Книга 4: ЖИВОТ НА СВЕТЛО (Да изкореним злото от себе си)

Влиянието на злото върху планетата земя

Ако нямаш погледа от високо да видиш случващото се по земята е много трудно да осъзнаеш какво всъщност се случва, защото злото добре се прикрива. Част от злите сили, които имат представителство на земята, са гущероподобни същности, които не са от нашето общество. Но не само такива същности има на Земята. Нашият земен дом е населяван от много същности от различни общества на злата сила. Няма да се задълбочавам в техните разновидности, защото така ще насоча излишно вниманието ви към тях и така докато мислите за тях несъзнателно може да ги привлечете в живота си. За това колкото по-малко знаете за тях, толкова по-добре за самите вас. За щастие, не всички злонамерени същности са единни. Всъщност много трудно могат да бъдат такива, защото тяхното желание е да поробят човечеството и да властват над него и неговия потенциал. А там, където има борба за власт и надмощие, е много трудно да се говори за обединение в пълния смисъл на думата.

Негативното излъчване привлича негативни събития към нас

За негативното излъчване: Всеки път, когато позволите на някоя своя слабост или товар да провокира във вас негативен заряд, знайте, че вие по този начин го излъчвате в пространството около себе си. Съществува вселенски закон, който гласи, че подобното привлича подобното. Това се наблюдава и в живота на хората. Тези групи от хора, които имат сходни интереси, са привлечени едни към други. Ако сте човек, който е позитивно настроен към живота и вярва с цялото си сърце и душа в доброто, тогава вие ще привлечете такива хора около себе си. Но ако сте негативно настроени, тогава не само такива хора ще привлечете към себе си, а и такива енергийни същности, които с радост биха се възползвали от вашата моментна слабост. Всъщност, негативните хора, които ще привлечете към себе си, са добронамерени същности, които са позволили на злото да пречупи доброто в тях.

Енергийно източване

Когато хората се поддават на външни провокатори и си позволяват да излъчват негативизъм, тогава те ежедневно биват източвани енергийно. Това е реалността в момента, която засяга масата от хората. За да се промени това, е нужно хората да започнат да се вглеждат повече в себе си и да работят със своите слабости.

Добрата грижа за себе си отблъсква злото от нас

Не е без значение как живеят хората. Има огромно значение с какво се хранят те, как подържат физическото и енергийните си тела. Колкото повече се грижи човек за себе си, с толкова по-голямо количество енергия разполага той. Това му помага да противодейства на злото, държейки го настрана от себе си. Злото бива отблъснато от положителната енергия и привлечено от отрицателната енергия. Около щастливите лъчезарни хора злото трудно достига.

Опиатите са средство за контрол над съзнанието

 

Опиатите водят до загуба на контрол над съзнанието ни. Не е лек животът на земята. Изпълнен е с редица трудности и предизвикателства, които тестват силата и издръжливостта на нашия дух. По този начин ние се развиваме и израстваме. Колкото по-тежки са условията за живот, толкова по-голям тласък и стимул за развитие получава душата. Всичко е въпрос на гледна точка. Трудностите ги възприемаме като такива, защото все още не сме усвоили урока, който те пазят за нас като ново познание. Моментът, в който урока бъде усвоен, спираме да възприемаме трудностите като такива. То е като в училище, новите уроци са трудни, защото са все още непознати, но когато усвоим знанието на което ни учат те, тогава новият урок спира да представлява каквато и да е трудност за нас.

Обладаване от злонамерени същности – Част 1

Обладаване от злонамерени същности: На пръв прочит думата обладаване звучи леко стряскащо, но погледнато отвисоко зад нея се крие поредният урок, който душата усвоява в своето земно превъплъщение. Всяко нещо, което ни се случва, независимо от това, дали то е подвластно на светлината или тъмнината, има на какво ново да ни научи. Нищо в живота не се случва случайно и щом небесата са допуснали то да се случи, значи така е трябвало да стане. Колкото по-трудни са изпитанията, толкова по-значими са уроците, които усвояваме по своя път на развитие.

Обладаване от злонамерени същности – Част 2

Обладаване от злонамерени същности: Знайте, че това, дали един човек ще бъде обладан или не, е планирано от душата още преди да слезе на земята. Ако душата е избрала да не бъде обладана, тогава тя взема със себе си опитност, която да я предпази от посегателството на зла сила. Но не винаги план-програмата за живот протича на 100% по начина, който е била планирана. Самото обладаване също носи опитност за душата. Не се страхувайте от обладаването и помнете, че винаги може да се помогне на такъв човек. Тази книга е посветена на това и цели да ви научи как да го направите. Сега хората медитират за изцелението на земята, но един ден, когато хората осъзнаят как злото ги контролира, ще започнат да се събират и да медитират за спасението на душите.

Влиянието на злото върху нашите деца – Част 1

За хората децата са нещо невинно и скъпоценно, дар от небесата. Те внасят толкова много любов и радост в един дом, че понякога родителите претърпяват коренна трансформация в положителна посока след тяхната поява. Но за злото децата са чисто и просто донори на енергия. Злата сила има голям интерес към децата, защото те имат широко отворени канали към небесния дом. А когато каналите към духовния свят са широко отворени, тогава енергийният поток, който потича към децата, е много по-интензивен. Това е така, защото докато децата са малки имат нужда от много енергия, за да се развиват както на физическо, така и на енергийно ниво, изграждайки здрави и добре балансирани тела.

Влиянието на злото върху нашите деца – Част 2

Напоследък все по-често срещам семейства, които споделят колко агресивни и негативни са техните деца. Чудят се какво да правят с тях, възприемайки ги като проблемни деца. В един момент се бият помежду си, а в друг се извиняват един на друг молейки за прошка. Това е признак за намеса на злото. Когато детето загуби контрол над себе си, тогава злото провокира в него агресия, която го кара да прави неща против волята на неговата душа. След неопределено време, когато контролът на душата бъде възстановен, тя търси прошка за своите действия.

Влиянието на злото на работното ни място

Не са много хората, които работят своята мечтана работа. Мнозина са тези, които работят каквото намерят само и само, за да се издържат. Поради безпаричието и голямата безработица хората са принудени да търпят и пренебрегват себе, за да угодят на останалите. Не са леки условията, в които хората са поставени да изкарват прехраната си, но и това ще е до време. Всичко тече и всичко се променя.

Страница 1 от 4