Пазарувай и забогатявай

Живеем в свят с високо развита пазарна икономика, която се гради на покупко-продажби. Пазаруването е част от нашия живот, без който градовете е невъзможно да съществуват. Чрез материалните придобивки като: храна, дрехи, уреди, сувенири и др., ние правим живота си по-лесен и комфортен. След като пазаруването се явява такава голяма част от живота на хората, това го превръща в един чудесен инструмент за привличане на финансова енергия. Това е така, защото се дава възможност на хората да споделят своето богатство в замяна на материални блага, като използват знанието за това, че начинът, по който даваме финансова енергия, е и начинът, по който я получаваме. В тази ситуация особеното е, че когато купуваме дадена дреха или предмет, ние освен, че купуваме стоката, си купуваме и начин на живот.

Нека разгледаме следния пример: излезли сте на пазар да си купите ново зимно яке и заставате пред два магазина. В единия от тях се предлага евтина нискокачествена стока, а в другия се предлага по-скъпа и висококачествена стока. Разбира се, не винаги парите определят качеството на една стока, но между тях съществува определена зависимост. Нека в конкретния случай по-скъпата стока бъде и по-висококачествена, с уговорката, че не винаги в живота по-скъпото е и по-хубаво. Знайте, че още с избора, който правите, в кой магазин да влезете, вие давате ясен сигнал на вселената за това, от какво се нуждаете. Най-честата причина да посещаваме магазини, пълни с нискокачествена стока, е именно заради възможността да си купим стока на по-ниска цена. Знайте, че всяко ваше действие дава отклик във вселената и когато купите по-нискокачествена стока вие си купувате и такъв стандарт на живот.

Влизайки в по-скъпия магазин (с висококачествени стоки) ние правим поредната крачка към по-добър живот, защото отново търсим най-доброто за нас и така вселената ще се погрижи да ни го осигури. Ако в този момент нямате възможност да закупите по-скъпото яке, не се притеснявайте, не го подминавайте. Разгледайте го, вижте неговите предимства пред по-евтиното и пожелайте да го имате. Самият акт на проявено желание от ваша страна ще излъчи към вселената енергия, която ще ви помогне в бъдеще да имате достатъчно пари, за да можете да си позволите най-доброто, от което се нуждаете. Висококачествената стока има способността да ни предостави повече ползи спрямо нискокачествената и освен това, тя би ни служила по-дълго време.

Друг важен елемент, който е добре да знаете е, че закупувайки по-доброто, самият акт на покупка ще извършите с широка усмивка, защото получавате най-доброто, а това ще подпомогне излъчването на любов и благодарност от ваша страна както към предмета, така и към парите, затова, че са ви осигурили тази материална придобивка. След покупката на най-доброто за вас яке вие може да бъдете сигурни, че освен, че ще ви топли добре през зимата, с това действие вие ще подпомогнете и привличането на пари в своя живот. Научете се винаги, когато пазарувате, да благодарите както на стоката, която получавате, така и на парите за това, че са ви я осигурили. Така ще изградите силна връзка с финансовата енергия и тя ще ви подпомага винаги, когато имате нужда от нея.

Знайте, че колкото по-високо цените нещата, които си купувате, толкова по-лесно давате пари за тях. Освен това всеки път, когато новата придобивка ви улеснява живота и ви помага да се чувствате по-добре, като по този начин ви провокира да излъчвате положителна енергия, знайте, че тази енергия ще достигне и парите, които сте заплатили за придобиването й. Тази енергия ще ги насити и обогати като по този начин те ще се върнат мултиплицирани към вас.

Когато закупувате нещо, което се нуждае от поддръжка, е много важно как се отнасяте към него. Нека вземем за пример покупката на кола. Всеки, който има кола знае какво му коства, за да я подържа в изправност. Много често хората са склони да дадат с лека ръка пари за нещо, което виждат, но трудно дават пари за неща, които не виждат като поддръжката на автомобил. Понякога допълнителните разходи се вклиняват като страх в хората, като по този начин ги провокират да излъчват постоянно притеснение, че нещо може да се повреди, което да им коства още непредвидени разходи. Ако позволите този страх да ви обземе, тогава вие ще насочите енергията си в посока разходи, така със силата на своята енергия ще ги захраните и по един или друг начин те ще се проявят в живота ви. Затова е много важно да се научите, винаги, когато давате пари, независимо за какво, да ги давате с лека ръка и спокойствие, че това което давате, ще се върне отново към вас.

Изградите ли този модел на съзнание, че всичко, което давате се връща към вас с пълна сила, тогава ще спрете да се притеснявате от допълнителните разходи. Дори точно обратното, всяка възможност да посеете още от семената на изобилието ще ви провокира да се чувствате щастливи, защото по този начин парите се мултиплицират докато са в движение. Никой не е забогатял, докато е държал спестяванията си в къщи. За да нарасне вашето лично богатство е нужно да бъде в непрестанно движение, като по този начин то се насища от енергията, с която то си взаимодейства. Затова е много важно да внимавате за какво си давате парите и най-важното, как то ви провокира да се чувствате.

Съветът ми към вас е да насочвате съзнателно своята енергия към ползите, които новата придобивка ви предоставя. Нека вземем за пример отново колата. Да, тя изисква непрестанна поддръжка, но в същото време тя ви дава свободата да пътувате навсякъде, където пожелаете. Пести ви време и енергия, помага ви да пренасяте тежки товари, да пътувате на топло и сухо, докато навън е студено и мокро. Толкова много позитиви носи със себе си една кола. Открийте ги и им отделете нужното внимание. Това ще ви помогне да излъчите по-лесно своята благодарност и любов към нея, респективно и към парите, които са ви осигурили това удобство. Всяко нещо, което купувате, носи със себе си своите позитиви и негативи. Пожелавам ви да имате очи да забелязвате с лекота позитивите, защото те са истинското и стойностно нещо, което заслужава вашата енергия. Бъдете щастливи и благодарни винаги, когато използвате парите в своето ежедневие и така те ще прииждат към вас с все по-голяма сила.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови