Новото ще навлезе в живота ни тогава, когато се освободим от старото

В живота често ни се случва да изхвърляме стари и непотребни вещи, заменяйки ги с нови, които ни доставят много повече радост и удобства. След известно време новите вещи също остаряват и с още по-нови ги заменяме. Това е част от естествения процес на еволюция - всичко тече и всичко се променя. В живота на хората се случва същото, всичко е подложено на огромна динамика, която постепенно променя мирогледа ни. За да разберете по-ясно какво искам да ви кажа, нека се пренесем за миг няколко стотин години назад във времето, когато хората са вярвали, че Земята е плоска, когато са приемали жертвоприношението за нещо добро, когато са вярвали, че човек не може да стъпи на луната или че това, което виждаме с прости очи в небесата, е цялата Вселена. Вярвали са, че това, което виждат с очите си е всичко, а то е само една много малка част от цялото.

Запомнете, че не всичко е видимо за физическото ни зрение. Нужно е човечеството да направи следващата крачка по пътя на проглеждане, като осъзнае, че светът, в който живеем, не е изцяло материален, а е обвързан с енергиен свят, много по-дълбок и всеобхватен от видимия материален свят. Този нов свят за голяма част от човечеството оказва голямо влияние върху живота на Земята. Всички светове, познати и непознати на съвременното човечество, са свързани и независимо, че не ги познаваме, те оказват значимо влияние и върху нашия живот. Колкото повече се учим да опознаваме тези невидими за хората сили, толкова по-предсказуем ще става животът на Земята, защото ще сме в състояние да си обясним и разберем всичко случващо се с нас и със заобикалящия ни свят.

Помнете, че нищо в живота не се случва случайно, а е подвластно на невидимия за обикновени очи свят, който е нужно да опознаем, за да разберем по-ясно всичко случващо се в живота ни. Стъпка по стъпка, вървейки всеки по своя път на освобождение, ще се разтоварва от старото и ненужното, което в окови го е държало и му е пречило да прогледне истината, която често се намира пред очите ни, но сякаш са ни липсвали сетива, за да я доловим. Колкото повече напредвате в прочистването на физическо и енергийно ниво, толкова повече и съзнанието ви ще се разширява, а това ще ви позволи да прогледнете за истината, която често преди това ви е намигала, но сякаш не сте я забелязвали.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments