Какво всъщност представляват парите?

Парите на материално ниво са къс хартия и парче метал, но на енергийно ниво парите са много повече, отколкото хората подозират. Това е знание, което не всеки още разбира, но това не означава, че то спира да съществува. Както всичко останало и парите са енергия, която сама по себе си не съдържа нито положителен, нито отрицателен заряд. С тях може както да се правят добрини, така и да се злоупотребява, но сами по себе си парите нямат силата да помагат и да вредят. Те са като инструмент, който ако не бъде използван, няма как да даде какъвто и да е резултат. От начина, по който използваме инструмента наречен “пари”, се определя и крайният резултат, а дали той ще бъде с положителен или с отрицателен знак, зависи изцяло и единствено от нас. Много хора държат спестяванията си под дюшека, но тези пари нито са ги излекували от заболяване, нито са направили живота им по-лек и по-щастлив, нито са им причинили някакви злини. Това е така, защото въздействието на парите в живота на хората и влиянието, което им оказва, е следствие от начина на тяхното използване, а не от самото им съществуване. 

Когато започнем да използваме парите целенасочено, зарядът, с който ги насочваме в дадена посока, определя крайния резултат. Често се говори, че парите са нещо лошо. Хората ги избягват като нещо лошо, но истината е, че те сами по себе си нито ни вредят, нито ни помагат. Те са енергия, с която е нужно да се научим да боравим по начин, който да ни помага в живота правейки го по-добър. Много е важно за хората да се научат да използват разумно и добронамерено финансовата енергия, защото в противен случай с нея могат да се нанесат много вреди засягащи цялото човечество. Това важи за всяка една енергия - ако тя не бъде използвана добронамерено, има способността да вреди и обратното, когато бъде използвана добронамерено, има способността да помага. По какъв начин ще използваме финансовата енергия зависи от нас самите. 

Замисляли ли сте се какво представлява късметът на хората и дали това наистина е щастливо събитие, наречено накратко от нас “късмет”, което ни доставя радост в живота или е следствие от начина, по който сме използвали енергията в нашето минало? Знайте, че преди да се проектира реалността на физическо ниво, вие първо я изграждате на енергийно ниво. Настоящето, в което живеете, е изградено от вас самите, във вашето минало, а вашето бъдеще градите точно в този момент.

Събитийността в живота на хората не се случва на случаен принцип или на късмет, както си мислят по-голямата част от населението на земята. Всичко в живота следва точно определени закономерности, които движат живота на земята и цялата вселена, но преди да се достигне до това разбиране, е нужно да се разбере, че всичко, което ни заобикаля, е изградено от енергия.

През 1936 година е открита Кирлиановата фотография от д-р Кирлиан. Благодарение на неговото откритие успя да се докаже по научен начин, че около всяко едно живо същество и предмет съществува енергийно биополе. С помощта на Кирлиановата фотография вече всеки, на когото му е трудно да повярва, че всичко е изградено от енергия, може да се увери в това със собствените си очи като се докосне до вече съществуващи доказателства на физическо ниво. След появата на Кирлиановата фотография и редица проведени експерименти с нея е установено, че ние сме изградени от енергия с различен интензитет и честота на трептене. Различните предмети и живи организми излъчват енергия с различна дължина и честота, която свети в различен цвят.

Правени са замервания на банкноти с различна номинална стойност. Резултатът показва, че колкото по-висок е паричният номинал на една банкнота, толкова по-силно енергийно излъчване има тя. Това е така, защото преди време когато хората са създали парите като разменно средство, са вложили в тях своята енергия. Колкото по-високо хората са ценили парите с по-висока стойност, толкова е бил по-голям енергийния заряд, който са насочвали към тях. На физическо ниво парите са къс хартия и парче метал, но на енергийно ниво те носят концентриран енергиен заряд, който самите хора влагат в него със своите чувства и емоции, докато мислят за тях. Колкото повече хората ценят и вярват в това, че една банкнота може да им осигури повече блага, толкова по-висока е и енергията на тази банкнота, защото те самите със своята вяра я създават.

Можете да си направите следния експеримент: вземете в едната си ръка банкнота от два лева, а в другата ръка банкнота от сто лева. Погледнете двете банкноти поотделно и усетете какви чувства провокират те във вас. Банкнотата с по-висока номинална стойност обикновено има способността да провокира в нас по-силни чувства, породени от факта, че може да си купим повече неща с нея. Чувството, което ние излъчваме към банкнотата я захранва на енергийно ниво, което определя нейния интензитет на излъчване. Парите са създадени от хората и това, каква енергия съдържат те в себе си, зависи изцяло от това, какво количество енергиен заряд сме вложили самите ние в тях. Докато съществуват парите и ги използваме активно в своето ежедневие, ние ще продължаваме да ги захранваме и дообогатяваме със своята енергия. Всъщност в това се коренят до голяма степен всички трудности на добронамерените хора да привличат финансовата енергия в живота си.

ПРОДЪЛЖАВА С: Какво е бъдещето на парите?

Откъс от книгата "ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#4 Vencislav 10-12-2016 13:25
Благодаря !
Цитиране
#3 Христова Р 23-11-2014 09:46
:lol: замислям се!
Цитиране
#2 Керезов 21-06-2014 08:29
Много поучителни неща, може да прочете човек в книгата, но нищо не е казано за откраднатите милиони и милиарди от всички нас.Те на какво ниво са енергийно ли или физическо.....
Цитиране
#1 Пепи 24-03-2014 12:43
Благодаря,за книгата!Прекрас но написано!Винаги съм усещала,че не парите са проблема на обществото ни,а негативните ни емоции,заради които използваме енергията на парите по вреден начин!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови