Привличане на пари чрез визуализиране

Представете си, че животът е изграден от просторни поля, в които ежедневно засявате своите мечти, желания, цели, страхове, убеждения, предимства и недостатъци. Всичко, което ви се случва в ежедневието, го проектирате върху вашите “ниви на живота”. Нека вземем за пример една ваша мечта и един ваш страх, които пречат да реализирате своята мечта. Представете си ги като две съседни ниви: в едната сте посели семената на успеха, които ще сбъдната вашата мечта, когато израстат големи и силни, а в другата нива сте посели семената на страха, които ви пречат да реализирате своята мечта.

Вече знаете, че във всеки един миг от живота си ние приемаме и излъчваме енергия. Многобройни са източниците от които може да черпим енергия, която пропускаме през себе си и използваме в делата си, но въпроса е съзнаваме ли за какво използваме цялата тази енергия, която преминава през нас във всеки един миг от нашия живот. Представете си го като маркуч, от който непрестанно тече вода, която насочвате там, където са вашите мисли и действия. Когато мислите ви са насочени към нивата, в която сте посели своя мечта, тогава вие захранвате с енергия семената в нея и така те големи и силни израстват. Знайте, че когато не поливате своята нива на успеха с достатъчно количество енергия, тогава семената може изобщо да не израстат.

В другия случай, когато насочвате мислите си в посока своите страхове, по този начин вие захранвате нивата с бурени, които задушават растенията от нивата с вашата мечта. По този начин на нея й е все по-трудно голяма и силна да израсте, за да може да се реализира в живота ви. Затова е нужно да спрете да захранвате с енергия своите страхове, за да може да позволите на мечтите ви да се реализират в живота ви (в книгата “Живот на светло” съм обяснил подробно как да се освободите от всички свои страхове). Защото докато имате страхове, които като бурени задушават вашите плодородни семена, това неминуемо ще забави или стопира реализирането на вашите мечти.

Примерът ясно показва, че е много важно към какво насочвате своята енергия, която тече непрестанно през вас, във всеки един миг от вашия живот. Нужно е да се научите да я контролирате целенасочено, за да може да зареждате с енергия своите мечти, а не хаотично да я пилеете като по този начин не ви достига достатъчно енергия, за да реализирате своите цели в живота. Един от начините чрез, който може да използвате концентрирано своята енергия е когато визуализирате. Визуализирайки вие насочвате енергията, която протича през вас концентрирано и целенасочено в желана от вас посока. Колкото по-дълго задържате вниманието си върху желаната цел, толкова повече енергия през вас преминава и полива образно казано нивата, към която целенасочено сте насочили енергия, давайки възможност на растенията в нея да израстат големи и силни.

В книгата ще откриете много визуализации за привличане на парични средства и материални блага в живота ни.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments