Загубата на пари не винаги е нещо лошо

Може би ви се е случвало да загубите пари по един или друг начин. Толкова много начини има, чрез които можем да загубим пари: те могат да бъдат откраднати, загубени на пътя, дадени на заем или пък сте направили някоя лоша инвестиция, с която сте загубили вложените пари. Загубването им може да се случи по всевъзможни начини, но въпросът е, наистина ли ние губим пари или това е един от начините вселената да възстанови баланса? Мисля, че и сами бихте могли да отговорите на този въпрос, но ако ви е трудно, ще ви помогна.

Ние имаме погледа само от сегашния живот, без да си спомняме многобройните преживявания от предишни животи, когато също сме боравили с финансовата енергия, учейки се да си служим с нея, по същия начин както се учим и сега. Докато сме вървели по пътя на самоусъвършенстване с боравене на финансовата енергия не винаги сме я използвали по най-добрия начин, което е образувало карма, която в настоящия живот може да сме взели да отработим (като по този начин се освободим от нея). Това е така наречената карма, която ни помага да възстановим баланса и да научим уроците, които не сме успели да усвоим в предишни животи, тласкайки ни към развитие, освобождение и самоусъвършенстване.

Загубите ли пари, знайте, че всъщност вие не сте ги загубили, а просто сте се разплатили с някого, с когото сте имали стари сметки за оправяне. Във вселената не съществува такова нещо като губене. Нищо не се губи. Съществува временно нарушаване на баланса, който рано или късно винаги бива възстановен. Така е устроена вселената и ние не може да го променим. Тя е по-висша от нас, знаейки по-добре кое е най-добро за развитието ни.

Когато загубите пари не се гневете и не се ядосвайте, а любов и благодарност към тях излъчете, за това че са ви помогнали да се разплатите със стари дългове, които като товар сте носили със себе си. Нищо не е такова каквото изглежда, не го забравяйте. Може да сте разгневени от това, че са ви откраднали парите, а може би сте ги загубили по наивен начин. Много начини има за губене на пари, които могат да предизвикат във вас негативни чувства, но сили съберете и не им се подавайте, защото това са поредните уроци за вас, които ви помагат да се научите повече да цените финансовата енергия и с по-голяма любов и благодарност към нея да подхождате. Всичко в живота са уроци и ако се научим да гледаме на тях като на такива, а не като на трудности, тогава по-лесно ще ни е да ги учим, защото така по-лесно себе си ще владеем, знаейки, че всичко това е една “игра”, която сами сме създали и слезли да я изиграем на земята по възможно най-добрия начин, а именно с любов...

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments