Използване на символи за привличане на пари

Символите, които можете да използвате за привличане на финансова енергия в живота, могат да бъдат толкова много, че само за тях може да се напише цяла книга. Те имат различно въздействие при различните хора, защото хората по различен начин пресъздават тяхната символика в съзнанието си. С тяхна помощ можем допълнително да подпомогнем привличането на пари в живота ни, покривайки всички наши нужди, желания и цели. Ще се опитам да обясня по разбираем начин как символите могат да ни помогнат.

Представете си, че сте златар и се намирате в колата си на път за работа, където на огледалото имате закачен символ на търговски кораб, който е натоварен със злато. Самият факт, че сте златар и работата ви е свързана със злато означава, че сте запознат с финансовата стойност на златото. Поглеждайки към товарния кораб натоварен със злато в съзнанието ви ще изплува чувство за изобилие от финансова енергия, знаейки реалната стойност на такъв голям товар от злато. Излъчвайки самото чувство на изобилие към вселената това ще ви помогне да привлечете изобилието към себе си, знайте, че подобното привлича подобното.

Ако сте човек, живял в бедно африканско племе, където никога никой не се е докосвал до злато и не познава неговата стойност, не бихте оценили по същия начин същия символ, висящ на огледалото в колата ви. Във втория случай, като човек непознаващ стойността на златото, за вас този символ ще представлява най-обикновен товарен кораб пренасящ стока, без да предизвика каквото и да е чувство на изобилие във вас. По този начин няма да има същото въздействие за вас подпомагайки ви да привлечете изобилието към себе.

Начинът, по който въздействат символите за привличане на пари в живота е следният: Всеки символ предизвиква във вас определено чувство, което вие излъчвате към вселената. В зависимост от това, колко любов и силна емоция сте излъчили в дадения момент, поглеждайки към определен символ, зависи какъв енергиен заряд финансова енергия ще се върне към вас. Важна е емоцията, която влагате, докато наблюдавате даден символ, който символизира за вас изобилие от финансова енергия и материални блага.

Може би вече се досещате, че един и същ символ може да въздейства по корено различен начин на различни групи хора, особено живущи на различни континенти. В момента по нашите земи има разпространени много символи от Китай, които служат за привличане на финансово изобилие и материални блага. Тези символи са част от народопсихологията на Китай и всеки един символ си има своя история, която самите китайци познават, почитат и ценят. Поглеждайки своите традиционни символи за привличане на пари те ги виждат и оценяват по различен начин от нас, европейците, което е напълно естествено, защото те са част от тяхната култура и бит, а не от нашата. Това не означава, че техните символи не ни подпомагат да привлечем изобилието към себе си, но те нямат същото въздействие каквото имат при тях. Това е така, защото на нас ни липсва повече информация относно символиката на символите.

Най-добрите символи за привличане на финансова енергия са тези символи, които предизвикват във вас силно чувство на изобилие, благодарност и любов към парите. Спомнете си моментите, когато сте правили символични подаръци на свои близки хора, търсейки подходящия подарък, който да предизвика най-силно чувството, което искате да предадете чрез съответния символичен подарък. Същото е и със символите за привличане на пари. Нужно е да намерите най-подходящия символ, който да предизвика във вас точно това чувство на изобилие, което искате да привлечете в живота си. Нека символът олицетворява по възможно най-добрия начин вашето желание, което искате да изразите с тяхна помощ.

Символ за привличане на финансовата енергия може да бъде всяко едно нещо в живота, което предизвиква във вас чувството на финансово изобилие. Дори окачената на стената картина, която изобразява изгрев над море, може да бъде един прекрасен за вас символ. Ако вие вярвате, че морето е вашето финансово изобилие, а слънцето е любовта, с която го зареждате, тогава всеки път, когато погледнете тази картина, тя ще ви напомня за финансовото изобилие и това ще ви подпомогне да го привлечете в своя живот.

Може би вече се питате как можете да изберете подходящ символ за вас, който да ви подпомага в привличането на финансовото изобилие. Като за начало разгледайте всички разпространени символи, които се предлагат в интернет и по магазините. В последните години от Китай навлязоха много такива символи. Ако харесате някой символ проучете подробно неговата история, какво всъщност символизира и ако усетите със сърцето си някой от тези символи, че предизвиква във вас чувство на изобилие, тогава този символ е подходящ за вас. Но не забравяйте да проучите символите, защото колкото по-ясно във вас е изградена представата какво символизира дадено нещо, толкова по-лесно ще ви е да го пресъздадете като усещане.

Чували сте израза лебедова любов и че те са символ на любовта. Може би често влюбените си подаряват подобни символи, без да са запознати напълно откъде произлиза символиката им. Истината е, че когато един лебед намери своя партньор в живота, той никога не го сменя, дори когато единият лебед умре, другия лебед до края на живота си остава сам, верен на своята половинка. Ако не сте чували досега историята за лебедите, защо са символ на предана любов, сега разбирате откъде произлиза тази символика. Сами усещате колко по-различно е, когато знаете историята на даден символ.

Най-подходящите за вас символи биха били тези, които сами си създадете, защото вие най-добре знаете кое би ви подпомогнало да излъчите силен енергиен заряд на изобилие. Всичко в живота може да се превърне в символ, стига той да предизвиква във вас това чувство, което искате да пресъздадете с помощта на символа. Ако изпитвате силно влечение към вселената и винаги, когато погледнете нагоре към космоса, във вас се поражда чувство на любов, вие може да използвате това като свой силен коз. Използвайте целенасочено любовта, която предизвиква във вас вселената, като я използвате като символ на необятност, на изобилие. Представете си как светещите звезди в нощното небе са всъщност диаманти, които отразяват слънчевата светлина.

Чувството на изобилие, подплатено с любовта ви към вселената, ще ви помогне да излъчите много мощен енергиен заряд към вселената, който да се върне към вас със същия знак, с който сте го изпратили. Диамантите, освен богатство, символизират и чистота, съвършенство, здравина и красота. Виждате как нещо, което обичате, може да се превърне в един прекрасен за вас символ, който всеки път, когато го погледнете, ще ви подпомага да почувствате изобилието.

Оставете се в ръцете на своето вътрешно усещане, което да ви подпомогне да изградите подходящи за вас символи, които да ви съдействат за привличането на финансовата енергия във вашия живот. Можете да си създадете само един символ, а може и няколко. Важното е те какво чувство предизвикват във вас, когато се докосвате до тях. Носейки символ със себе си за привличане на финансова енергия е добре той да се намира в лявата част на тялото, която всъщност отговаря за приемане на енергията, а чрез дясната вие я отдавате. Най-добре е, ако той се носи на врата, защото е в близост до сърцето и се намира в центъра, подпомагайки както приемането, така и отдаването на финансова енергия във вашето ежедневие.

Поставяйки символи в дома, в който живеете или на работно си място, също е добре да се съобразите с това, къде ще бъдат разположени те. Влизайки в стаята е добре да се намират вляво от вас, по възможност да имате лесен зрителен контакт към тях, за да можете по-често, поглеждайки ги, те да предизвикват във вас чувство на изобилие. Хубаво е да се самонаблюдавате, за да разберете кога един символ вече го приемате като даденост. По този начин той вече няма същото въздействие върху вас така, както е било в самото начало, предизвиквайки силно чувство на изобилие. Тогава можете да го свалите от мястото му и на негово място да поставите нов символ. Така след време, когато новият символ също се насити на емоционално ниво, можете да върнете отново стария символ или да поставите отново нов на неговото място.

Използвайте енергията на вселената, която преминава през вас с помощта на символите, насочвайки я в посока, която да ви донесе благоденствие и просперитет. Нека всеки един символ, който изградите в съзнанието си и използвате в своето ежедневие, ви подпомага в привличането на пари и нека те бъдат благословени с чиста безусловна любов, която да ги мултиплицира и привлича в изобилие към вас.

ПРОДЪЛЖАВА В КНИГАТА: "ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments