Привличане на пари чрез даване на бакшиш

На всеки му се е случвало да седне в някое заведение и когато дойде време за плащане на сметката да си зададе въпроса: “Да оставя или да не оставя бакшиш на сервитьора, който ме обслужи?”. Даването на бакшиш е един от инструментите, чрез които можем да привлечем финансова енергия в живота ни. Когато плащаме за услуга или предмет повече, отколкото са ни поискали, тогава със своето действие ние излъчваме чувството на изобилие към вселената. За привличане на финансова енергия в живота е много важно да се разбере, че всичко, което излъчваме като енергия, се връща към нас с пълна сила умножено многократно. Важно е да се помни, че каквото излъчваме, такова ще се връща към нас. Затова е много важно да внимавате каква енергия излъчвате към вселената със своите мисли и действие, защото по този начин вие градите своята бъдеща реалност. Ако искате да промените своята реалност към по-добро, тогава самите вие я изградете със знанието как да мултиплицирате финансовата енергия в живота си.

Когато решите да оставите бакшиш, просто го направете. Оставете го с лекота и без притеснение, че парите ви ще свършат. Винаги, когато давате пари, ги давайте с нагласата, че това е само капка в морето от финансова енергия, с която разполагате, без страх, че давайки това ще ви направи по-бедни. Напротив, винаги когато давате пари, независимо дали това е за бакшиш или за нещо друго, ги давайте с вярата, че те ще се върнат умножени многократно към вас. Колкото по-силна е вашата вяра, толкова по-лесно те ще си проправят път отново към вас.

Начинът, по който даваме, е и начинът, по който ще получим обратно излъчената енергия. Когато даваме с лекота, тогава и с лекота ще получаваме. Когато се научите да оставяте бакшиши с вярата, че никога няма да обеднеете и че това е само малка част от изобилието от финансова енергия, с която разполагате, тогава знайте, че в живота парите ще ви обичат и винаги ще са до вас. Затова не се притеснявайте, а споделете част от своето богатство със сервитьора като същевременно излъчите своята благодарност към него за времето и енергията, която е отделил за да ви обслужи, така че на вас да ви е добре. Освен всичко друго, по този начин вие ще запазите баланса между взел и дал.

Успеете ли да разтворите сърцето си и се научите с любов и благодарност да се разплащате за всичко, което получавате в своя живот, тогава знайте, че по този начин вие ще направите още една голяма крачка към привличането на изобилие от финансова енергия към себе си. Помнете, че всяко ваше действие е семенце, което посявате. Дали то ще израсте и ако да, колко време ще му е нужно, за да роди своя плод, зависи от вашата грижа и внимание, които му отделяте. Затова е нужно да се научите да благодарите и да излъчвате своята любов към всичко, до което се докосвате, защото в основата на всяко творение стои любовта. Основната градивна частица във вселената е любовта. Така е създадено всичко, че без любов то не може да съществува, затова, ако искате да мултиплицирате своето богатство, научете се с любов към него да подхождате. Парите се нуждаят от любов и признателност за делата си също толкова, колкото и вие самите имате нужда някой да ви оцени, благодари и обича за това, което сте.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови