Духовен екип

Ролята на духовните наставници (духовен екип) е да ви наставляват по време на целия земен път. Те могат да бъдат един или няколко, в зависимост от количеството и вида уроци, които сте избрали да усвоите. Наставниците са постоянно с вас и съпреживяват всичко, което ви се случва. По този начин те са в състояние да ви наставляват като ви изпращат най-различни усещания и мисли, които да ви подсказват и насочват в правилната за вас посока. С раждането си на Земята душата получава амнезия за цялата план програма за живот, която е създала, затова тя се нуждае от подкрепата на духовните наставници, защото без тях тя не би могла да я изпълни успешно. Наставниците са непрестанно с нас и ако започнете да се вглеждате повече в знаците, които ни изпращат или в мислите, с които ни насочват по пътя, така постепенно ще се научите да ги усещате. Чрез помощта, която ни оказват, те също напредват и израстват в своето развитие.

Духовните учители също могат да бъдат един или няколко. Те са нашите ментори по време на изготвяне на план програмата за живот. Наясно са с всички детайли, които сме заложили като опитност за усвояване в земното училище. Със своята мъдрост те ни съветват и подпомагат. Когато идваме на Земята, връзката ни с тях не е толкова силна, колкото с духовните наставници, но те също могат да се намесят като ни изпращат своята мъдрост под формата на прозрения. Когато внезапно ви сполети някое прозрение, така от нищото, знайте че навярно го дължите на своя духовен екип. Винаги, когато осъзнавате, че те ви подпомагат им благодарете, защото така своята връзка с тях ще засилвате и така те все по-лесно ще могат да ви подпомагат.

Ангел хранителите се делят на различни йерархии, които не се разграничават по степен на значимост, а по сфера на специализация. Според това, каква план програма за живот си е заложила душата, към нея се прикрепя един или няколко ангел хранителя, които имат за цел да я опазят както на физическо, така и на енергийно ниво. Те ни пазят от злощастни случки, които не са предвидени в план програмата ни за живот. Може би се питате, защо тогава толкова много хора умират всеки ден в инциденти. Отговорът е, защото те вече са изпълнили това, за което са дошли на Земята и са готови да се върнат отново у Дома, където ще си съставят нова план програма, за да могат отново да слязат и да продължат още по-задълбочено да изучават земните уроци. Не всички души избират да доживеят до старини. Любовта и закрилата на ангелите ни дават сили да преодоляваме тежките моменти, в които понякога попадаме. Също така те участват активно в изпълнението на по-глобални мисии, в които душите се впускат. Когато мисията на една душа е свързана с много други, тогава ангел хранителите ни вземат също активно участие в тях.

Освен изброените духовни наставници, учители, ангел хранители и висш Аз, с нас могат да бъдат още много други близки до нас души, които да ни подпомагат със своята мъдрост и любов, изпращайки ни ги като ярък лъч светлина насочен към нас. Понякога на Земята хората изпадат в състояние, в което си мислят, че са сами срещу всички, но знайте, че това не е така. С вас има цял отбор души, които ви подпомагат, наричани още вашия духовен екип. Те са с вас неотлъчно и са готови винаги да ви подпомагат, доколкото вие самите им го позволите, защото всяка душа има правото на свободен избор. Ако вие не желаете тяхната помощ, те няма как активно да ви помагат. Но ако имате нужда от помощ, не се колебайте, а ги помолете за нея, защото те с огромна радост биха ви помогнали. Те са толкова силно свързани с вас, че един ден, когато усетите осезаемо тяхната подкрепа и силна връзка с вас, тогава ще разберете колко много по пътя са ви подпомагали. В този миг на осъзнаване очите се изпълват със сълзи от радост. Пожелавам ви от сърце да го преживеете в най-скоро време.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови