Техники за привличане на финансова енергия

Многообразни са техниките, чрез които можем да подпомогнем на енергийно ниво привличането на финансова енергия в живота ни. Колкото по-усърдно работим на енергийно ниво за привличане на финансовата енергия към себе си, толкова повече възможности и идеи за изкарване на пари в живота на практика ще ни се предоставят. Във втора глава се учихме как на практика да използваме парите, за да може да ги мултиплицираме, по възможно най-добрия начин, докато в тази глава ще разгледаме различни техники, благодарение на които ще подпомогнем привличането на повече финансова енергия към себе си.

Всяко едно нещо, което правите в живота на енергийно ниво, дава отклик във вселената. Със силата на бумеранг всичко се връща към вас по същия начин, по който сте го излъчили към вселената. Всяка наша крачка, която правим по пътя, остава следа след себе си. Има огромно значение какви са вашите мисли и действия в живота ви. Те оказват съществено влияние във всяка една сфера от вашия живот, в това число оказват влияние и на вашето финансово благосъстояние. Знаейки това можем да използваме концентрирано своята енергия, за да привлечем финансовото изобилие към себе си.

Основните техники, които ще разгледаме в тази глава са:

  • Визуализации;
  • Ритуали;
  • Символи; - Прочети онлайн
  • Молитви;
  • Намерения.

За да постигнете желания от вас успех се изискват силна вяра и постоянство. Едно от тях ако липсва, успехът ви не би бил пълноценен. Представете си, че искате да привлечете в живота си един милион лева. Няма невъзможни неща. Всяка цел е постижима. Помнете, че колкото по-голяма е вашата цел, толкова по-голяма е и цената, която ще заплатите за нейното постигане. Бъдете готови да заплатите със своето време и енергия, които ще вложите в успешното реализиране на поставената от вас цел.

По пътя ще преминете през много изпитания, които се явяват като тест за вас, който цели да ви провери дали истински сте готови и заслужавате да получите това, което сте поискали от вселената. Представете си целта “Да привлечете един милион лева в живота си”, като построяване на една голяма къща. Първото нещо, което правите по време на строежа на една къща, е да положите нейните основи, но с това ваше действие вие все още нямате построена къща. Изисква се упорита работа, докато къщата придобие завършен вид и вие щастливи в нея заживеете.

Знайте, че при всеки един строеж най-много енергия се изразходва в поставянето на основите, особено когато целта ви е голяма. Тогава се изискват за градежа по-големи основи, за да можете да построите голяма и здрава постройка. След като основите бъдат построени и постройката започне да се показва над земята, тогава се забелязват и първите резултати в живота, които ще засилват вашата вяра и стремеж да завършите успешно строежа на своята къща. Най-трудно е построяването на основите, защото докато те се строят, се изразходва най-много енергия, за да станат те здрави и силни, носейки успешно цялата тежест на къщата. Помнете, че колкото по-голяма постройка сте планирали да построите, толкова и основите трябва да са по-големи.

Не е лесно да се положат основите, но пропуснете ли техния градеж, тогава не бихте постигнали успеха към, който сте се целеустремили или ако го постигнете, тогава той ще е краткотраен, защото още първата буря ще събори вашата къща. Когато се строят основите коства много енергия и ресурс, а резултатите са едва забележими. Те са като корените на дърво, не се забелязват на повърхността, но без тях дървото не би било здраво и стабилно. Да положиш основите коства много, но знайте, че това е и тест за вашата вяра и желание да реализирате успешно своята мечта, без да се откажете и недовършена къщата да оставите.

Колкото повече напредвате с градежа на постройката, толкова по-лесно ще ви е, защото резултатите в живота ще ви стимулират да продължавате и така до нейния край да достигнете. За да постигнете крайния резултат, е нужна упорита работа, ден след ден, изграждайки вашата мечта. Колкото по-голяма е къщата, толкова по-големи трябва да са и вашите усилия, за да може да я построите успешно и щастливи в нея да заживеете.

Съветът ми към вас е първоначално да започнете със строежа на по-малки къщи, докато увереност и опитност натрупате, за да можете с тяхна помощ уверено напред да продължите и така да построите с лекота по-големи постройки. В противен случай рискувате жертва на своите очаквания да станете, загубвайки търпение и вяра, като по този начин се откажете и оставите къщата незавършена. Колкото повече време за строителство отделяте в живота си, толкова повече професионализъм ще натрупвате, учейки се с времето да работите по-бързо и качествено. С прости думи казано, колкото повече използвате целенасочено своята енергия за постигане на всички цели, които си поставяте в своя живот, толкова повече вашата вътрешна сила-енергия ще нараства и така с все по-голям размах ще постигате своите мечти.

Използвайте целенасочено енергията, учейки се да управлявате събитийността в своя живот по начин, който ви кара да се чувствате щастливи и удовлетворени от постигнатите резултати. Успех ви желая и попътен вятър, знайте, че всичко е във вашите ръце. Научите ли се умело да си служите с енергията, тогава пред вас няма да остане нито една затворена врата, защото със силата и умението да си служите с Божията любов ще сте в състояние да сътворите всичко, за което копнеят сърцата ви.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Vencislav 11-12-2016 12:10
Благодаря !

You have no rights to post comments