Защо трудно привличаме пари в живота ни?

Сила и вяра са необходими, защото живеем в свят пълен с най-различни страхове. Едни от най-големите предизвикателства по пътя към промяната на своя собствен мироглед ще са именно страховете, които ще са изпитанията по пътя към изобилието. Може по пътя и със страховете на хората около вас да се сблъскате, но това са изпитанията, които тестват вашата собствена вяра.

Представете си, че сте се устремили да изкачите много висока планина, където на върха се намира изобилието. Много хора прехласнати по изобилието, тръгнали да изкачват планината, ще срещате по пътя нагоре, където своите трудности с вас ще споделят, но нека те не ви плашат, а ви мобилизират, за да съберете повече сила в себе си, като по този начин с пълна сила продължите устремени по пътя нагоре. Не е лесно толкова висока планина да се изкачи, защото изпитанията по пътя са много, но те са и цената, която плащаме за постигането на нашата цел. Благодарете на всяка трудност, защото всяко едно изпитание, което сте преодолели, в бъдеще ще ви помага, високо и по достойнство своя успех да цените, изкачвайки планината на изобилието. Трудностите също имат своя смисъл, целящи да ни научат да ценим по достойнство изобилието и така разумно с него да постъпваме.

В днешно време, поради честото използване на финансовата енергия с недобронамерени цели, като се укриват данъци, мами се и се злоупотребява с нея, по този начин тя се е наситила с негативна енергия. Поради тази причина по настоящем е много по-лесно да се привлече недобронамерено финансовата енергия по нечестен път, отколкото по честен. Знайте, че всеки тръгнал по пътя на изкушението ще заплати висока цена за това. Вселенските закони работят безотказно и всеки злоупотребил с финансовата енергия един ден ще заплати цената за това.

Съветът ми към вас е да следвате винаги сърцето си. То ще ви държи настрана от пътя на изкушението и ще ви помогне все по-умело с финансовата енергия да си служите. Финансовата енергия има нужда от вашата любов също толкова, колкото и вие имате нужда от нейната подкрепа. Успеете ли да изградите този баланс между вас и парите, тогава те ще са винаги до вас и ще ви подкрепят във всичките ви начинания.

Успехът в живота, във всяко едно отношение, се корени в начина на използване на мъдростта, силата и любовта, които всеки един от нас носи в себе си. Използвайте разумно полученото знание. Подхранвайте го със своята сила и любов, интегрирайте го в своя живот по възможно най-добрия за вас начин. Така може да бъдете сигурни, че много успехи в живота ще постигнете.

Успех ви желая и нека Бог ви благослови с изобилие от материални блага и пари, с които да направите както своя живот, така и живота на хората около вас по-светъл и пълноценен.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments