Трансформиране на негативната енергия в положителна

Всеки човек може сам да трансформира негативната енергия около себе си: Когато ежедневно хората си позволяват да излъчват негативна енергия или те самите провокират другите около тях да я излъчват, тогава тази енергия с времето ще се наслои и ще ги обгърне като в мъгла. Винаги, когато провокирате някое слабо място в друг човек, което го тласка да излъчва негативна енергия, тогава знайте, че тази енергия ще се върне и към вас. Затова бъдете внимателни не само с това, как използвате своята лична енергия, а и как се отнасяте с останалите хора около вас, защото каквото посеете, това и ще пожънете.

Ако дълго време си служите с негативната енергия това неминуемо ще окаже осезаемо влияние в живота ви. Колкото повече хората насищат пространството около себе си с мъгла от негативна енергия, толкова по-плътна ще става тя с времето. А колкото по-плътна е мъглата, толкова повече тя ще им пречи да виждат ясно света около себе си такъв, какъвто е. По този начин душата постепенно отслабва и става уязвима за атаки на злонамерени същности. Не бива да допускаме това да се случва.

Трябва да сте наясно, че ако по някаква причина злонамерена същност има интерес към вас, дали това ще е защото имате някаква власт в обществото или имате широк кръг от познанства, или защото познавате човек отговарящ на това описание, който ви е много близък и чрез вас злото цели да достигне до него, независимо каква е причината, ако злонамерена същност има интерес да ви отслаби, тя може да го направи като системно насочва към вас негативна енергия. Ако вие не предприемате никакви действия да трансформирате тази негативна енергия, тогава тя с времето ще се натрупва, докато негативния заряд не ви обгърне в мъгла и загубите способността да се захранвате с красотата и светлината на заобикалящия ви свят. Може да се изненадате, но това се случва доста често. Така тези хора постепенно от позитивно настроени към всичко се превръщат в негативни хора.

Ако навреме предприемете мерки да трансформирате негативната енергия, която се насочва към вас, тогава постепенно ще ставате все по-силни, защото енергията, дори да е с отрицателен знак, когато бъде трансформирана в положителна, се превръща във ваш помощник, който ще ви подкрепя в живота и в делата ви. Това е най-големият коз на доброто, което му дава огромно предимство пред злото. Колкото повече негативен заряд бъде трансформиран в положителен, толкова повече доброто ще става все по-силно, а злото ще отслабва. Когато по пътя срещате позитивни хора им благодарете, защото те със своята енергия любов ежедневно насищат пространството около себе си. Това оказва влияние не само на тях самите, а и на всички останали, защото всички ние сме част от едно цяло. Колкото повече стават тези хора, толкова по-бързо ще се промени светът към по-добро.

Сегашните условия за живот не са никак леки. Хората са потопени в океан от негативна енергия. Ежедневно се срещаме с други хора, които не винаги ни мислят доброто. Много хора носят маски и се прикриват добре, като зад гърба ви мислят лошото. Всички тези негативни мисли, които те насочват към вас, дори без да го осъзнавате, е нужно да бъдат трансформирани, защото в противен случай могат много да ви навредят. Ако имате изграден енергиен щит от концентрирана енергия любов, тогава той ще ви помага много като ви пази от тях. Но ако енергийният заряд, който е насочен към вас е много силен, тогава не е достатъчно само на енергийния щит да разчитате.

Това, че никога преди това не сте трансформирали осъзнато негативната енергия, насочена към вас, не означава, че тя се е натрупвала през целия ви живот. Вие неосъзнато сте я трансформирали винаги, когато сте били много щастливи и сте излъчвали силен положителен заряд. По този начин постепенно сте се освобождавали от наслоения негативен заряд. Начините да се разтоварите от негативната енергия са много. Например, когато се намирате в близост до кристали, цветя, вода или по време на разходка сред природата или нещо друго, което ви провокира да бъдете щастливи. Мощен инструмент за трансформиране на негативната енергия е любовта, която излъчват хората помежду си. Когато двама влюбени се обичат силно те си оказват огромна помощ един на друг, подпомагайки се не само на физическо, а и на енергийно ниво.

Знайте, че положителният заряд е в състояние да трансформира отрицателния. Вашата душа цял живот се стреми да използва положителната енергия, която излъчвате, за да трансформира негативната енергия около вас и във вас. Душата се стреми да трансформира не само негативната енергия, която натрупвате в настоящия живот, а и тази, която под формата на товари сте пренесли от минали животи. Ако започнете осъзнато да правите този процес, тогава успехите, които ще постигате ще бъдат много по-големи.

В книгата ще откриете техники и медитации за трансформиране на негативната енергия в положителна.

Откъс от книгата:ЖИВОТ НА СВЕТЛО - Да изкореним злото от себе си“

• ПРОЧЕТИ ОТЗИВИ •

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН с възможност за безплатна доставка!

Коментари  

#4 Вили 13-02-2019 12:58
Здравейте, какви се условията да се получи книгата в ел формат?
#3 Анна 27-10-2018 20:04
Здравейте, бих искала да си взема книгата в ел.вариант.В какъв формат е? Дали я предлагате в epub?

Благодаря Ви.
Приятна вечер
#2 Ширинан 20-05-2018 23:30
Цитит от Катя:
Здравейте,
Има ли възможност да се поръчат книгите в електронен вариант?
Поздрави


Здравейте, да може да ги получите в електронен вариант. Пишете на контактната форма за повече информация.
#1 Катя 20-05-2018 08:50
Здравейте,
Има ли възможност да се поръчат книгите в електронен вариант?
Поздрави

You have no rights to post comments