Изграждане на енергиен щит - Част 2

От всичко написано до тук вече трябва да ви е станало ясно, че изграждането на енергиен щит е жизнено важно за опазване доброто в човека. Изграждането на енергиен щит ще ви помага не само да филтрирате негативните енергии около себе си, а и за много други неща. Образно казано, енергийният щит представлява поле от положителна енергия, която изграждате около себе си. Това енергийно поле не само ще ви закриля от негативни енергии, а и ще ви зарежда с положителна енергия. По този начин вие създавате подходящи условия да разгърнете своя потенциал, който носите в себе си, защото условията, в които човечеството е поставено сега, не благоприятстват духът да изрази своята истинска същност по възможно най-добрия начин.

Колкото повече енергия вложите в изграждането на това енергийно поле (щит) около вас, толкова повече то ще ви подпомага в делата ви. По този начин ще постигате все по-лесно успехите, към които сте се целеустремили. Ако си мислите, че това е всичко, което енергийният шит ще направи за вас, тогава грешите. Повярвайте ми, във времената, в които живеем, да изградиш сфера от положителна енергия около себе си, е едно от най-ценните неща, в които човек може да вложи своята енергия.

Освен всичко изброено досега енергийният щит ще ви окаже много голяма подкрепа в плавното протичане на прехода към новото време, което предстои. В близко бъдеще, когато промените напреднат...

Много е важно за хората да разберат значимостта от това, да поддържат около себе си енергиен щит, който да ги закриля и подпомага в живота. Всъщност сегашните условия за живот са неблагоприятни за добронамерените същности, защото те са потопени в океан от негативна енергия, която редовно излъчват всички негативни хора. Енергийният щит ще помогне за отслабване влиянието на този океан от негативна енергия върху вас, давайки ви възможност да устоявате по-лесно на негативните провокации.

Сега хората ежедневно насочват негативна енергия един към друг, без да го осъзнават дори. Ще ви дам пример, който засяга почти всеки съвременен човек. Хората обичат да споделят своите проблеми и говорят за тях непрестанно, неосъзнавайки колко много си вредят по този начин. Ще обясня защо като разгледаме следния пример. Нека си представим, че непрестанно говорите за свой здравословен проблем. Колкото повече говорите на хората около вас за своята болест, толкова повече те ще ви мислят за болен човек. По този начин със своята вяра, че сте болен човек, те ще ви навредят, защото човек привлича в живота това, в което вярва.

Колкото повече хора живеят с мисълта, че вие сте болни, толкова повече ще се задълбочава болестта ви. Защото болестите провокират хората да излъчват негативна енергия. Така хората, които са запознати с вашите проблеми, без да го целят и осъзнават, ще насочват към вас негативна енергия, с която ще обострят допълнително вашето здравословно състояние. Когато хората се научат да управляват своята енергия осъзнато и целенасочено с любов, тогава и това ще се промени, но дотогава е нужно да се научим да се пазим от неумението на хората около нас да използват своята енергия с любов. Изграждането на поле от положителна енергия, което ни обгръща целите, е добро средство за защита от такива хора.

Хората непрестанно излъчват енергия, която влагат в живота и делата си със своята вяра, мисъл и мироглед. Всичко, което правим в нашето ежедневие, определя накъде ще потече нашата енергия и с какъв енергиен заряд. Важно е това да бъде осъзнато, защото така хората ще бъдат по-отговорни към това как използват своята енергия. Ние творим собствената си реалност и оказваме влияние в изграждането на реалността на хората около нас, защото ние можем да им въздействаме със своята енергия, особено ако нашата енергия е по-силна от тяхната.

Ако искате да привлечете положителното в живота си, тогава накарайте хората да вярват в това, което желаете. Мислете повече за това, което копнеят сърцата ви, а не за това, което нямате. Вярата има огромна сила, независимо дали вие вярвате, че сте здрав или някой друг вярва във вашето здраве, това неминуемо ще окаже благоприятно влияние на здравословното ви състояние.

За съжаление, в днешно време хората обичат да говорят за своите проблеми дори прекалено много, по този начин те сами ги задълбочават. Често в това намеса има и злото, което може да бъде държано настрана с помощта на енергиен щит от светлина и любов, защото колкото по-силна е светлината и любовта около вас, толкова по-надалеч ще кръжи злото. То е привлечено от негативния заряд, който излъчвате и отблъснато от положителната енергия.

Друг подобен често срещан пример със споделянето на проблеми е следният. Когато споделите някакъв проблем на свой приятел, след време този ваш приятел ще се срещне с друг ваш познат и така от дума на дума ще се заговорят и за вас. Тогава най-вероятно вашият проблем ще бъде допълнително обсъден без да подозирате за това. Хората обичат да клюкарстват, особено за лошите неща. Това до голяма степен е провокирано от злото. Но въпреки всичко, енергията, която тези хора ще насочат към вас, ще ви достигне, ако преди това не сте изградили енергиен щит около себе си, който да ви пази и закриля от подобни ситуации. Тогава ще се озовете в поредната трудност, която е нужно да преодолеете в живота си.

Това не означава да не споделяте своите проблеми с близки до вас хора, които знаете, че има с какво да ви помогнат. Но не го правете масово с всеки срещнат човек. Има хора, които се оплакват във всеки удобен момент и ако отсрещната страна се опита да им даде съвет, те не се вслушват в него. Тези хора просто имат нужда да говорят за своите проблеми, защото злото това цели, да ги задълбочи като ги насити с повече енергия.

Още много примери от ежедневието на хората могат да се дадат, които показват важността за това хората да се отнесат сериозно с изграждането на енергиен щит около себе си. Най-малкото, за което можете да го направите, е за да се предпазите от хората, които носят маски и не са тези, за които се представят, защото ако позволите вашата енергия да бъде редовно източвана, тогава вашата жизненост постепенно ще отслабва, докато не станете уязвими за злонамерена същност, която веднага ще се възползва от вас.

Все пак, каквото направите, го правите за себе си. Ако злото вече оказва по-голямо влияние в живота ви, то ще се опита всячески да ви откаже от идеята и желанието да изградите енергиен щит около себе си, затова е нужно наистина да разберете важността и смисъла на това, хората да изграждат поле от положителна енергия около себе си, защото колкото по-силна е вашата вяра, че това ще ви помогне да промените живота си към по-добро, толкова по-трудно злото ще ви спре да го направите.

Спомнете си всички бури, урагани, проливни дъждове, горещи и студени дни, които някога сте преживяли. В такива моменти търсите удобството на своя дом. Той ви защитава на физическо ниво от външни влияния. По същия начин енергийния щит оказва влияние върху енергийните тела на човек, като го предпазва от неблагоприятните условия на енергийно ниво. Не е достатъчно да построим само подслон на физическото ни тяло, който да ни закриля на материално ниво, нужно е да изградим и защита около енергийните ни тела, защото те са част от нас и оказват също толкова важно влияние върху живота ни, колкото и физическото ни тяло.

Вече знаете с какво може да ви помогне енергийния щит, който представлява допълнителен енергиен слой от светлина и любов, с които обгръщате своята многоизмерна същност. Всъщност това не е всичко, но е основното, с което той ще ви подпомага на този етап. В бъдеще, когато условията са различни, енергийният щит ще разгърне нови възможности за вас, които можете да използвате. Докато изграждате своя енергиен щит, заедно с това ще работите и за трансформиране на негативната енергия около вас, което означава, че ако си изградите навик редовно да надграждате своя щит, тогава заедно с това ще поддържате и енергийното поле около себе си прочистено от негативни наслоявания.

Ако ме питате колко често да работите за изграждане на своя енергиен щит, ще ви отговоря по следния начин: зависи от вашето вътрешно усещане и условията, в които сте потопени. Ако се чувствате в хармония със себе си, тогава можете да отделяте три дни от седмицата за работа върху изграждането му, но ако усещате, че в живота ви има намеса на злонамерена същност или, че към вас тече по-интензивен негативен заряд от хората, които ви заобикалят, тогава бъдете редовни в изграждането на своя енергиен щит. Отделяйте поне 15 минути на ден като насочвате концентриран лъч любов в енергийното поле около себе си, което като енергиен щит ще ви закриля, така можете да бъдете сигурни, че животът ви постепенно ще се подобри към по-добро.

Успех ви желая и помнете, че чистата безусловна любов е по-силна от всичко. Нищо не е в състояние да сломи чистата безусловна любов. С колкото повече такава енергия се ограждате, толкова по-защитени и успели в живота ще бъдете. За пореден път, всичко зависи от вас.


УПРАЖНЕНИЕ 4

Настанете се удобно и се отпуснете. Ако това ще ви помогне да се отпуснете по-лесно си пуснете релаксираща музика. Започнете да наблюдавате своето дишане, всяко вдишване и всяко издишване. Усетете как докато наблюдавате своето дишане, мускулите на тялото ви се отпускат, мислите ви се успокояват, а съзнанието се разтваря за неограничените възможности на вашия дух. Просто дишате и наблюдавайте осъзнато този божествен процес. Продължавайте да го правите докато не усетите, че сте се отпуснали. Когато това се случи може да продължите с визуализацията.

Изкажете следното намерение: “Нека божествената енергия и чиста безусловна любов да потече през мен, с помощта на земята и вселената, използвайки я мъдро и целенасочено за доброто, както на мен самия/самата, така и за благото на цялото човечество. Нека моят духовен екип бъде неотлъчно заедно до мен по време на целия сеанс, напътствайки ме с визуализации, мисли, чувства и емоции, помагайки ми да се концентрирам и да дам най-доброто от себе си, така, че сеансът да протече по възможно най-добрия начин. Така да бъде. Амин.”

Представете си остров насред открития океан. Този остров олицетворява вашия живот. Вие се намирате в центъра на този остров, а всичко около вас е отражение на заобикалящия ви свят в реалния живот. Намирайки се в центъра на острова, мислено издигнете планина под нозете си, толкова висока, че да е недостъпна за нито една злонамерена същност. Вижте как седите на върха на тази планина.

Изкажете следното намерение: “Нека божествената енергия и чиста безусловна любов, да изгради около мен мощен непробиваем от никакви зли сили енергиен щит, който да ме пази и закриля, както на физическо, така и на енергийно ниво в своята цялост и пълнота, запазвайки хармонията и баланса вътре в мен на всички нива и тела. Така да бъде. Амин”

Представете си как от ядрото на земята се издига диамантен стълб, който достига до повърхността, обгръщайки ви в диамантена сфера, която има способността да фокусира и мултиплицира енергийния заряд, както и да трансформира негативната енергия в положителна. Вижте как от ядрото на земята по диамантения стълб потича любовта на майката земя, която като огромен светлинен гейзер изригва на повърхността и ви обгръща със своята енергия любов. Тя попива в кристалната структура на диамантената сфера, която като енергиен щит ви обгръща. Опитайте се пълноценно да се потопите в тази картина. Почувствайте закрилата на майката земя, с която ви обгръща в този миг.
/БЕЛЕЖКА: Колкото повече визуализирате тази картина, толкова повече ще засилвате своята връзка с планетата земя./

Сега си представете как от вселената огромен водопад от бяла ярка светлина се излива върху вас и вие като ярко слънце с многобройни лъчи я излъчвате към диамантената сфера, попивайки в нейната кристална структура. Диамантената обвивка, която ви обгръща, има способността да попие неограничено количество енергия, която с всяка следваща практика ще напластявате все повече. Колкото по-силно свети енергийната обвивка около вас, толкова повече ще се засилва и вашето вътрешно сияние, чрез което ще отблъсквате злото и ще превличате доброто в живота си.
/БЕЛЕЖКА: С всяка следваща практика си представяйте как това сияние се увеличава все повече и повече, светейки като мощен фар в открития океан, който показва пътя на загубилите се души./

Задръжте вниманието си върху това как от вселената и от ядрото на земята потича бяла ярка светлина, която напластява енергийния ви щит със светлина и любов. Наблюдавайте тази картина толкова дълго, колкото усетите за необходимо. Колкото по-дълго време задържите вниманието си върху диамантената сфера, която ви обгръща на енергийно ниво, толкова повече енергия ще влеете в нея.
/БЕЛЕЖКА: Ако желаете можете да спрете до тук с визуализацията, но ако искате да подсилите своя енергиен щит с още символи, които допълнително да концентрират енергия в изграждането му, тогава продължете практиката./ - останалата част може да откриете в книгата.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#6 Ширинан 08-02-2017 00:19
Цитит от Desy:
Zdraveite, opitah se da se svalja prilogeniata za meditacijata v 22h no nikakav uspeh.
Laptopa mi e macbook à pak GSM mi e Samsung I ot nikade nishto a otdavna tarsa takava vazmojnost za meditacija za balgaria, as inache pravja sama.
Blagodaria


Здравей, може да използваш някой от другите начини да участваш в медитацията. Един от тях е да използваш флаш плеара в страницата: http://shirinan.com/online/ или да си свалиш файла, който от компютъра да тръгне. Важно за файловете и за телефон и за компютър е, че музиката и медитацията стартират в 21:45 българско време в дните на медитация. В останалите дни и часове те не са активни.

Много светлина и любов ти желая по пътя!
#5 Desy 06-02-2017 05:38
Zdraveite, opitah se da se svalja prilogeniata za meditacijata v 22h no nikakav uspeh.
Laptopa mi e macbook à pak GSM mi e Samsung I ot nikade nishto a otdavna tarsa takava vazmojnost za meditacija za balgaria, as inache pravja sama.
Blagodaria
#4 Елеонора 21-12-2016 11:57
Днес направих упр.4,за енергийния щит,поздравявам се!
#3 Йорданка Николова 30-09-2016 06:43
Благодаря ти Ширинан за светлината и любовта към хората! Бъди благословен и все така уверено следвай своя път!
#2 Люси 24-09-2015 22:03
Благодаря
#1 iren dodova 22-09-2015 12:06
Blagodarja ot vse surce i dusha, Shirinan, na Vselenata i maikata Zemja za nai-skupijat podaruk, koito mi dadoha - da moga da se dokosvam do tvojata Liubov, mudrost i dobrota! Blagodarja! Blagodarja! Blagodarja! :-)

You have no rights to post comments