Молитва за България

Господи, създателю наш, творец на Вселената, благослови нас и България с душевен мир, с хармония и баланс на всички нива, с просперитет, с разбирателство, доброта, всеотдайност и най-вече с Любов – чиста, свята и неопетнена.

Просветли сърцата и душите ни, дарявайки ни със силата да светим толкова силно, че да сме в състояние да осветим и най-тъмните кътчета в живота ни. Да имаме силата да помагаме на останалите както ти на нас помагаш Господи. Дай ни сили да се освободим с любов и благодарност от всичко старо и ненужно, приветствайки новото с отворени обятия.

Молим те от сърце и душа Господи, да помогнеш на България да заблести като ярка звезда на небосвода изградена от чиста безусловна Любов.

Нека Божията любов се разпростре по нашите земи и помогне на хората да преоткрият своята истинска Божествена същност.

Помогни ни Господи да създадем един нов свят, изграден от добродетели, които да правят хората истински щастливи, радвайки се на живота, такъв какъвто е.

Помогни на всеки един от нас, да открие своята мисия в живота, осъзнавайки я, разбирайки я, имайки силите с любов да я изпълни.

Научи ни да прощаваме, както ти на нас прощаваш Господи.
Научи ни да благодарим, за всичко което имаме.
Научи ни да бъдем добри както към нас самите, така и към останалите.

Благослови всички наши желания продиктувани от чисто сърце и душа да се осъществят по възможно най-добрия начин.

Помогни на всеки един от нас, да изживее живота си с Любов и да я преоткрива всеки ден във всичко до което се докосва в своето ежедневие. Защото твоята Любов е всемогъща и може да се открие във всяко едно твое творение Господи.

Нека твоето милосърдие, изцели болните и нахрани гладните.

И Нека България се превърне в Емблема на твоята Любов Господи. Помогни ни да разтворим сърцата си, и да изгладим всички несъвършенства помежду ни, и нека любовта ни сплоти, давайки ни сили в едно да се обединим. Преоткривайки мощта, която се корени в Единството.

Обединени в едно нека Божията любов като огромен водопад потече през нас, и ние я разпространим на длъж и на шир, облагородявайки всичко до което се докосне. Създавайки един нов свят, свят изграден от Любов.

Да бъде твоята Воля Господи, както на небето, тъй и на Земята. Сега и завинаги и во веки веков, Амин. "Shirinan"

Всяка Неделя от 22:00ч. обединяваме енергия и сили, провеждайки колективна молитва за България. Вземи участие на: КОЛЕКТИВНИ МОЛИТВИ И МЕДИТАЦИИ. Научи повече за инициативата на: ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ.

 

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ • 

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка! 

Коментари  

#10 Атанас Петров Чупов 23-12-2017 07:27
Благословени да са хората който обединяват с любов сърце и душа,всички нас за Мир и Благоденствие не само за България но и за Цялата Вселена АМИН Атанас Мария И Ние Всички с изчистено и чисто ПОДСЪЗНАНИЕ ТАМ Е БОГА Във ВСЕКИ
#9 sofia 31-10-2016 00:37
Присъединете се в продължение на 14 дни в 00:00ч към МОЛИТВАТА НИ ЗА БЪЛГАРИЯ започвайки от тази вечер

Велики и Всемогъщи Боже Молим те прости ни , съжаляваме за всички наши прегрешения -----Обичаме те ! ----- Благодарим ти ! Приеми нашата молба с застъпничествот о на св. Иван Рилски Чудотворец – застъпника на България Помогни на нашата държава България - очисти я от врагове , вредящи корпорации , лоши хора и лоши политици Помогни Боже на заблудените да излязат на верен път на слепите умове да прогледнат , защити добрите хора Не допускай Боже сатанинските козни да ни оплетът и заслепят Помогни ни Боже и ни освободи от фанатици и зложелатели Помогни ни Боже да се подготвим и преодолеем идващите изпитания , помогни ни Боже да се защитим от Турция ефективно ! Помогни ни Боже да открием и съхраним древната мъдрост и скрити библиотеки – за слава Божия и духовно просвещаване амин
#8 iren dodova 30-09-2015 11:35
Toku-shto prochetoh otnovo na glas Molitvata....Og romen energien okean ot dobrota, Liubov, vjara, sila i primirenie...Vs jaka moja fibra trepti intenzivno po svoi nachin....Silat a na Molitvata e kato na ogormen vulkan, jadroto mu e dulboko, ogromno...Waaaa uuuwwww, Shirinan...Blag odarja ti ot surce i dusha!
#7 Daromi 15-03-2015 17:17
Здравейте!
Чудесна инициатива! Благодаря!

Ще си позволя да оставя линк и към друга колективна медитация - за мир:
http://rusnakoleg.com/molitvi/prizyv-k-bogorodice-i-arxangelu-mixailu.html

Нашето часово време съвпада с Киевското
#6 десислава 03-11-2014 17:38
Прекрасно начинание! Браво, поздрави и Бог да е с нас!
Вярвам, че нашият Учител -Дънов, е от много високо ниво. Той казва, че молитвата е наше спасение. Казал е също, че молитвата на много хора има още повече сила!
#5 Kristina 17-08-2014 22:37
Благодаря
#4 Александра Лаврова 16-08-2014 18:28
http://molitva-za-mir.ru/

You have no rights to post comments