Замърсяване на енергийното поле около нас

Енергийното поле около хората: В условията, в които сме поставени, никой не е защитен от негативната енергия. Ако хората изградят навика да поддържат енергийното поле около себе си прочистено, тогава и животът им би бил много по-различен, не биха допускали така лесно злото в живота си. Биха били много по-позитивно настроени към живота и към себе си, ще разполагат с повече енергия, която ще влагат в делата си и така с по-голяма лекота ще постигат това, към което са се устремили, ще бъдат здрави и издръжливи. Много са позитивите от това хората да се научат да поддържат енергийното поле около себе си прочистено и балансирано в хармония и баланс.

Ако сте позитивни хора и трудно нещо може да ви провокира да излъчвате негативна енергия, тогава енергийното поле около вас в по-голямата си степен е прочистено. Съществуват такива хора, които без да правят каквито и да е практики, за да постигнат това състояние, те използват силата на положителното мислене като свой помощник. Независимо в какви условия са поставени те мислят положително. Огромна сила има положителното мислене и ако хората се научат независимо от условията, в които са поставени и събитийността, която ги спохожда, да бъдат позитивни и да вярват, че ще се случи това, което желаят, по възможно най-добрия начин, тогава те със своята енергия любов и вяра ще осветяват енергийното поле около себе си. Светлината, която излъчват тези хора, не позволява около тях да се задържи негативен заряд.

Много пъти съм го казвал и пак ще го повторя, че енергията на хората е там, където е и тяхното внимание. Със собствената си енергия ние сътворяваме всички красиви и не до толкова красиви мигове в живота ни. Дали животът ни ще бъде изпълнен с щастливи моменти или точно обратното, зависи изцяло и единствено от нас. Всеки сам сътворява своето съвършено здраве, щастие и успехи в живота, но за да го постигнете, е нужно да изградите контрол над собствената си енергия като я използвате по начин, който би ви накарал след това да се чувствате щастливи и удовлетворени, защото каквото излъчите, това ще се върне и към вас. Именно затова е важно за хората редовно да трансформират негативната енергия около себе си, защото тя ще ги провокира да я излъчват, а колкото повече я излъчват, толкова повече тя ще се връща към тях. Ако позволят това да се случи, ще се завъртят в омагьосан кръг, който ще им се струва вечен.

Много е важно за хората, които усещат намеса на злонамерена същност в живота си или са в дълбока депресия и страдат много, да си помогнат. Тези хора задължително трябва да си изградят навика редовно да трансформират негативната енергия около себе си. Знаете как се чувствате след баня, ако преди това дълго време не сте се къпали или пък сте били много мръсни. Същото е и когато обърнете внимание на своите енергийни тела, прочиствайки ги от негативизма на заобикалящия ви свят. Бихте се почувствали освободени, олекотени и омиротворени, радвайки се по-лесно на живота и на заобикалящия ви свят.

В книгата ще откриете техники и медитации за трансформиране на негативната енергия в положителна.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови