към светлината.

Призовавам ви, преди да започнете да четете, да се освободите от всички очаквания, които имате към тази книга, защото те могат да попречат на знанието и енергията, вложени в книгата, да достигнат до вашите сърца. Част от тази книга може да бъде разбрана напълно, когато премине не през разума, а през сърцето на човек.

Нека любовта и светлината, които извират от сърцата ви, сияят толкова силно, че осветяват както вашия собствен път, така и пътя на всички, които редом до вас вървят.

Откъс от книгата:МОЯТ ПЪТ КЪМ ДУХОВНО ПРОСВЕТЛЕНИЕ - Автор: Ширинан“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments