Книга 4: ЖИВОТ НА СВЕТЛО (Да изкореним злото от себе си)

  Влиянието на злото върху планетата земя

  Ако нямаш погледа от високо да видиш случващото се по земята е много трудно да осъзнаеш какво всъщност се случва, защото злото добре се прикрива. Част от злите сили, които имат представителство на земята, са гущероподобни същности, които не са от нашето общество. Но не само такива същности има на Земята. Нашият земен дом е населяван от много същности от различни общества на злата сила. Няма да се задълбочавам в техните разновидности, защото така ще насоча излишно вниманието ви към тях и така докато мислите за тях несъзнателно може да ги привлечете в живота си. За това колкото по-малко знаете за тях, толкова по-добре за самите вас. За щастие, не всички злонамерени същности са единни. Всъщност много трудно могат да бъдат такива, защото тяхното желание е да поробят човечеството и да властват над него и неговия потенциал. А там, където има борба за власт и надмощие, е много трудно да се говори за обединение в пълния смисъл на думата.

  Може да ви се стори първоначално стряскащо това, което ще научите, но знайте, че истината би ви направила много по-силни, защото това ще намали драстично контрола над вас. Колкото повече осмисляте и осъзнавате реалността, толкова по-предпазливи и неуязвими за злото ще бъдете. Пак повтарям, не се страхувайте от него, то е толкова силно, колкото вие допуснете в съзнанието си да бъде. Силата, която носи всяка светла същност в себе си е толкова голяма, че нито една зла сила не е в състояние да подчини насилствено, ако човек вярва в Господ и всичко, което олицетворява Той. Би ви помогнало много, ако възприемате злото като малки деца, които не знаят какво правят. Погледнете смирено на тях и излъчете своята любов към тях, както една майка излъчва любов към своето дете.

  Негативното излъчване привлича негативни събития към нас

  За негативното излъчване: Всеки път, когато позволите на някоя своя слабост или товар да провокира във вас негативен заряд, знайте, че вие по този начин го излъчвате в пространството около себе си. Съществува вселенски закон, който гласи, че подобното привлича подобното. Това се наблюдава и в живота на хората. Тези групи от хора, които имат сходни интереси, са привлечени едни към други. Ако сте човек, който е позитивно настроен към живота и вярва с цялото си сърце и душа в доброто, тогава вие ще привлечете такива хора около себе си. Но ако сте негативно настроени, тогава не само такива хора ще привлечете към себе си, а и такива енергийни същности, които с радост биха се възползвали от вашата моментна слабост. Всъщност, негативните хора, които ще привлечете към себе си, са добронамерени същности, които са позволили на злото да пречупи доброто в тях.

  Навярно ви се е случвало в момент на обида да излъчите много силен негативен заряд. Усеща се като силно напрежение в областта на слънчевия сплит. Когато негативният заряд е много силен, знайте, че неминуемо по този начин ще привлечете енергийна същност отговаряща на този енергиен заряд, за да се възползва от вашата енергия. Тя ще използва вашата моментна слабост като допълнително я провокира, за да излъчите колкото се може повече негативна енергия в пространството около себе си. Ако се поддадете на провокацията, тогава по този начин вие ще бъдете източени енергийно. Казвам източени, защото когато енергията бъде използвана с негативен заряд, тогава тя не се мултиплицира, а се разпилява. Докато, ако вие използвате енергията си с любов, тогава тя ще се мултиплицира и ще се върне умножена към вас.

  Енергийно източване

  Когато хората се поддават на външни провокатори и си позволяват да излъчват негативизъм, тогава те ежедневно биват източвани енергийно. Това е реалността в момента, която засяга масата от хората. За да се промени това, е нужно хората да започнат да се вглеждат повече в себе си и да работят със своите слабости.

  Колкото повече продължаваме да наслояваме негативна енергия в пространството около нас, толкова повече това дава отражение върху живота ни, особено на тези хора, които имат много слабости, които трудно съумяват да контролират. Всичко това води до едно разединение помежду ни. Хората постепенно се отчуждаваме един от друг, сякаш разбирателството и добронамереността отстъпват крачка назад, за сметка на други качества като алчност, надмощие, завист, завишено его и други, които навярно са ви до болка познати, защото са широко разпространени в ежедневието ни.

  Добрата грижа за себе си отблъсква злото от нас

  Не е без значение как живеят хората. Има огромно значение с какво се хранят те, как подържат физическото и енергийните си тела. Колкото повече се грижи човек за себе си, с толкова по-голямо количество енергия разполага той. Това му помага да противодейства на злото, държейки го настрана от себе си. Злото бива отблъснато от положителната енергия и привлечено от отрицателната енергия. Около щастливите лъчезарни хора злото трудно достига.

  Затова условията на живот с всеки изминал ден сякаш умишлено се променят така, че да са против хората. Повечето не работят това, което им е на сърце. Много хора работят с нежелание своята работа. По този начин те не успяват да мултиплицират своята енергия, защото както вече казахме, енергията се мултиплицира тогава, когато бъде използвана с любов. Когато липсва това условие, тя се разпилява или ако се върне към човек, тя е в малки количества и с отрицателен знак.

  Опиатите са средство за контрол над съзнанието

   

  Опиатите водят до загуба на контрол над съзнанието ни. Не е лек животът на земята. Изпълнен е с редица трудности и предизвикателства, които тестват силата и издръжливостта на нашия дух. По този начин ние се развиваме и израстваме. Колкото по-тежки са условията за живот, толкова по-голям тласък и стимул за развитие получава душата. Всичко е въпрос на гледна точка. Трудностите ги възприемаме като такива, защото все още не сме усвоили урока, който те пазят за нас като ново познание. Моментът, в който урока бъде усвоен, спираме да възприемаме трудностите като такива. То е като в училище, новите уроци са трудни, защото са все още непознати, но когато усвоим знанието на което ни учат те, тогава новият урок спира да представлява каквато и да е трудност за нас.

  Благодарение на злото ежедневно сме потопени в многобройни ситуации, които като нови уроци чакат да бъдат усвоени. Да, понякога е много трудно, но е важно да се научим никога да не се отказваме и да не забравяме кои сме всъщност ние, защото забравим ли може да се изгубим в мрака. Не бива да се поддаваме на яростта, която предизвиква в нас трудностите, а да ги приемем като уроци, които са дошли, за да ни научат на нещо ново.

  Обладаване от злонамерени същности – Част 1

  Обладаване от злонамерени същности: На пръв прочит думата обладаване звучи леко стряскащо, но погледнато отвисоко зад нея се крие поредният урок, който душата усвоява в своето земно превъплъщение. Всяко нещо, което ни се случва, независимо от това, дали то е подвластно на светлината или тъмнината, има на какво ново да ни научи. Нищо в живота не се случва случайно и щом небесата са допуснали то да се случи, значи така е трябвало да стане. Колкото по-трудни са изпитанията, толкова по-значими са уроците, които усвояваме по своя път на развитие.

  Човешкото тялото е дом на нашата душа, а тя от своя страна е сърцето на нашият дух. Чрез духа ние можем да пътуваме из цялата вселена, докато душата е “инструмент” на духа, чрез който преживява нови опитности в материалния свят. Съзнанието, което имаме, въплътено в човешко тяло, се управлява от дух-душа и ум-тяло. Когато енергийните центрове на човек са прочистени и тялото е здраво, тогава душата изразява себе си по-лесно чрез нашето съзнание, което е ключ към осъзнато използване на енергията, която протича през нас.

  Обладаване от злонамерени същности – Част 2

  Обладаване от злонамерени същности: Знайте, че това, дали един човек ще бъде обладан или не, е планирано от душата още преди да слезе на земята. Ако душата е избрала да не бъде обладана, тогава тя взема със себе си опитност, която да я предпази от посегателството на зла сила. Но не винаги план-програмата за живот протича на 100% по начина, който е била планирана. Самото обладаване също носи опитност за душата. Не се страхувайте от обладаването и помнете, че винаги може да се помогне на такъв човек. Тази книга е посветена на това и цели да ви научи как да го направите. Сега хората медитират за изцелението на земята, но един ден, когато хората осъзнаят как злото ги контролира, ще започнат да се събират и да медитират за спасението на душите.

  Обикновено вечно черногледите и негативни хора са потърпевши на зла сила. Както вече писах, нашата природа е на добронамерени същности. Това, да бъдеш вечно черноглед, е против нашата природа. Черногледството е признак за намеса на зла сила. Не след дълго хората със силен дух ще започнат масово да осъзнават, че са потърпевши на външни влияния от зли сили, тогава те сами ще търсят помощ. Тези, които първи успеят да се отърсят от злото, ще подадат ръка на следващата вълна, която нужда от тяхната подкрепа ще има.

  Влиянието на злото върху нашите деца – Част 1

  За хората децата са нещо невинно и скъпоценно, дар от небесата. Те внасят толкова много любов и радост в един дом, че понякога родителите претърпяват коренна трансформация в положителна посока след тяхната поява. Но за злото децата са чисто и просто донори на енергия. Злата сила има голям интерес към децата, защото те имат широко отворени канали към небесния дом. А когато каналите към духовния свят са широко отворени, тогава енергийният поток, който потича към децата, е много по-интензивен. Това е така, защото докато децата са малки имат нужда от много енергия, за да се развиват както на физическо, така и на енергийно ниво, изграждайки здрави и добре балансирани тела.

  Докато тече този процес на израстване основните закрилници на децата са техните родители. Когато децата са малки те все още неуспяват да контролират своето съзнание, което да изгради защитни механизми, които да ги предпазват от злата сила. Затова по природа е заложено тази роля да изиграят техните родители и най-вече майките, които да ги закрилят с енергия любов, заедно с техните ангели хранители. Най-осезаемо децата имат нужда от закрила през първите дванадесет години от тяхното развитие. Сегашните деца съзряват по-бързо и понякога успяват в по-ранна възраст да изградят защитни механизми срещу злонамерени същности.

  Влиянието на злото върху нашите деца – Част 2

  Напоследък все по-често срещам семейства, които споделят колко агресивни и негативни са техните деца. Чудят се какво да правят с тях, възприемайки ги като проблемни деца. В един момент се бият помежду си, а в друг се извиняват един на друг молейки за прошка. Това е признак за намеса на злото. Когато детето загуби контрол над себе си, тогава злото провокира в него агресия, която го кара да прави неща против волята на неговата душа. След неопределено време, когато контролът на душата бъде възстановен, тя търси прошка за своите действия.

  Всеки път, когато попадна на подобен модел в семейството с така наречените “проблемни деца”, питам родителите дали някой от тях губи лесно контрол над емоциите си или често са изнервени и сприхави. Винаги отговорът е положителен, несъзнавайки, че със своите действия и негативизъм сами са привлекли злото в своя дом. Някои родители споделят как преди време, когато ситуацията в семейството е била хармонична, не са имали проблеми с децата, но когато са дошли проблемите на родителите, са започнали и проблемите с децата.

  Влиянието на злото на работното ни място

  Не са много хората, които работят своята мечтана работа. Мнозина са тези, които работят каквото намерят само и само, за да се издържат. Поради безпаричието и голямата безработица хората са принудени да търпят и пренебрегват себе, за да угодят на останалите. Не са леки условията, в които хората са поставени да изкарват прехраната си, но и това ще е до време. Всичко тече и всичко се променя.

  Не след дълго време големите монополистични компании ще започнат постепенно да фалират, защото хората няма да имат повече нужда от услугите им. Ще се появят алтернативи, които ще опазват околната среда и ще внасят светлина в живота на хората. Условията за работа ще се подобряват и хората ще работят това, за което сърцата им копнеят, влагайки цялата си любов в делата си. Сега това не винаги е така. Не са много хората, които с любов и желание извършват ежедневните си дела. Нужно е това да се промени, защото системното излъчване на негативна енергия насища допълнително океана от негативна енергия. Той от своя страна с всеки изминал ден задушава все повече и повече светлите енергийни същности, които са успели да съхранят светлината в себе си въпреки условията, в които са поставени.

  Страница 1 от 4

  Абонирай се

  Запишете се да получавате актуална информация относно семинари, събития и други инициативи...

  Последвай ме във