Как можем да привлечем повече пари в живота ни?

Навярно почти всички читатели на тази книга са имали случай, в който са намирали пари на пътя. Спомнете си: винаги ли, когато сте намирали пари на пътя, сте се навеждали да ги вземете, независимо от техния номинал, дали това е една стотинка или сто лева? Всяка една банкнота или монета е свързана с финансовия поток енергия, а тяхната енергийна стойност е в зависимост от това, какъв енергиен заряд емоция хората са вложили в тях. Колкото е по-голям номиналът на една банкнота, хората я ценят повече и по този начин енергийният заряд, който са вложили в нея, е по-голям. Но не забравяйте, че всяка една монета също е свързана с финансовия поток и вие ако се научите да я цените по достойнство с вашата любов, сте в състояние да я мултиплицирате многократно и по този начин да провлечете по-голямо количество енергия към себе си.

Ще ви разкажа една история от моя живот, която описва добре това, което искам да ви споделя като знание. Една сутрин, докато вървях за работа, умислен в намеренията, които си казвам по това време, под слънчевите лъчи в ляво от мен, с периферното си зрение забелязах една стотинка да блести. Една от любимите ми техники за привличане на пари в моя живот е, когато намеря стотинки на пътя, да си представя, че все едно съм намерил стойността на стотинката в милиони. Когато се запътих към стотинката си казах: “Я, Един милион лева!”. След две крачки напред, зад една саксия, се разкриха още две монети по 5 стотинки, а след още една крачка се появи още една монета от 50 стотинки. Възкликнах колко е щастлив денят за мен, щом го започвам с 61 милиона лева в джоба си.

Примерът е много показателен, защото показва как дребните неща ни водят към нещо по-голямо и значимо. Ако не бях направил усилие да взема едната стотинка, аз изобщо нямаше да намеря останалите две монети по 5 стотинки и още една монета от 50 стотинки. И в живота е така. Залисани в мечтите си да получим голяма сума пари, ние често пренебрегваме възможностите, които животът ни предоставя, да изкараме по-малка в размер сума пари, несъзнавайки, че тя всъщност е част от пътя, който ни води до по-голямата по размер сума пари. Няма как вселената да ни изпрати повече, докато не се научим да ценим и уважаваме по достойнство това, което ни се предлага.

Помнете, че в живота нищо не се случва случайно и че щом на пътя ви пари намирате, това е знак, който не бива да пренебрегвате, защото това е и тест за вас, дали сте достойни финансовият поток в изобилие към вас да потече, защото ако вие не сте способни да уважавате всяка една стотинка и да я цените така, както цените банкнота от сто лева, тогава парите трудно към вас ще текат. Нужно е да се научим да не разграничаваме по предпочитания както парите, така и всичко останало в живота. Докато се делим на раси, на мъже и жени, на деца и възрастни, на богати и бедни няма как да постигнем истинското обединение, за което копнеят сърцата ни. Същото е и с парите, всяка частица от финансовата енергия е част от цялото и заслужава нашата любов. Научете се с любов и благодарност всеки дар на вселената да приемате и с вашата енергия любов зареден да го мултиплицирате и така в бъдеще семенцето, което с много любов сте посели, богата реколта ще даде.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови