Осъзнато използване на енергията чрез визуализации

Чрез визуализиране хората са в състояние да концентрират своята енергия и енергията, която протича през тях. Когато човек се отпусне и приготви за медитация чрез визуализиране, така той навлиза в по-дълбоко ниво на съзнание. В това състояние е способен да пропусне през себе си много по-голямо количество енергия, отколкото би пропуснал в нормално състояние. Това е една от причините, когато редовно медитирате/визуализирате, каналите към духовния свят, които използвате, да стават все по-широки, имайки възможността към вас да тече все по-голямо количество енергия.

Когато се отпуснете и започнете да визуализирате, вие се потапяте в картини, които в началото може да не виждате със своето вътрешно зрение, но колкото повече напредвате в своята практика, толкова повече ще напредвате в развитието на своите сетива. Ако в началото не виждате и не усещате нищо, не се притеснявайте. Това не означава, че енергията не потича през вас, в такива моменти тя е направлявана от подсъзнанието, докато човек не напредне в практиката и не се научи осъзнато да я усеща и направлява. Когато напреднете ще започнете да усещате енергийните проекции със сетивата си и след това постепенно ще започнете да виждате ясно със своето вътрешно зрение всичко случващо се на енергийно ниво. Ще дойде момент, в който ще се научите до такава степен да потъвате в тези картини, че ще ги усещате осезаемо по същия начин, както усещате и материалния свят, дори енергийните картини ще ви въздействат много по-силно. Затова ще ви помогне много работата със самите себе си, като постепенно се освобождавате от старите товари, които затлачват вашите енергийни центрове.

Символите, които се използват по време на визуализация, имат за цел да фокусират и мултиплицират енергийния лъч, който излъчвате. Някои символи са толкова силни, че са в състояние многократно да мултиплицират излъчената от вас енергия, затова не пренебрегвайте символите, те са много важни. Ако отвътре ви идва да доразвиете визуализациите, които правите, не му мислете много, а го направете, защото вашият духовен екип през цялото време ще е до вас и ще ви подпомага в процеса на работа с фините енергии. Те ще ви помагат да ставате все по-добри в умението да визуализирате.

Колкото повече време отделяте на ден за визуализации, толкова по-бързо ще привлечете желания резултат към вас. Отделяйте средно около 15 минути на една визуализация, поне един път на ден. Ако в началото ви е трудно да визуализирате всеки ден, тогава го правете винаги, когато усетите необходимост, докато изградите навик и се научите с лекота и без усилия ежедневно и целенасочено да визуализирате. Хубаво е да редувате визуализациите или си изберете една и я практикувайте, докато не усетите насищане. След това продължете със следващата, защото когато дълго време се прави една и съща визуализация, се получава нещо като насищане и след това сякаш не влагате достатъчно емоции и чувства, по време на нейното практикуване, сякаш го правите по задължение. Затова е добре визуализациите да се редуват или сменят след време, за да може крайният резултат да бъде пълноценен.

Визуализацията е акт на вглъбяване по време, на който използваме своята лична енергия чрез насочване на вниманието ни в конкретна посока, като по този начин захранваме нашето желание, което искаме да постигнем. За да практикувате визуализиране не се изисква да заставате в сложни пози, които биха затруднили практиката. Застанете в поза, в която ви е удобно и ви подпомага да отпуснете тялото и съзнанието си. Опитайте се гърбът ви да е изправен, защото по този начин енергията протича по-лесно през вас. Когато по време на визуализация се появят странични мисли, свързани с ежедневните ви дела, просто ги игнорирайте и продължете да визуализирате. Ако се появят странични мисли не задържайте дълго вниманието си върху тях. След време, когато повече опит натрупате, с лекота ще задържате концентрация, успявайки да излъчите по-голям енергиен заряд.

В книгата ще откриете много визуализации за привличане на парични средства и материални блага в живота ни.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 sevdalina Atanasova 27-04-2020 12:23
Благодаря!❤
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови