Нужно е да се подготвим за промените, които предстоят

Постоянно го повтарям и няма да се спра, докато повече хора не го осъзнаят. Много е важно за хората да се целеустремят към своя вътрешен мир и хармония, защото ако не го направят, новите условия за живот, които идват с пълна сила, биха предизвикали в тях силен дискомфорт. Нужно е всички слабости да бъдат изгладени, за да не е в състояние нищо да повлияе на умението да владеете себе си, независимо всички външни фактори, които ви заобикалят. В противен случай, ако продължат хората да живеят живота си с толкова много слабости накуп, тогава по-високата енергия ще ги захранва допълнително и така те постепенно ще се обострят. За да си го представите по-лесно, си спомнете как ви влияят слънчевите изригвания и магнитни бури, които насочват към Земята по-голямо количество енергия. Когато има по-голям прилив на енергия, слабостите се обострят, защото те са като блокажи по енергийните канали, които пречат на енергията свободно да протича през нас.

Може би вече сте забелязали, върху себе си или вашите близки, как някои от слабостите вече са се обострили през последните години. Хората стават все по-изнервени и сприхави. Това се дължи именно на повишеното енергийно поле около тях, което обостря техните слабости и така те все по-трудно ги владеят. С всяка следваща година тази тенденция ще се увеличава. Земята, също като нас, е жив организъм, преминавайки в процес на преход, увеличава своето енергийно вибрационно ниво. Независимо дали искаме или не, ние сме част от този процес и от нас зависи до каква степен ще се справим успешно да се приспособим към новите условия за живот.

Съветът ми към вас е да не позволявате на мързела или пречките по пътя да ви спират, а сериозно живота си в свои ръце захванете и се погрижите за себе си. Не сме дошли на Земята, за да бездействаме, а за да се учим. Всеки е взел със себе си различно количество товар за освобождение. Не съществуват хора, които са дошли на Земята без никакъв товар за отработване. Всеки има върху какво да работи. Ако това не бе така, тогава животът му на Земята би се обезсмислил. Не отлагайте днешната работа за утре, а се хванете за ръце и от товара се освободете. Освобождавайки се, вие много уроци по пътя на освобождение ще учите, които постепенно съзнанието ви ще разширяват, подпомагайки ви все по-ясна картина за цялостната план програма за живот, която сте си създали, да придобиете. От прегарянето на всеки товар все по-голяма сила ще чувствате, която ще ви подпомага по пътя напред да вървите.

Успех ви желая и помнете, че не сте сами по пътя на освобождение и обновление. С вас е целият ви духовен екип от духовни учители, наставници, ангел хранители, висш Аз и близки до вас души, които заедно с вас преживяват всяка трудност и успех. Вярвайте в успеха си, независимо какво ви се изпречи на пътя, защото само така вие ще сте способни да го постигнете. Липсата на вяра прави пътя много по-труден. Пожелавам ви да бъдете добри творци на собствената си реалност.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments