Привличайте пари докато си плащате сметките

Много малко хора успяват да оценят истински и по достойнство всички битови услуги, които използват в своето ежедневие. В повечето случаи ги приемат за даденост и това е една от основните причини да ги заплащат толкова трудно и с нежелание.

Нека разгледаме един много често срещан пример: спомнете си, как сте се чувствали всеки път, когато отивате да заплатите своите битови сметки, с какво желание сте заплатили услугата, която сте използвали. Спомнете си дали сте успели да излъчите своята благодарност за услугата, която получавате, дали с радост сте дали паричките си или сте я заплатили без да оцените стойността на заплатената услуга. В повечето случаи трудно даваме пари за вече използвани услуги като ток, телефон и вода. Много лесен трик за това, как можем да оценим по-лесно услугите, които плащаме, е като си представим, че ги няма.

Затворете за миг очи и си представете как се връщате от работа в много горещ летен ден и изгаряте от желание да си вземете един свеж душ, но когато влезете в банята установявате, че няма вода. В такава ситуация моментално ще изтичате до телефона, за да се обадите до ВИК, да попитате каква е причината да няма вода, но в този момент установявате, че и телефонът не работи поради неплатени сметки. Последният ви шанс е да се свържете с ВИК по интернет, но пак оставате разочаровани когато разбирате, че токът ви е спрян, поради закъсняло плащане на сметката. Помислете за удобствата, които ни осигурява използването на ток, телефон, вода, както и всички други услуги, които използваме в ежедневието си. Всеки път, когато си плащате сметката, спомнете си какво удобство ви предлага съответната услуга и я заплатете с нужната любов и благодарност излъчени към нея и към парите, с които сте я заплатили.

Понякога си казваме прекалено е “скъп” токът, затова няма да го платя. Замислете се за удобствата, които той ви дава. Опитайте се да изкарате дори само един месец без ток и си задайте въпроса: “Каква цена съм готов да заплатя за това удобство?”. Когато нямаме достатъчно пари за всичко, което желаем, обикновено нещата ни се струват скъпи. Моят съвет е да се научите да привличате финансовата енергия към себе си в изобилно количество, за да можете да покривате с лекота всичките си разходи в живота. Тогава нищо не би ви изглеждало скъпо, дори напротив, ще се научите истински да цените нещата, които придобивате чрез финансовата енергия. И все пак, ако ви харесва да живеете без ток и се научите да живеете сред природата, с нейния ритъм на живот, тогава вие пак ще сте направили един много добър избор, защото това е част от пътя на всеки един от нас, да се научим да се сливаме с природата и с всичко живо по земята, в едно единно съзнание.

Съветът ми към вас е винаги, когато заплащате някоя сметка, да отделите поне малко време, в което да осъзнавате с какво всъщност ви е помогнала тази услуга. Открийте всички нейни позитиви и излъчете своята благодарност и любов към тях. По този начин вие ще задвижите с още по-голяма сила колелото на финансова енергия и материални блага, които прииждат към вас. Колкото повече се учите да оценявате това, което имате и използвате в своето ежедневие, толкова по-лесно ще ви е да си служите с него и да привличате новото в живота си, което с още по-голяма сила и мощ ще ви подпомага.

Както вече споменах, по какъвто начин използваме финансовата енергия, по такъв начин тя се връща към нас. Помислете си хубаво за това как искате парите да се връщат към вас? Как предпочитате това да се случва, с лекота или с трудност, с любов или ненавист, с благодарност или с неуважение? Изборът е изцяло във вашите ръце и помнете, че каквото посеете, това и ще пожънете.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови