Никога не се отказвайте, докато вървите по пътя на изцеление

По пътя на своето самоусъвършенстване едно от най-трудните изпитания за човек е да се изправи срещу самия себе си. Най-трудните битки, които водим в живота, са битките със самите нас. Колкото повече енергия насочвате към енергийните центрове, с намерение те да бъдат освободени от всичко старо и ненужно, толкова повече товари ще изплуват на повърхността. Знайте, че товарите, които носим със себе си, са свързани с болезнени спомени, които понякога провокират силна болка, която може да бъде както физическа, така и душевна.

Бъдете подготвени, че по време на вашето изцеление, когато работите активно с долните три енергийни центъра, ще започнат постепенно да изплуват спомени, които духът пази, от кодирана болка на клетъчно и емоционално ниво. Самото прочистване на долните енергийни центрове предизвиква моментни физически и емоционални неразположения, но това не бива да ви притеснява, знаейки, че за да се освободите от тях е нужно те първо да изплуват на повърхността, за да може да ги трансформирате в огъня на любовта. Повярвайте ми, колкото и трудно да е на моменти, цената си струва да бъде платена. Много по-добре е да изкараш на повърхността една болка и да се освободиш от нея, отколкото да я носиш със себе си цял живот и от време на време да те човърка отвътре, напомняйки ти, че я има.

Също така е възможно от време на време да изпадате в депресивни състояния, за които нямате обяснение или са провокирани от на пръв поглед безобидни ситуации. Не се безпокойте и не бягайте от всички трудности, а смело в очите ги погледнете и уроците от тях извлечете. Всичко, през което ще преминавате, си има обяснение и с времето отговорите ще ви откриват, помагайки ви да осъзнаете, какво се случва с вас на енергийно ниво.

Не е лесно с трудностите очи в очи да се изправиш и с любов и благодарност към тях да подходиш, но знайте, че е много по-мъчително за душата, ако не го направите. Освобождаването на всеки товар е равносилно на разкъсването на окова, която ограничава душата свободно да твори и да се развива. Колкото повече напредвате по пътя на освобождение и изцеление, толкова по-лесно ще ви става, но знайте, че има един момент, в който човек се чувства така, сякаш е на предела на своите сили. Всеки минава от там, то е като изпитание и провокатор за по-голямо количество енергия през вас да протече, за да може да разбие и най-дебелите пластове товари, които надълбоко във вас се коренят.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Elizabeth Dimitrova 26-08-2021 12:18
Адрес за доставка:
София, бул. Е.И.Тотлебен 30-32
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови