Откъде идва силата на молитвата?

Когато използваме молитви, ние отправяме молба към вселената, към нашите братя и сестри, към единния разум, към Отеца Създател, молейки ги за подкрепа да ни подпомагат по пътя, по който сме избрали да вървим. Ключовата дума е “подкрепа”. Казвам го, защото много често хората се молят да постигнат даден успех и чакат небесата да им го осигурят наготово. Молитвата не е като да направиш поръчка в ресторант и малко след това да ти донесат това, което сте си поръчали. На този етап от развитието на човечеството не са много хората, които са успели да подготвят своите тяло и съзнание, за да са в състояние да излъчат толкова силен енергиен заряд през себе си по време на молитва, че да може той да се материализира почти мигновено. Когато се молите, знайте че няма нечута молитва, но помощта не винаги идва по същия начин, по който си я представяте.

Много често, молейки се, ние си създаваме очаквания, че скоро всичко ще се промени, понеже вече сме се помолили. Но не винаги очакванията ни се реализират и така често допускаме да се разочароваме. Позволим ли на разочарованията да повлияят на нашата вяра, това ще отдалечи успеха от нас. Съветът ми към вас е да се научите да не си създавате очаквания. Когато живеем живот в очакване, ние захранваме с нашата енергия събитийност, която сами сме изградили, вярвайки, че тя е най-добрата за нас, силно желаейки да я привлечем към себе си, но не винаги точно тази събитийност е най-доброто, което вселената ни е приготвила за нас. Понякога нашите собствени очаквания пречат в реалността да се реализира най-доброто за нас проявление. Именно затова съветът ми към вас е да полагате усилия да изграждате своята реалност по възможно най-добрия начин, без да си създавате очаквания. Представяйте си желани от вас събития, молете се за най-доброто, но не се превързвайте прекалено много към определена събитийност, защото привързаността е вече създадено очакване, което ще попречи най-добрата събитийност към вас да се прояви.

Да, направили сме вече важна крачка по пътя към успеха, отправяйки нашата молитва за помощ към небесата, защото няма как да получим подкрепа, ако преди това не сме я поискали. Но това не е всичко. Нужно е да продължим да вървим по своя път, където ще ни очаква помощта, за която сме се молили. Седейки на едно място, чакайки чудото да се случи, няма как помощта в живота да се прояви и подкрепа по пътя да получим. Обикновено помощта идва в най-неочаквания момент, защото в тези мигове от живота нашето съзнание е освободено от очаквания, които пречат на помощта да се прояви.

Много е важно, когато се молите, да го правите с чувство и с желание, влагайки своите любов и силна вяра, че това, за което се молите, ще се случи и то по възможно най-добрия за вас начин. Дълго време хората са ходили да се молят в църкви, но вече разбират, че това е едно от поредните ограничения, които пречат на нашето съзнание да разгърне своя потенциал. Не е нужно да сте в храм, за да бъдат чути вашите молитви. Всяка една молитва се чува и оставя своята следа във вселената.

Ако все още в живота си не сте изпитвали потребност да се молите, знайте, че в духовния свят много духовни енергийни същности са готови да ви помогнат, във всеки един момент, но за да го направят е нужно да отправите своите молитви към небесата. Няма как да получите помощ, ако преди това не сте я поискали. Помнете, че от нас зависи енергията с какъв заряд ще я насочим. Не позволявайте с негативни мисли своите молитви да обличате. Бъдете добронамерени в действията си и използвайте силата на молитвите да ви подпомогне да привлечете изобилието към себе си.

Най-силните молитви са тези, които идват от сърцето. Винаги, когато усетите желание и импулс да се помолите за нещо, което ви идва от вътре да го изкажете като желание, го направете. Изказвайте молитвите си с чувство и със силна вяра, защото това са двата инструмента, които ще мултиплицират силата на молитвата. Изказвайки дори веднъж една молитва, със силна вяра и любов, можете да постигнете същия резултат, сравнен с това, да се молите в продължение на една година, всеки ден, без да влагате своята любов и вяра, докато се молите.

В книгата ще откриете много молитви и намерения за привличане на финансово изобилие и материални блага в живота.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Маргарита Панайотова 12-10-2021 10:47
гр.Варна
Пазар Младост срещу бл 145
офис на Еконт 9033
Маргарита Панайотова
GSM 09889 05997
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови