За печеленето на пари чрез лотарийни игри

Това е система, измислена от хората, за печелене на привидно лесни пари, но всеки който е играл, знае, че това всъщност не е точно така. Закупувайки си съответното билетче или плащайки определена такса за участие в игра, бихме могли да спечелим пари. По този начин ние даваме заявка на вселената, че сме готови да получим по-голяма сума пари в живота ни. Самият акт на участие в игра, от която можем да спечелим пари, има способността на енергийно ниво да привлече пари в живота ни, защото по този начин с нашите действия показваме на вселената желанието ни да привлечем към себе си по-голяма сума пари. Игрите също така са и добро изпитание за постоянството и желанието да постигнем определена цел, тествайки нашата вяра за печалба, защото в този вид игри вероятността да спечелиш не е голяма. Това, което всъщност се случва на енергийно ниво, е много по-голямо и важно, отколкото сумата, която сме заплатили за лотариен билет.

Когато направим дори една малка стъпка, с цел привличане на пари в нашия живот, ние излъчваме енергия към вселената, която ще се върне към нас със силата на бумеранг. С колкото повече енергия любов е подплатено това наше желание, толкова по-голям ще е крайният резултат. В лотарийните игри съществува и риск от пристрастяване, крайната цел да се превърне във фикс идея, резултатът да се постигне на всяка цена, а това има спиращ притока пари ефект. Затова е добре да знаете, че когато участвате в подобни игри, е важно да го правите с вярата, че ще спечелите, дори да е само с участието на едно талонче. Когато отидете до тото пункта да попълните фиш, не е нужно да попълвате четирите квадранта. Преди да напишете числата (ако не участвате с ваши любими числа) за миг насочете вниманието си в областта на сърцето, вижте крайния резултат, представете си как печелите джакпота и след това попълнете фиша с първите числа, които изплуват в съзнанието ви. Дори и да не спечелите, самият акт на попълване е свещен и ще окаже влияние върху вашето бъдещо финансово състояние. Вярата, че ще спечелите, която излъчвате, винаги, когато участвате в лотарийна игра, има голяма сила, която като магнит ще привлече финансовата енергия във вашия живот.

Вярвайте, че ще спечелите, защото вярата има огромна сила. Дори и да загубите в дадена игра, знайте, че по този начин плащате цената за вашето бъдещо финансово благосъстояние. Не е нужно парите да дойдат именно от печалба в лотарийна игра. Те могат да навлязат в живота ви и от бизнес възможност, наследство, неочакван приход или нещо друго, с което животът ще ви изненада. Знайте, че всяка крачка от ваша страна дава отклик във вселената, която във бъдеще ще се проектира във вашия живот. Ако се нуждаете от повече финансова енергия и обичате да участвате в лотарийни игри, е нужно с вяра и любов да подхождате към тях, и помнете, че привидното не винаги е такова каквото изглежда.

Ако всеки път, когато участвате в подобен вид игри, го правите със силна вяра, че това ваше действие ще ви донесе пари в живота, тогава знайте, че това наистина е така. В бъдеще тази вяра ще ви се отблагодари щедро. Запомнете: за да привлечете повече пари в живота си, винаги, когато участвате в лотарийни игри, излъчвайте любов и благодарност към финансовата енергия. Пазете се от пристрастяване, защото то има отблъскващ ефект в привличането на финансова енергия към вас. Ако вие истински вярвате, че ще спечелите, тогава не бихте изкупили цялото тесте лотарийни билети, с цел шансът да спечелите да е по-голям. Успехът в привличането се корени във Вярата, Благодарността и Любовта, с които извървявате всяка една крачка по своя път към успеха.

Откъс от книгата:ИСТИНАТА ЗА ПАРИТЕ - Част от поредицата да погледнеш на живота от високо“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#3 Йордан Цветанов 29-07-2022 18:58
xakum
Цитиране
#2 dimitar.cwetanow 08-10-2020 11:15
Kak.da.uchastwa m
Цитиране
#1 Atanaska 30-12-2019 21:49
Kak da u5astvam
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови