Прекъсване на енергийната връзка със злото – Част 1

Освобождаване от влиянието на злото като прекъснем връзката си с него: Огледайте се и вижте хората около вас какво излъчване имат, дали е на добронамерена същност, която не мисли никому лошо или на хора, които са готови да потъпчат със своите действия и думи доброто в останалите. За съжаление времето, в което живеем, е такова, че преобладаващата част от хората са агресивни и негативно настроени към света. Готови да навредят, осъзнато или не, без да им мигне окото, насочвайки негативна енергия към останалите или чрез действия на физическо ниво чрез измами, лъжи, кражби, корупция, рекет чрез заплахи. Това е само малка част, която олицетворява действията на злото и умението му да манипулира хората.

Светът, в който живеем, не е изпълнен със светлина както е било и отново ще бъде. Мракът, който е обгърнал сърцата на повечето хора, е в следствие на злонамерени енергийни същности, които са се вкоренили в тях и целят да ги манипулират и източват енергийно. За щастие не всички хора са пречупили доброто в себе си и са преклонили глава пред злонамерените същности, но голяма част от населението на земята вече го е направило, в малка или голяма степен. Малко са държавите, в които власт имащите не са преклонили глава пред злото. То е пуснало корените си навсякъде и оказва съществено влияние в живота на хората. От нас зависи дали ще седим тихо, кротко, възмущавайки се на случващото се около нас или ще впрегнем силата, с която Господ ни е благословил и ще противодействаме на злото с добро.

Вече описах някои често срещани признаци, по които можете да разпознаете кога злонамерена същност оказва влияние в живота ви или в живота на хората около вас. Вие може да помагате както на себе си, така и на останалите със силата на божията любов, която носите в сърцата си. Всъщност, колкото повече напредвате с умението да си служите с енергията, влагайки я все по-осъзнато и целенасочено в делата си, толкова повече ще нараства силата ви и възможността да помагате на хора изпаднали в нужда.

Много е важно за хората да се научат да използват своята енергия осъзнато и целенасочено, защото ако те не го правят, тогава вероятността злото да се възползва от тяхното неумение е много голяма. Иска ми се да вярвам, че всичко ще се промени като с магическа пръчка, без да се налага да правим никакви усилия за това, но с бездействие нищо не се постига в този живот. Това, което съм научил от живота е, че всеки избор, който сме правили и продължаваме да правим, определя нашата реалност. Време е да поемем отговорност за нашите действия, защото всички ние сме част от единен организъм, от едно колективно съзнание.

Да, вие може да не сте позволили на злото да пречупи доброто във вас, но това не означава, че хората около вас също са успели да съхранят доброто в себе си. Това, че злото е успяло да достигне до тях, засяга и вас самите, защото на земята всички сме част от единно съзнание, оказвайки си влияние един на друг. В новото време, което предстои, хората все по-осъзнато ще усещат връзката помежду си и каква огромна роля оказва тя в живота им. Дори да сте изолирани на самотен остров, това, което се случва в света, ще достига и вас, независимо от това, че на физическо ниво сте откъснати от него. То ще ви достига под формата на мисли, усещания и светоглед за живота. Оказвайки ви влияние според степента на вашата осъзнатост.

Когато не сте в епицентъра на океана от негативна енергия, който негативните хора така старателно изграждат, най-вече в големите градове, ще сте до известна степен откъснати от негативния заряд. Но въпреки това, той ще ограничава съзнанието на хората, а това от своя страна ще повлияе и на вашето съзнание, защото на енергийно ниво ние всички сме свързани. Успехът на един човек е успех за всички и обратното. От тук идва изразът, че за да промениш света първо е нужно да промениш себе си. Успеете ли, независимо от условията, в които сте поставени да разгърнете доброто в себе си, това ще даде тласък на други хора по света и най-вече на тези, които имат изградена най-силна енергийна връзка с вас.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

You have no rights to post comments