Изготвяне на план програма за живот

Преди да слезе на Земята душата изготвя много прецизна план програма за живот, в която се съгласуват всички наши значими срещи с души, които имат ключово значение в живота ни. Планират се какви уроци душата цели да усвои, благодарение на които да се доразвият вече усвоени умения или пък душата избира да придобие изцяло нова за нея опитност, по този начин обогатявайки себе си все повече. Заедно с уроците душите вземат и товар от минали превъплъщения, който оказва важна роля в усвояването на уроците. Товарът, който вземат душите да освободят в настоящия си живот ги тласка към усвояване на уроците, които са си заложили по програма. Те са тясно свързани и едно без друго не могат. Ако една душа не вземе товар със себе си, тогава тя почти нищо не би научила в настоящия си живот. Затова не се сърдете на трудностите, а им благодарете, защото благодарение на тях вашата душа израства.

Преди душата да се впусне в поредното приключение, което я очаква на Земята, тя се съгласува с по-напреднали души, които ще я подпомагат по време на целия й земен път. Това са души с по-дълбок опит в сферите, които душата е избрала да изучи в поредния си земен живот. Наричат се още духовни наставници, учители и ангел хранители. /ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА ТЯХ ТУК/

Като енергийни същности ние никога не слизаме в цялост на сто процента на Земята. Физическите тела не са в състояние да издържат на толкова голямо количество енергия. Според нивото на развитие на душата и степента на трудност на всички уроци, които сме си заложили по план програма, зависи колко процента от душата ще слезе на Земята и колко ще остане в духовния свят. Останалата част, намираща се в духовния свят, непрестанно ни подпомага в делата на Земята. Винаги, когато заспим нощем, душите ни в едно се сливат, като по този начин се зареждаме с енергия и така можем активно своите занимания в духовния свят да изпълняваме.

Освен изброените духовни наставници, учители, ангел хранители и висш Аз, с нас могат да бъдат още много други близки до нас души, които да ни подпомагат със своята мъдрост и любов, изпращайки ни ги като ярък лъч светлина насочен към нас. Понякога на Земята хората изпадат в състояние, в което си мислят, че са сами срещу всички, но знайте, че това не е така. С вас има цял отбор души, които ви подпомагат, наричани още вашия духовен екип. Те са с вас неотлъчно и са готови винаги да ви подпомагат, доколкото вие самите им го позволите, защото всяка душа има правото на свободен избор. Ако вие не желаете тяхната помощ, те няма как активно да ви помагат. Но ако имате нужда от помощ, не се колебайте, а ги помолете за нея, защото те с огромна радост биха ви помогнали. Те са толкова силно свързани с вас, че един ден, когато усетите осезаемо тяхната подкрепа и силна връзка с вас, тогава ще разберете колко много по пътя са ви подпомагали. В този миг на осъзнаване очите се изпълват със сълзи от радост. Пожелавам ви от сърце да го преживеете в най-скоро време.

Откъс от книгата: "ПЪТЕВОДИТЕЛ ЗА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ - Практически наръчник за изцеление на душата и тялото"

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

Поръчай Онлайн с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#1 Кръстьо Динчев 10-01-2022 15:58
Книгата е голям помощник за хора в моето положение.Дано имаме силите да изпълним всичко за което ни съветваш.На мен лично ми е трудна медитацията ивизуализацията .Не разбирам защо е изчезнало търпението от мен,след като бях адски спокоен и уравновесен човек.

You have no rights to post comments